Deca završavaju na kiseoniku, bolnice pune opasan virus kosi i mlado i staro po Srbiji: naglo obara sa nogu, a broj zaraženih samo raste

Volunteer firefighter

Buduća legenda
Poruka
43.822
ŠTA RADI MEDICINSKA MAFIJA
Zašto "medicini" treba sveža posteljica i pupčana vrpca naše dece?
Kao bivši lekar, želim da otkrijem nešto ...
U porodilištima (bolnicama) postoji neizrečeno, neslužbeno pravilo - odmah izrežite pupčanu vrpcu. A to kategorički NE TREBA RADITI!
Činjenica je da je u trenutku rođenja beba u dvostrukom dahu. Prvo, ona prima kiseonik i hranjive materije kroz pupčanu vrpcu. Njena pluća još nisu potpuno aktivirana, a beba postupno, malo po malo, udiše vazduh preko nosa, aktivirajući pluća. A "doktori" presecaju pupčanu vrpcu odmah posle rođenja, kiseonik više ne prolazi kroz pupčanu vrpcu, beba se guši, prisiljena je da oštro udiše i prebrzo aktivira pluća...što je za bebu BOLNO! Osim toga, krv je u posteljici - mora proći kroz pupčanu vrpcu do deteta.
Ako je pupčana vrpca odmah presečena, tada beba neće primiti potrebnu krv! Placentna krv - sadrži prirodni zaštitni imunitet za dete. To jest, ako je pupčana vrpca odmah presečena, onda je dete namerno lišeno dela prirodnog imuniteta! ZAŠTO? Takvo dete, lišeno prirodnog imuniteta - verovatno će imati zdravstvenih problema, što znači da će "lek" moći da nanjuši roditelje tog djeteta vakcinama, pilulama, lekovima, mastima ili operacijama. Što više nezdrave dece i ljudi - više klijenata, pacijenata u "leku". Ništa lično, jednostavno biznis...
Pupčana vrpca se može preseći NE RANIJE OD SATA nakon porođaja... No, "doktori" ne razmišljaju o tome, žele učiniti sve pod "specijalnim" izgovorom brže... Medicinski biznis mnogo želi da pupčanu vrpcu i posteljicu sačuva svežim...
Šta će "medicini" sveža placenta i pupčana vrpca? Iz tkiva pupčane vrpce i posteljice - proizvode se skupi medicinski i kozmetički preparati. To je jedan od razloga zbog kojeg medicinski biznis ne želi da žene rađaju kod kuće. Ako žene rađaju u domaćim uslovima, onda će pupčana vrpca i posteljica ostati kod kuće i medicinski biznis će ostati bez prihoda

kad smo bili deca..bile su zime, bili su snegovi do aprila...ja ne pamtim da su moji roditelji,deda baba ,komsije imali gripove koji ubijaju ljude...nekad nekad popiju caj i toliko.MI deca iako se razbolimo tada,to traje 4-5 dana mozda i injekcije i kraj...ovo sada Sacuvaj Boze !! Drugo ... Odakle ovoliki dim ?..cela Srbija u dimu.. kad pogledas svetsku mapu ..Mi i Pakistan smo u rangu

kad smo bili deca..bile su zime, bili su snegovi do aprila...ja ne pamtim da su moji roditelji,deda baba ,komsije imali gripovre koji ubijaju ljude...nekad nekad popiju caj i toliko.MI deca ia ko se razbolimo tada,to traje 4-5 dana mozda i injekcije i kraj...ovo sada Sacuvaj Boze !! Drugio ... Odakle ovoliki dim ?..cela Srbija u dimu..
Takva je varijanta virusa.

Back