- Poruka
- 17.686
Naravno, imamo tu i Trifunoviceve ucenike, vjerne profine sluge i suradnike.... nije profa sam u tome...
Треба да вјерујемо онима који су убијали свој народ да би за то оптужили Србе? Ма да, како да не.....
Hakija Miholjić: Izetbegović je tražio da se zakolje 5.000 Bošnjaka u Srebrenici!
- Alija Izetbegović je tada 1993. tražio ne da se ubije, nego zakolje 5.000 Bošnjaka u Srebrenici. Bili smo u sarajevskom hotelu "Holidey in" kada sam ustao i pitao ga jer li on lud i tko će poubijati toliki narod. Nakon toga čekao se samo povoljan trenutak da se umiješa međunarodna zajednica i to je palo na Srebrenicu. Alija Izetbegović je amenovao da se dozvoli genocid, a Srbi su nasjeli na nešto što je ranije spremano, izjavio je Miholjić banjalučkom listu.
Naravno, imamo tu i Trifunoviceve ucenike, vjerne profine sluge i suradnike.... nije profa sam u tome...
Odakle ti inspiracija da pišeš ovakve budalaštine?
Кад већ лапрдаш о Сребреници, објасни Клинтонову и Изетбеговићеву улогу у планирању наводног "геноцида".....
Ne znam ni za kakav genocid koji su Clinton i Izetbegovic isplanirali, ali odlicno znam za jedan koji je isplanirao i proveo vojno-politicki vrh bosanskih Srba.
Ne znam ni za kakav genocid koji su Clinton i Izetbegovic isplanirali, ali odlicno znam za jedan koji je isplanirao i proveo vojno-politicki vrh bosanskih Srba.
Немаш ти појма, поставио сам ти текст а на видеу се јасно и гласно чује изјава Мехољића, питај неког свог пријатеља да ти је напише, пошто не можеш видјети видео запис.
![]()
Da,da, Srbi su naivno nasjeli...Bageri su kopali slučajno jame za masovne grobnice.
Nekima se omaklo pokokati toliki broj ljudi..Teška navlakuša..