Deca vracena Nasticima!

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
gde su sad oni smrdljivci, bilo ih je i na ovom forumu, sto su prdeli kako "ne bi im deca bila tek tako oduzeta, ima tu necega" :rtfm: takvi zasluzuju slajmaru u lice

Nastići ponovo sa svojom decom
Izvor: Blic, Tanjug

Beograd -- Vuku i Verici Nastić, srpskim državljanima iz Kaliforije, vraćena su deca pošto je Agencija za brigu o deci odustala od optužbi za zlostavljanje.

Na početku glavnog pretresa, predstavnici agencije su izjavili da odustaju od tužbe i sud se složio da decu odmah treba vratiti roditeljima.

Bračnom paru Nastić američka agencija je 8. juna prošle godine oduzela starateljstvo nad decom nakon što su u službenom laptopu oca pronađene fotografije nage dece.

Predstavnici agencije izjavili su da su pregledali sve slike, da su shvatili da je te snimke načinilo dete.

"Znali smo da imamo veliku podršku javnosti u Srbiji i medija i diplomatije. Svima smo zahvalni", izjavio je Vuk Nastić.

Vuk Nastić je dodao da se deca, osmogodišnji Damjan i šestogodišnja Nastasja, osećaju dobro i da su bila smeštena kod dobre hraniteljske porodice.

Prema njegovim rečima, i advokati su iznenađeni ovakvim ishodom, jer je danas trebalo da počne glavni pretres, a pojavili su se i svedoci tužbe.

Na pitanje da li planiraju da tuže i traže odštetu od države Kalifornije, Vuk Nastić je odgovorio da u ovom trenutku ne planiraju ništa, jer im je najvažnije da su deca, posle osam meseci i šest dana, ponovo sa njima.

On je, ipak, dodao da su tokom tog vremena imali puno troškova, pa će o svemu razmisliti.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=15&nav_category=206&nav_id=492895

Сада чекам да видим да ли ће да се брже боље врате у љубљену
Отаџбину из које су побегли,...:roll:
Сећам се поклича,..."Чим децу вратимо, одмах бежимо из
ове, овакве Америке и варћамо се у Србију...."

А, сада колико ми се чини, ЛОВА ће да буде главни мото
останка,..мораће да се вуку посудовима, не би ли извукли лову,
Хе*`ла их лова, због ње ће се и њихова, као и многе друге породице,
да распадну!

п.с.
Драго ми је и искрено се радујем што су деца
враћена родитељима

.

gde su sad oni smrdljivci, bilo ih je i na ovom forumu, sto su prdeli kako "ne bi im deca bila tek tako oduzeta, ima tu necega" :rtfm: takvi zasluzuju slajmaru u lice

Beograd -- Vuku i Verici Nastić, srpskim državljanima iz Kaliforije, vraćena su deca pošto je Agencija za brigu o deci odustala od optužbi za zlostavljanje.

Na početku glavnog pretresa, predstavnici agencije su izjavili da odustaju od tužbe i sud se složio da decu odmah treba vratiti roditeljima.

Bračnom paru Nastić američka agencija je 8. juna prošle godine oduzela starateljstvo nad decom nakon što su u službenom laptopu oca pronađene fotografije nage dece.

Predstavnici agencije izjavili su da su pregledali sve slike, da su shvatili da je te snimke načinilo dete.

"Znali smo da imamo veliku podršku javnosti u Srbiji i medija i diplomatije. Svima smo zahvalni", izjavio je Vuk Nastić.

Vuk Nastić je dodao da se deca, osmogodišnji Damjan i šestogodišnja Nastasja, osećaju dobro i da su bila smeštena kod dobre hraniteljske porodice.

Prema njegovim rečima, i advokati su iznenađeni ovakvim ishodom, jer je danas trebalo da počne glavni pretres, a pojavili su se i svedoci tužbe.

Na pitanje da li planiraju da tuže i traže odštetu od države Kalifornije, Vuk Nastić je odgovorio da u ovom trenutku ne planiraju ništa, jer im je najvažnije da su deca, posle osam meseci i šest dana, ponovo sa njima.

