Deca u Srbiji odrastaju na mesnim preradjevinama i brzoj hrani !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:mrgreen:

nx5buc.jpg

Важно да нема меса!

nauka kaze da bi ljudsko telo trebalo da izdrzi 140g. ili 2X vise nego sto je danas prosecan zivotni vek...hemikalizacija hrane tome ne doprinosi...sta ti imas od toga sto ces kamaelu kad postavlja linkove koji ne idu u prilog mesu postavljati linkove o gmo biljkama i vredjati ga... ok volite meso i nije vam lako da to citate ali prestanite da vredjate coveka da bi umirili svoju savest
Naučnim tezama se frlja čovek koji tvrdi da stabla daju med.

To sasvim dovoljno govori i o tom čoveku i o njegovim naučnim argumentima.
Da li je uvreda ako nekome takvome kažeš da nema pojma sa životom?

Evo me, vratio sam se sa odmora,i da vidim ''naucne'' dokaze kako je meso zdravo....Ovi ''naucnici'' sa foruma daju dokaze da je cips stetniji od mesa, WOW.
Klonova se nakotilo koliko hoces i svi meso je zdravo....
Meso je najveci zagadjivac planete, koji unistava i zagadjuje sve zivo, zato su UN donele izvestaj da je jedini spas za planetu da svi ljudi postanu Vegani. Pocela je realizacija sa kampanjom ''meatless monday'', naravno i u zabavistima i skolama.
Stoka jede genetski-modifikovanu soju, zatim se dodaju hormoni rasta,razni antbiotici i ranorazne hemije, e onda se to sve upakuje i reklamira kao najbolja i najzdravija hrana za decu. Prijatno !!!!
Rostilj vam je glavna stvar !

taj post ne postoji secam se samo da je neko od vas, ljubitelja mesa, postavio link u kome je kamaelu i onima koji ne jedu meso ponudio hamburger koji su japanci napravili od g.ovana... pre bi taj hamburger vi smazali da vam neko uskrati meso nego vegetarijanac:D

To je njihov stil.G.a su njihova svakodnevnica,tacnije onaj deo organizma mrtve zivotinje kroz koja prolaze za vreme zivota.U to filuju meso i zacine,nije im gadno,vec takvu stvar nazivaju specijlitetom.Cak prodaju creva putem interneta.

http://www.oglasi.rs/images/oglas/201110/346595/1.jpg

Ne bih o IQ sad.

Pisali smo i o Indigo.Brzo zaboravljas.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/86/Lactarius_indigo_48568_edit.jpg

Paranoičan strah od mesa, jela, pića, zidova, krovova, patosa ...
Ukratko decu i ljude treba zaštiti od svega - osim od duvanskog dima, alkohola i droga!!!
Samo je duvanski obavezno prisutan na svakom koraku (čak i u gradskom parku se od njega ne može disati!!!) i to nikome ne smeta!
Pušač koji dimi u sred prepune lekarske čekaonice (nedavno!!!), "krijući" cigaretu u šaci, nikome ne smeta! Smeta samo hrana i ostalo!

Da li pušači (i ostali pomenuti) ne vide da nemaju ni najmanje moralno pravo da pominju bilo kakvo zagađenje ili trovanje?
Da li oni koji pušače (i ostale pomenute) tolerišu ne vide da nemaju ni najmanje moralno pravo da pominju bilo kakvo zagađenje ili trovanje?

Evo me, vratio sam se sa odmora,i da vidim ''naucne'' dokaze kako je meso zdravo....Ovi ''naucnici'' sa foruma daju dokaze da je cips stetniji od mesa, WOW.
Klonova se nakotilo koliko hoces i svi meso je zdravo....
Meso je najveci zagadjivac planete, koji unistava i zagadjuje sve zivo, zato su UN donele izvestaj da je jedini spas za planetu da svi ljudi postanu Vegani.]

Prijatelju a tebe stvarno nije sramota da toliko lagiš? UN nije donijela takav izvještaj. Izvještaj se podnosi pred Generalnom skupštinom UN i ne predstavlja stav UN. Najveći zagađivač planete su naftna i hemijska industrija. Hoćeš li se zbog toga odreći automobila? Hoćeš li reći neću da pijem lijekove kad mi zatrebaju?

Upravo je to poenta. Onaj ko se odluci da ne jede meso to cini iz nekih razloga a jedan od njih je eticki.

Cekaj, vecina mesa koje ja pojedem dobijem od od babe i dede, koji zive na selu i tamo drze stoku. E, sad, kakve to veze ima sa pokretnim trakama u Americi, reci mi molim te. Pa, da ne jedemo meso, svinje ne bi ni postojale. Ne vidim kakve to veze sa etikom ima.

Cekaj, vecina mesa koje ja pojedem dobijem od od babe i dede, koji zive na selu i tamo drze stoku. E, sad, kakve to veze ima sa pokretnim trakama u Americi, reci mi molim te. Pa, da ne jedemo meso, svinje ne bi ni postojale. Ne vidim kakve to veze sa etikom ima.
ma jok...svinje i kokoške bi seljaci gajili za ukras...i svi bi živeli srećno i cvrkutavo po najmanje 300 godina :lol:

Svinje su postojale i pre pripitomljavanja zivotinja od strane ljudi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back