dechko sa foruma

devojke, pazite sad situaciju

zajedno ste, u vezi oko god dana.
vec poslednjih mes. ipo odnosi su zahladneli. on je drugachiji, distanciran, ne zainteresovan.
videli smo se za 2 meseca 3 puta, nije u stanju poruku 1 dnevno da poshalje, a kamo li da nazove... a opet nece da raskine. prodaje mi prichu kao sve je u redu.
i tu se oseti povredjenom moja sujeta, i proradi zenski djavo u meni,
ulogujem se na forum, na kome znam da bleji non-stop, i kao ne dopisuje se sa devojkama.
krenem neku opushtenu komunikaciju, da bi mi se na kraju nakachi da se kao upoznamo,...krenuo da me smara o nekim lichnim stvarima,
i tu krenem kao ja njega da driblam ja bih ovo..ja bih ono.... jel bi ti prevario tu tvoju.. a on kao nisam do sada, al bih probao :eek::eek::eek::eek: kao to se nikad ne zna, shta moz eda se desi,..
i to mi poslao 1000 poruka,
da je znao da sam ja ne bi mi poslao ni jednu!

i tu krenem ja da ga smaram uporedo sa nekim pitanjima (ja -ja, ne neka imaginarna forumashica), a on meni ljubavi, sreco ,..ti si meni ne zamenljiva...

ljudi ja sam zgranuta ovolikom dozom LICIMERJA!!!

volela bih da chujem vashe mishljenje o gore navedenoj situaciji,
i da li ste nekad shpijunirale svoje drage momke, i da li vam se ta shpijunaza obila o glavu?!

volim vas!

strasno je na kakvu si ti avanturu spremna zbog jednog bezveznog muskarca:confused:

Ako se sumnja u partnera, ne vidim nista lose u tome da se "proveri" dal' tu zaista nesto ne stima...ne zbog partnera koji laze (u stanju je da laze i gleda u oci), manipulise i sl. vec zbog sebe...cesto se je tesko trgnuti i napraviti taj veliki rez, kad vidis da partner mulja...jer takvi lazovi imaju na svako pitanje spreman dobar odgovor, pa se cesto stekne utisak da smo poblentavili (ili parter zeli da nam naprti da smo u stanju ludosti i da umisljamo) i ne znamo sta i kako dalje...
Kad se crna istina sazna boli, ko sam djavo...ali ako je osobi kojoj se laze ostala trunka samopouzdanja, nakon tog gorkog saznanja obicno sece sve iz korena tj. raskida vezu..

Ja bi se nakon takvog saznanja samo povukla, totalno ga ignorisala i krenula u nove pobede...

Znas sta...... ja uopste ne verujem u ljubav na forumu. Sve je to samo praznjenje, trenutak odredjenog raspolozenja i tako dalje mislim da je njemu trenutno interesantno da se stobom dopisuje i flertuje ali....
sve je to NESTVARNO:bye:

vec poslednjih mes. ipo odnosi su zahladneli. on je drugachiji, distanciran, ne zainteresovan.
videli smo se za 2 meseca 3 puta, nije u stanju poruku 1 dnevno da poshalje, a kamo li da nazove... a opet nece da raskine. prodaje mi prichu kao sve je u redu.
ulogujem se na forum, na kome znam da bleji non-stop, i kao ne dopisuje se sa devojkama.
krenem neku opushtenu komunikaciju, da bi mi se na kraju nakachi da se kao upoznamo,...krenuo da me smara o nekim lichnim stvarima,
i tu krenem kao ja njega da driblam ja bih ovo..ja bih ono.... jel bi ti prevario tu tvoju.. a on kao nisam do sada, al bih probao :eek::eek::eek::eek: kao to se nikad ne zna, shta moz eda se desi,..

i tu krenem ja da ga smaram uporedo sa nekim pitanjima (ja -ja, ne neka imaginarna forumashica), a on meni ljubavi, sreco ,..ti si meni ne zamenljiva...

i da li ste nekad shpijunirale svoje drage momke, i da li vam se ta shpijunaza obila o glavu?!

volim vas!

Откачи то го*но. Увек ће те убудуће варати. Данас на форуму, сутра у стварном животу. Тај те не воли и лаже те.

Живи реалан живот, пусти форуме и не тражи момка по форумима.

Jesam.
Postavljala sam svima koji su mi bili sumnjivi razne trikove i zamke i tako otklonila sve sumnje i nedoumice ...problem je bio sto to nisam uradila odmah kada sam smatrala da treba vec sam eto tako cekala da mi neka pticica doleti na terasu i otcvrkuce sta je prava istina :roll::lol: ali dobro na greskama se uci

Pametno je to sto si uradila ...znam da ti je tesko takvo saznanje ali bitno je da znas istinu i da vise ne pravi budalu od tebe ...istina je bolja od svake lazi! Vidim da ga volis i najlakse mi je da ti kazem ostavi ga dok ti se on kune da te voli :roll:
Ako ce ti biti lakse zadaj mu udarac na isti nacin kao on tebi - radi i ti njemu svasta iza ledja sto znas da ce ga povrediti kad sazna ...Evo ja mislim da je ovo najbolji nacin da ostavis tvoju nevernu ljubav ;)

volim vas!