On je, ipak, dodao da su tokom tog vremena imali puno troškova, pa će o svemu razmisliti.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=15&nav_category=206&nav_id=492895

Slike mozda jeste nacinilo dete ali su nadjeni u ocevom lap topu. Tako da izgovor,.... ``dete je slikalo`` zvuci smesno. Koji ih je racku snimao na lap top.
MSM stvarno, drzati slike nage dece od 8 i 6 godina u sluzbenom lap topu,.... i jos isti odneti u servis i to u SAD. WTF! Koliko covek treba biti glup da tako nesto uradi?
Policija je sa pravom sumnjala u njih. Slikati i drzati u kompu slike nage dece u kompu, je bolesno.

Poslednja izmena:
Slike mozda jeste nacinilo dete ali su nadjeni u ocevom lap topu. Tako da izgovor,.... ``dete je slikalo`` zvuci smesno. Koji ih je racku snimao na lap top.
MSM stvarno, drzati slike nage dece od 8 i 6 godina u sluzbenom lap topu,.... i jos isti odneti u servis i ti u SAD. WTF! Koliko covek treba biti glup da tako nesto uradi?
Policija je sa pravom sumnjala u njih. Slikati i drzati u kompu slike nage dece u kompu, je bolesno.

Хеј, могу да поверујем у ту причу и сигурно је истинита.
Размисли мало о овоме,...
..фотографски апарат је доступан данас и деци,
клинци узели и сликали. Деца су радознала и доста
маштовита,..а имају брате око себе медије који су препуни
ужасних перверзних филмова, фотографија и ко зна,
...деца тог узраста имитирају, копирају одрасле, упијају све око себе
шта виде...а
када су већ усликали то шта су сликали....
отац само пребацио картицу из апарата, на лаптоп,
немајући појма какве се још слике на њему налазе,
сем тих постојећих које је он раније сликао и због којих је и
пребацио слике на лаптоп.. можда у брзини није ни погледао
слике,..а лаптоп се у међувремену покварио.

Размисли само, који дебил би заиста однео на поправак лаптоп,
а да је ЗНАО (тј. да је лично направио те слике деце) да се на
њему налазе те слике
:?::!::roll:

У то заиста не верујем,....али ЈЕДИНО замерам што
су деца испуштена из вида ТАДА када су направила те снимке.
Ја бих родитеље ЗБОГ тога казнила, дебело.

Данас родитељи уопште не знају шта им деца раде,...не само
у Америци, него и у Србији.
Јадно је и бедно ко све нема децу.....Таквима децу треба
одизимати,...онима који немају појма шта им деца раде
ни на улици, а камо ли у кући!!!

.

Poslednja izmena:
evo opet ista prica... :roll:

na kompu je nadjeno nekoliko hiljada fotografija. ocigledno je da je otac rutinski presnimavao slike sa aparata na kompjuter, pitanje je da li ih je sve i pregledao.

MSM stvarno, drzati slike nage dece od 8 i 6 godina

deca DANAS imaju 8 i 6 godina, nigde nije navedeno koliko godina su imali kad su slikani, ali to tebi ne smeta da optuzujes ljude CAK I NAKON STO IH JE AMERICKI SISTEM PROGLASIO NEVINIM :roll:

braco Srbi, stoko jedna

na kompu je nadjeno nekoliko hiljada fotografija. ocigledno je da je otac rutinski presnimavao slike sa aparata na kompjuter, pitanje je da li ih je sve i pregledao.

deca DANAS imaju 8 i 6 godina, nigde nije navedeno koliko godina su imali kad su slikani, ali to tebi ne smeta da optuzujes ljude CAK I NAKON STO IH JE AMERICKI SISTEM PROGLASIO NEVINIM :roll:

braco Srbi, stoko jedna

Odneti lap top u kom se nalaze slike gole dece u servis ... i to u sred amerike.... nije nista drugo nego glupost. I ne treba se cuditi sto su naebali.
Radnik u servisu, je ispravno reagovao sto ih je prijavio. I ja bih to uradio. On ne zna kako su pravljene siike i ko su ta deca i ko ih je sliko, nego je prijavio vlastima da to ispitaju. Sto je ispravno.
Vlasti su ispravo reagovale, jer se mora proveriti da li oni zlostavljaju decu,... da li su nekakvi izopaceni bolesnici.

