K Karlito Brigante Poznat Banovan Poruka 9.306 09.06.2008. u 14:27 - Dechaci.. #26 Pa kad ste lepe,dobre i pametne...i još se bunite?Kako ćete se buniti kad ne budete ništa od toga?
K Karlito Brigante Poznat Banovan Poruka 9.306 09.06.2008. u 14:28 - Dechaci.. #27 Gazdarica: Nego da kazem jos nesto... Ovi stariji i dalje prilaze... Kliknite za proširenje... Jel' to ovi s foruma?Na neviđeno i lepu reč?
Gazdarica: Nego da kazem jos nesto... Ovi stariji i dalje prilaze... Kliknite za proširenje... Jel' to ovi s foruma?Na neviđeno i lepu reč?
G Gost118 Elita Poruka 22.440 09.06.2008. u 14:32 - Dechaci.. #28 Karlito Brigante: Jel' to ovi s foruma?Na neviđeno i lepu reč? Kliknite za proširenje... Naravno da su i nasi forumasi divni, ali u konkretnom slucaju mislila sam na muskarce iz RL...
Karlito Brigante: Jel' to ovi s foruma?Na neviđeno i lepu reč? Kliknite za proširenje... Naravno da su i nasi forumasi divni, ali u konkretnom slucaju mislila sam na muskarce iz RL...
K Karlito Brigante Poznat Banovan Poruka 9.306 09.06.2008. u 14:36 - Dechaci.. #29 Gazdarica: Naravno da su i nasi forumasi divni, ali u konkretnom slucaju mislila sam na muskarce iz RL... Kliknite za proširenje... Lepo,lepo...ko iz stripa,''tko leti,vrijedi!''.
Gazdarica: Naravno da su i nasi forumasi divni, ali u konkretnom slucaju mislila sam na muskarce iz RL... Kliknite za proširenje... Lepo,lepo...ko iz stripa,''tko leti,vrijedi!''.