Baja će postati mod na LjiS-u, garant. :super:
:rotf:

Jesam.
Postavljala sam svima koji su mi bili sumnjivi razne trikove i zamke i tako otklonila sve sumnje i nedoumice ...problem je bio sto to nisam uradila odmah kada sam smatrala da treba vec sam eto tako cekala da mi neka pticica doleti na terasu i otcvrkuce sta je prava istina :roll::lol: ali dobro na greskama se uci

Pametno je to sto si uradila ...znam da ti je tesko takvo saznanje ali bitno je da znas istinu i da vise ne pravi budalu od tebe ...istina je bolja od svake lazi! Vidim da ga volis i najlakse mi je da ti kazem ostavi ga dok ti se on kune da te voli :roll:
Ako ce ti biti lakse zadaj mu udarac na isti nacin kao on tebi - radi i ti njemu svasta iza ledja sto znas da ce ga povrediti kad sazna ...Evo ja mislim da je ovo najbolji nacin da ostavis tvoju nevernu ljubav ;)

... po motu: kako ti meni tako ja tebi ... :roll:
...hm ... drugim recima, savetujes joj da nadje neke muskarce i da ih upotrebljava kao sredstva za osvetni cin? Savetujes da radi svasta njemu iza ledja ...:eek: U slucaju da je ona jedna fina zenska, onda joj se ovakvi "udarci" mogu duplo jace vratiti. Na taj nacin moze samoj sebi da naskodi ... da se ponizi i jos mnogo vise:(. Svakoj osobi koja je svesna svoje vrednosti, takve igrice bez nivoa nisu potrebne. Ako tako nesto uradi, pa onada je i ona isto tako losa kao i taj njen malovredni "lover".:thumbdown:

:cao:

Poslednja izmena:

volim vas!

Pa dobro, sad bar znaš sa kakvim serronjom imaš posla,šteta što to nisi ranije saznala ali hebi ga, čovek da zna da će pasti on bi seo.S obzirom koliko godina ima, oteraj ga u pichku materinu bez žaljenja, ne treba ti tako nešto pored tebe, jer kad čovek utuca u guzzicu toliko godina a ponaša se ko nedorastao dečkić onda je tu neki žestok problem.Ne znam koliko ti imaš ali to sad nije ni važno, nije u redu od njega što te tako zavlači, ako je hteo samo kresanje, trebao je to i da kaže, najpoštenije je... a ne da ti prodaje priču kako te voli i kako bi hteo da živi sa tobom, to je pokvareno i samo ti trošiš vreme bezveze.Ovo malo surovo zvuči ali hebi ga, nisam mogla lepše da ga upakujem.Sorry.

druga stvar koja me uzasava, je ta da mi ne znam shta sve obecava kad se vidimo,
kao plache mi, zijavljuje ljubav,... a onda me opet ne zove...
a kao bash bih voleo da zivi samnom i tako neke fore...

jao ljudi ja ne znam vishe shta cu...
samo da napomenem da i nismo bash klinci on ima preko 35 god

Sa 30 i kusur bi ti trebala dobro da znaš šta nećeš u životu ....

... po motu: kako ti meni tako ja tebi ... :roll:
...hm ... drugim recima, savetujes joj da nadje neke muskarce i da ih upotrebljava kao sredstva za osvetni cin? Savetujes da radi svasta njemu iza ledja ...:eek: U slucaju da je ona jedna fina zenska, onda joj se ovakvi "udarci" mogu duplo jace vratiti. Na taj nacin moze samoj sebi da naskodi ... da se ponizi i jos mnogo vise:(. Svakoj osobi koja je svesna svoje vrednosti, takve igrice bez nivoa nisu potrebne. Ako tako nesto uradi, pa onada je i ona isto tako losa kao i taj njen malovredni "lover".:thumbdown:

:cao:

Nigde nisam savetovala da mora da izmenja muskarce kako bi ga povredila :ok: ... dovoljno je da mu bilo sta muti iza ledja kad vec ne moze odmah po kratkom postupku sa njim da raskine :roll:;) .
Devojka ocigledno ima problem ili nedoumicu kako vec kad je postavila temu . Stvar je jasna ko dan prevario je i normalno sta sledi je raskid a ona pise temu . Dakle verujem da i sama zna da treba da raskine ali ocigledno da joj to ne bi bilo dovoljno kad je vec postavila temu
Ja sam temu shvatila kao savet kako da sto lakse prebolim sta mi je uradio , predlozila sam joj ono sto znam da osobe poput njega sigurno vredja .... i da potrudila sam se da joj savetujem nesto sto ce da joj povrati samopouzdanje jer posle ovoga verujem da ce bar i u narednoj vezi da bude sumnjicava i to bez povoda ...

U trenutku kad smo samo pomislili na "špijunažu",preostaje nam da sami sebe uvjerimo da je to početak kraja.Ako ga nismo prepoznali,sami svjesno produžavamo sopstvenu agoniju i samomučenje.
I šta drugo reći na priču u kojoj nema ljubavi,a ni povjerenja.

Back