I nemoj da mi izvrces reci,... ne optuzujem ja njih za zlostavljanje, nego ih optuzujem sto su toliko glupi bili da slike drze na sluzbenom lap topu,.. i plus ga jos odneli u servis. I posle se cude sto su naebali.
Da su takvu glupost uradili u nekoj skandinavskoj zemlji jos dugo ne bi videli decu.

Хеј, могу да поверујем у ту причу и сигурно је истинита.
Размисли мало о овоме,...
..фотографски апарат је доступан данас и деци,
клинци узели и сликали. Деца су радознала и доста
маштовита,..а имају брате око себе медије који су препуни
ужасних перверзних филмова, фотографија и ко зна,
...деца тог узраста имитирају, копирају одрасле, упијају све око себе
шта виде...а
када су већ усликали то шта су сликали....
отац само пребацио картицу из апарата, на лаптоп,
немајући појма какве се још слике на њему налазе,
сем тих постојећих које је он раније сликао и због који је и
пребацио на лаптоп.. можда у брзини није ни погледао
слике,..а лаптоп се у међувремену покварио.

Размисли само, који дебил би заиста однео на поправак лаптоп,
а да је ЗНАО (тј. да је лично направио те слике деце) да се на
њему налазе те слике
:?::!::roll:

У то заиста не верујем,....али ЈЕДИНО замерам што
су деца испуштена из вида ТАДА када су направила те снимке.
Ја бих родитеље ЗБОГ тога казнила, дебело.

Данас родитељи уопште не знају шта им деца раде,...не само
у Америци, него и у Србији.
Јадно је и бедно ко све нема децу.....Таквима децу треба
одизимати,...онима који немају појма шта им деца раде
ни на улици, а камо ли у кући!!!

.

Svasta je moguce. Sad samo nagadjamo. Mozda je znao za slike, mozda nije.
Ali i dalje tvrdim da je serviser ispravno reagovao, i da su vlasti ispravno reagovale.

Kada bi roditelji malo manje pazili na to sta deca gledaju na televiziji, a malo vise pazili sta se desava u njihovim zivotima, ovaj svet bi bio mnogo lepse mesto.

mom kompu ne sme niko da priđe u kući a kamoli da odnesem na popravku laptop sa privatnim slikama(letovanje,nebitno..)

lik je u krajnjem slučaju ispao težak debil,treba mu zabraniti pristup kompjuteru

ok klinac uzeo digitalac ali da ga poveze na komp i da ovog zabole sta je na kompu...?

ajde samo neka jos neko napise da je digitalac imao bt pa je mali uradio i konekciju preko bt i prebacio slike,ma nije bilo ni kabla

Poslednja izmena:
"ne bi im deca bila tek tako oduzeta, ima tu necega"

Ja sam to govorila.
I sad mi je sumnjivo zasto je drzao slike nage dece u sluzbenom laptopu.
Nije razmisljao?
U zemlji koja vrvi od pedofilije on nije razmisljao?

Ja razmisljam u Srbiji o tome, a kamoli negde drugo.
Za mene to nije dovoljno dobro opravdanje, jer ja sam drugaciji tip licnosti.

braco Srbi, stoko jedna

potpuno normalno i ispravno razmisljanje. malo si me začudio:lol:
pravljenje teorija zavere, u ovom slučaju, je potpuno kretensko, kakve veze ima da li je lap top privatni ili službeni, to je pokretna stvar, puno ljudi nosi slike svoje dece u kompjuteru, prebacuje sve sa kartice, zimovanja, letovanja, porodične slike, pa i kupanje dece. SVOJE dece, ne tudje.

uzgred, ni ovo nije nebitno:
Vuk Nastić za B92 objašnjava da je potpuno iznenađen obrtom situacije u njihovom slučaju, jer je trebalo da počne glavni pretres, ali je umesto toga Agencija saopštila da odustaje od optužbi.

"Očigledno je da je Agencija bila pod velikim pritiskom da prizna svoju krivicu, sa više strana, odnosno od strane naših advokata i srpske diplomatije na čelu s konzulom Nikitovićem i ostalima. Čuo sam da je i Ivica Dačić bio ovde i da je dobio obećanja da će se sve srediti u dogledno vreme", kaže on.

