Dečak žrtva nastavnice: Imali smo seks 300 puta, onda me ostavila i uništila mi život

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Dečak žrtva nastavnice: Imali smo seks 300 puta, onda me ostavila i uništila mi život
Jutarnji.hr - A.I. | 03. 09. 2014. - 13:35h | Foto: fejsbuk | Komentara: 12

Bivša profesorka fizičkog vaspitanja Tanja Pontbriand ( 43), osuđena je u petak na 20 meseci zatvora zbog skandalozne veze sa maloletnim učenikom (15). Odnos su započeli pre dvanaest godina u srednjoj školi Rosmeri u kanadskom gradu Kvebek.
Pohotna nastavnica Tanja Pontbriand

Tanjin bivši učenik tvrdi da je s njom spavao između 200 i 300 puta u učionici, zatim u njenoj kući i automobilu.

On je otkrio da je upao u tešku depresiju kad su raskinuli vezu. Zbog toga čak nije uspeo da upiše fakultet koji je želeo.

Međutim, dečak je tek posle pet godina skupio hrabrost da ispriča svoju priču i tuži svoju bivšu učiteljicu i devojku.

Na sudu je rekao kako ga je Tanja uvukla u svoj svet i otuđila ga od porodice i vršnjaka, a kada joj je dosadio, bez milosti ga je ostavila.

- Iskorišćavala me je jer je htela da zadovolji svoje sebične potrebe - rekao je dečak kroz suze.

Čim je izrekao kaznu, sudija je naredio da se ona hitno prebaci iza rešetaka.

Optužena je po dolasku u zatvor plakala i tražila da se pozdravi sa svoje dvoje dece.

- Zlostavljanje i seksualno iskorišćavanje muške dece od strane žena jednako je potresno i gadljivo kao i kada odrasli muškarci to rade devojčicama. Zbog toga, kazna mora biti jednako oštra - kazao je sudija.

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/49243...300-puta-onda-me-ostavila-i-unistila-mi-zivot

Velika je ovo trauma. Zao mi decaka. Sva sreca da je dobila zasluzeno.

Pazi , nije zbog ove veze mogao da upise faks koji je zeleo:zcepanje:
Stalno mislio na ičku , mamicu mu dripačku a onda tužio da i drugi ne omasti brke .
Nju na robiju mada ga je školovala na svim poljima a njega dripca koji nije htio učiti
vjerovatno će upisati na taj faks zbog njegove kurvanjske tužbe .
Takve bih nastavnice u naše škole , barem djaci ne bi bježali sa nastave .
Hebote , ja imao sve neke akrepe .

Stalno mislio na ičku , mamicu mu dripačku a onda tužio da i drugi ne omasti brke .
Nju na robiju mada ga je školovala na svim poljima a njega dripca koji nije htio učiti
vjerovatno će upisati na taj faks zbog njegove kurvanjske tužbe .
Takve bih nastavnice u naše škole , barem djaci ne bi bježali sa nastave .
Hebote , ja imao sve neke akrepe .

Ali sada ce da nadje mir i spokoj. Nece vise misliti na pi... vec ce moci da se skoncentrise na ucenje.

Šmekeru, što ti nju nisi ostavio ako te je iskorišćavala, a ne sačekao da dobije nogar i onda glumi ucveljenu devojčicu... Sutra će taj da pobegne kod mame i kad ga nogira vršnjakinja... Zamisli, nije upisao zbog nje fakultet... Nisam znao da je svaki glup i nesposoban zapravo Tesla, nego ga neka žena zeznula...

Zrelo za šamar, zrelo. Mislim, ok, klinac je to, navadi se to na vaginu, ima i druga strana priče, ali ne može to dok je trajalo bilo super, a sad ne valja, siiiinko, šamar.

Чуш: злоупотребљаван???????????????
Јел га она силом натерала на скес? А мали ћуто 5 година..за то време је постао и пунолетан??? саучесник у криминалу ...иии, све то нема везе.

Ово ми личи на Минимаксов виц без везе:

Иду зец и лисица, и онда лисица предложи да украду парче сира. Зец сав прегладнео упадне са лисицом у комшијску сирницу те тамо украду читав чабар сира.
Касније лисица није више хтела да краде сир са зецом већ се удружила са вуком. Зец увређен због једностране одлуке лисице оде код лава и плати му, те лав сретне лисицу и умлати бога у њој.
Зец коначно срећан јер је правда задовољена а зец се, иначе и не помиње у овом фазону! :hahaha:

Stoji da je svaki (ili bar vecina) muskarac mastao o seksu sa nekom seksi profesorkom, bila ona 6-7-10-15 godina starija.
Savrseno normalno za muskarce u tom dobu, ali opet nije ok da ona zloupotrebljava svoj polozaj i da dodje do "mlade piletine", iako smo se svi u tom dobu molili da ona zloupotrebi njen polozaj nad nama.

Sad da l' bi nam bilo ok da naseg sina od 14-15 neka teta od 35+ "poducava" je pitanje.
A sta da je u pitanju cerka i neki cika profesor od 35+?

niko da pomisli da je decko sa 15 godina i emotivno i psihicki nezrela licnost i kao takav podlozan uticaju i manipulaciji od strane starije osobe, a narocito ako se uzme u obzir osetljiv sexualni kontekst.
on se nije zalio iskljucivo na sex. ekspolataciju, jer je ocigledno da se u tu zenu i zaljubio, vec da ga je ona kontrolisala i na kraju krajeva iskoriscavala, manipulisusci cak i njegovim odnosom prema porodici.
dakle, jedna stvar je imati sa petnaest godina jednokratno sex. iskustvo u fazonu: "zalilaj ga halile"
a sasvim nesto drugo biti psihofizicki podredjen i potcinjen starijoj osobi.
ova zena je zasluzila mnogo vecu kaznu.

niko da pomisli da je decko sa 15 godina i emotivno i psihicki nezrela licnost i kao takav podlozan uticaju i manipulaciji od strane starije osobe, a narocito ako se uzme u obzir osetljiv sexualni kontekst.
on se nije zalio iskljucivo na sex. ekspolataciju, jer je ocigledno da se u tu zenu i zaljubio, vec da ga je ona kontrolisala i na kraju krajeva iskoriscavala, manipulisusci cak i njegovim odnosom prema porodici.
dakle, jedna stvar je imati sa petnaest godina jednokratno sex. iskustvo u fazonu: "zalilaj ga halile"
a sasvim nesto drugo biti psihofizicki podredjen i potcinjen starijoj osobi.
ova zena je zasluzila mnogo vecu kaznu.

Iskreno, to je smesno u ovom slucaju. Da je tako kao sto pises, njemu prvo zbog psihickih stvari ne bi ni mogao da se digne kada je sa njom, a kamoli da ima sex 200 puta. U pitanju je obican odnos koju bi ovaj imao i sa devojcicom svojih godina; nego kada je odrastao resio da trazi izgovore i da kenjka, kao mala *****, pa kao 'e, psihicki me sjebala'. Isto kao sto bi ga sjebala i devojcica njegovih godina, nego ovo posto je ova starija moze da iskoristi da je kazni jer mu je povredila sujetu.

Back