Дечака (14) претукли у полицијској станици, отац у ходнику слушао јауке сина: Хорор у Републици Српској

Као што рекох, до мозга не допире и ја то знам. Али те и разумем, злостављано дете с нелеченим психичким поремећајима

Onda nece dobiti samare u policijskoj, postupacemo kao sa gospodinom, ali kad policija nadje dokaze ide u KPZ 3 godine. eto ti gospodina; ko u Americi gdje leze po zatvoru, ali sve je divno i krasno; Ili ce dobiti pljuske, progovoriti, i dobiti uslovno na sastanku sa sudijom van suda.
 
klinac je cvrst, a ovi izgubili strpljene...u svakom slucaju, progovorice neko od ekipe koja je napravila problem
mali ne glup ko kuWac... jer ce bitange koje su napravile to neko njesra da njega izcinkare kao "idejnog tvorca" pa ce duplo nahebati.

Svakako sa 14 god da zaglavis u muriji znaci da si vanserijski glup
 
mali ne glup ko kuWac... jer ce bitange koje su napravile to neko njesra da njega izcinkare kao "idejnog tvorca" pa ce duplo nahebati.

Svakako sa 14 god da zaglavis u muriji znaci da si vanserijski glup
to sam i rekao, da ce neko odrukati...a sto se tice malog, ako se usmeri u pravom pozitivnom smeru, bice nesto...a sto se tice gluposti, tu godinama pricamo o politici i narodu
 
Ништа чудно, сви познајемо по којег пандура и сви знамо какав олош с дна каце ради у полицији. У мом случају су то неки познаници који су по запослењу постали права говна према људима, односно показали своје право лице, и један рођак који је сопственог брата од рођеног стрица заједно с колегама пребио једном приликом и то говорећи ,,да видиш како бата бије". Брука у фамилији. Орах из руке да им човек не узме. Част изузецима наравно, познајем и полицајце који су људи за пример, поштени и доброг срца.
 
Ма комшо је плаћен да пискара овуда, 700%. Не верујем да је глуп, луд ил да није нормалан.

Ради што кажу енглези, with purpose.
...

Komša je jeftini NAFO Bot...

...
 
https://radiosarajevo.ba/amp/vijest...sto-je-pretucen-maloljetnik-u-osmacima/511787
Kao što se i vidi iz teksta 4 policajca su suspendovana sa posla a i čeka ih suđenje.
Ono što sam htjela reći je da se ova opština nalazi u blizini grada u kom živim i jako dobro poznajem tu opštinu,kao i to selo u kom se to sve odigralo. To je malo selo koje možeš jednim pogledom obuhvatiti i ako je taj dječak išta i znao,znali su zasigurno i svi ostali mještani. No to nije opravdanje i maloljetno dijete se ne smije tako krvnički pretući i maltretirati. Na to nemaju pravo.

Što se tiče policije u opštinama našeg kraja zaista ih ima okrutnih i takvi se i stavljaju na istrage i ispitivanja. Logično je da ne mogu ni biti blagi kad se radi o kriminalu, ali dijete je u pitanju i tu se istraga mora sprovoditi na drugačiji način.

Naravno da među policajcima ima i divnih ljudi koji časno obavljaju svoj posao i nadam se će se ubuduće povesti računa o metodama rada ovisno o kojoj je vrsti prekšaja riječ,kao i kategorijama prestupnika i svjedoka.
 
Postoji nacin da se savladaju oni koji se opiru hapsenju.
A decak je pretucen kako pise u policijskoj stanici, dakle vec je uhapsen i priveden.
Jezivo!

Nista jezivije od toga kad siptarski teroristi tuku srpsku decu na KiM...nesto te vidim da se zgrozavas na to.
 

Back
Top