:klap::klap::klap:...........:ok: Заиста лепа вест. На овоме пре свега треба честитати НАШИМ ВЛАСТИМА КОЈЕ СУ УЛОЖИЛЕ И НОВАЦ И ТРУД ДА СЕ ОВАКО ЗАВРШИ ОВАЈ СЛУЧАЈ.

Е сада - ако ти Настићи уопште имају 2 грама мозга у глави ТРЕБА ОДМАХ ДА ПОКУПЕ ПРЊЕ И ДА ОДУ ИЗ ИМБЕЦИЛНЕ, БОЛЕСНЕ, ДЕГЕНЕРИСАНЕ АМЕРИКЕ И ДА СЕ ВРАТЕ У СРБИЈУ - или ако овде немају никаквог посла нити могућности за живот(што је вероватно) - НЕКА ОДУ У НЕКУ НОРМАЛНУ ЗЕМЉУ.

Баш ме интересује шта ће учинити.

MSM stvarno, drzati slike nage dece od 8 i 6 godina u sluzbenom lap topu,.... i jos isti odneti u servis i to u SAD. WTF! Koliko covek treba biti glup da tako nesto uradi?

Bolestan si ti. Ne gledaju normalni ljudi na decu kao na sexualne objekte.
Ko od nas nema golišave slike iz ranog detinjstva? Hajde, molim te...

Postoje ogromne kulturološke razlike između našeg i američkog društva. Možda je za njih sablazan da se slikaju dečica dok se brčkaju u kadi, a meni je opet odvratno ono njihovo ljubljenje roditelja i dece u usta. Ali, to ne znači da mislim da im svima treba pooduzimati decu, jer ih sexualno zlostavljaju. Svestan sam toga da u njihovom društvu ljubljenje svoga deteta u usta nema sexualnu konotaciju. Tako su i oni morali da shvate, i shvatili su, da za nas nije ništa sablazno slikati golišave klince.

E al pazi kad je i na ovoj temi većina postova u fazonu "ima tu nešto.."!

Pa da stvarno ima nešto, sigurno da Nastići nikad više ne bi dobili svoju decu, pobogu

Ovako, hvala Bogu da je sve gotovo i da će ovi izmučeni roditelji konačno moći da odahnu!

"ne bi im deca bila tek tako oduzeta, ima tu necega"

Ja sam to govorila.
I sad mi je sumnjivo zasto je drzao slike nage dece u sluzbenom laptopu.
Nije razmisljao?
U zemlji koja vrvi od pedofilije on nije razmisljao?

Ja razmisljam u Srbiji o tome, a kamoli negde drugo.
Za mene to nije dovoljno dobro opravdanje, jer ja sam drugaciji tip licnosti.

Ebt, ne mogu da razumem ove naše prozapadne talibane. Kao da su s Marsa pali u ovu našu Srbiju.
Ja bre imam na desetine slika gde sam slikan go kao beba, dok se brčkam u kadici ili u dečijem bazenu, imam slike gde sam go na plaži, itd... A, roditelji me nikada nisu sexualno zlostavljali.
Ja sam takođe slikao moju decu u sličnim situacijama, a nikada ih nisam zlostavljao.

Bolestan je svako ko u golišavom malom detetu vidi išta sexualno.

Ebt, ne mogu da razumem ove naše prozapadne talibane. Kao da su s Marsa pali u ovu našu Srbiju.
Ja bre imam na desetine slika gde sam slikan go kao beba, dok se brčkam u kadici ili u dečijem bazenu, imam slike gde sam go na plaži, itd... A, roditelji me nikada nisu sexualno zlostavljali.
Ja sam takođe slikao moju decu u sličnim situacijama, a nikada ih nisam zlostavljao.

Bolestan je svako ko u golišavom malom detetu vidi išta sexualno.

Очигледно се клиничка педофилија распространила као епидемија - ПА ОНДА ПЕДОФИЛИ РАЧУНАЈУ ПО СЕБИ... кретени... уопште не познају наше обичаје...

Back