Dečak ubio, odrao i spalio psa

Poruka
4.285
SIVAC - Meštani najvećeg vojvođanskog sela zanemeli su nakon slučaja seoske lutalice, keruše Milice čiji je raskomadan i spaljen leš pronađen u objektu Poljoprivrednog preduzeća „Bačka“, a novi šok je usledio nakon što se saznalo da je počinilac monstruoznog iživljavanja nad životinjom 14-godišnji dečak.
Maloletni N. N., učenik specijalnog odeljenja OŠ “20. oktobar“ i korisnik usluga Centra za socijalni rad, u petak, 14. januara, ubrzo nakon što je policija obavila uviđaj na mestu zločina, priveden je u Policijsku stanicu Kula gde je priznao da je psa najpre usmrtio udarcima u glavu, a potom zaklao, raskomadao i delimično spalio ostatke leša. Četrnaestogodišnjak je jedino negirao policijske sumnje da je jeo meso nesrećne životinje.

Stravičan prizor otkrio je Rajko Keljević, jedan od meštana koji je brinuo o lutalici nestaloj 30. decembra.

- Prepoznao sam psa po odsečenim šapicama - priča Keljević šokiran što su određeni delovi leša nedostajali, što ga je navelo na sumnju da je počinilac jeo meso nesrećne životinje. Prizor je nalikovao na ostatke nekakve bolesne gozbe čije motive zdrav razum teško može pojmiti.

Maloletni N. N. je u trenutku kada ga je policija sa majkom privela, držao zatvorenog još jednog psa u jednoj od napuštenih radionica.
Izvor „Blica” iz istrage kaže da se dečak na saslušanju branio da ga je pas napao, da je bez ičije pomoći psa najpre strpao u nekakv džak i udarao daskom. Potom ga je zaklao, delimično raskomadao i zapalio.

- Negirao je da je jeo meso. Pretpostavljam da je hteo da uništi dokaze spaljujući lešinu - kaže naš izvor.

Meštani Sivca nerado govore o ovom događaju. Neki se prisećaju da je dečakov stariji brat pre nekoliko godina uhapšen zbog silovanja, i teško je iznositi sud o tome ko je zapravo odgovoran za ovaj slučaj - priča jedan Sivčanin.

Sekretar MZ Sivac Goran Pejović kaže da nije upoznat sa detaljima monstruoznog slučaja, ali da je izvesno da će to doprineti ionako lošoj reputaciji sela.

- Sivac nazivaju belim selom kojim paradiraju narkomani, vračare i proroci, a sada ćemo puniti novinske naslove i zbog ovog slučaja. Dno dna. Zaista sam razočaran - rekao je Pejović koji je potvrdio da ovo nije prvi slučaj da se u selu priča o slučajevima brutalnih iživljavanja nad životinjama kao što su prizori obešenih pasa ili onaj od prošlog leta kada su lokalni lovci u seoskom ataru naišli na desetak ubijenih pasa.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/229562/Decak-ubio-odrao-i-spalio-psa
 
Pretio i ljudima
Mlada Sivčanka priča da se prestravila kad joj je ovaj dečak nedavno prišao nakon što je izašla iz prodavnice.
- Pitao me je imam li cigaretu. Kad sam rekla da nemam, kazao mi je: „A šta misliš da uzmem nož i da ti malo pustim creva?". Ćutala sam, a on je nastavio da priča kako se potukao s jednim drugom iz škole i kako je tom drugu razbio lobanju. S uživanjem je pričao kako je, navodno, tom drugu iz lobanje tekla krv. Sledila sam se od toga, a kad sam kasnije to pomenula svojim rođacima i prijateljima, rekli su mi da se ne plašim, jer je malo retardiran, ali da je dobar i da nikog ne bi povredio. Ali, evo, šta je učinio - kaže devojka.

http://pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/147636/Četrnaestogodišnjak+zaklao+i+pojeo+psa!.html

bolest...
 
Dete je mentalno retardirano i ne bi trebalo da bude bez staranja .

Od kad se govorna mana klasifikuje kao mentalna retardacija?
Neke novine pisu da je ubio psa a spalio ga da bi sakrio dokaze. Ja postavljam svima logicno pitanje da li bi dete iz specijalnog odeljenja , mentalno retardirano zaista moglo da dodje na ideju da spaljivanjem unisti dokaze s obzirom na stepen svog mentalnog razvoja.
 
Ovo je provaljena prica Nevladinih organizacija, samo se menja lokacija u regionu.

Danas toboze Srbija sutra Bugarska itd....aj nesto novo nadjite.

"Stavio psa u zamrzivac" ili tako nesto na tu foru?

Kerusa Mila i pas Milenko.

Нема то мозга да смисли нешто ново. На пример да ухвате починиоца и да полицајац каже: ''Мог пса си нашао да палиш?!''
 
Da je ubio psa jer je bio gladan i pojeo ga - ne bih osuđivala. Jeste odvratno ali glad ne bira, onom ko ne znam koliko nije jeo meso je svejedno da li je pas ili prase ili tele ...
Ali pošto je mali bolesnik ubio da se iživljava a potom odrao i spalio tog psa - definitivno ga treba zatvoriti u ludnicu na neodređeno.
 
Згрожен сам!Како ви људи не схватате да ће то дете већ за коју годину бити одрастао човек и ко зна шта може да уради.Пошто не постоји нека казна каменовањем или слично затворити га у лудару до краја живота јер нико од нас није безбедан док је он и њему слични на слободи!
 

Back
Top