DECA SITUIRANIH RODITELJA KOJA ISPASTAJU ZBOG SVOG MATERIJALNOG STATUSA!!!

Ti si to sto jesi, i potrazi okruzenje koje vam je slicno.

Ljudi sa takvim komentarima su seljaci.
I ne mogu da verujem da ste takvo okruzenje izabrali za svoje dete....
pored vise privatnih skola u kojima su kulturni ljudi.

Sem toga, i pored novca koji imate, dete ce vam se ugledati na okruzenje i postati seljak kao i oni...

Ne razumem.

Sta reci nakon ove mudrosti!?

Sem toga, i pored novca koji imate, dete ce vam se ugledati na okruzenje i postati seljak kao i oni...

Ne razumem.

bravo ovo je pravi odgovor na sve probleme

postavljacice teme molim Vas da se preselite na Beverli Hils ako ne makar na dedinje...divno je biti pored kulturnih ljudi koji su puni para i puni razumevanja...

odgovor Secine : ODLICAN PET !!!

:D

bravo ovo je pravi odgovor na sve probleme

postavljacice teme molim Vas da se preselite na Beverli Hils ako ne makar na dedinje...divno je biti pored kulturnih ljudi koji su puni para i puni razumevanja...

odgovor Secine : ODLICAN PET !!!

:D

:hvala: :))

Pa mislim - to je napisala.

Malog prozivaju da je burzuj, a ona hoce da odrasta s drugom prosecnom decom ~~

Ako nisi prosecan, nemoj ni da se pravis da si to sto nisi :mrgreen:

Poslednja izmena:
milsim da nisi skapirala ironican ton mog pisanja....

da je mene kao sto je tebe poklopila kanarinka ili bilo ko drugi ja bi odma emigrirao sa krste...

keve mi ako ne bi pisao gazdi krste licno da me obrise ko babu sa fejsa

Ja imam svoj stav. Zivotno proveren :p
Smatram tvoj kompliment sasvim na mestu.

I mislim da ste ljubomorni na ljude koji imaju lovu .

Ko ima novac da plati privatne skole..a u Bg ih ima...
dobija bolje obrazovanje, finiji odnos prema djacima, bolje vladanje djaka i sl.
Ako dajes dobre pare za skolu, oni su tu da dete niko ne proziva,maltretira.. i sve ovo sto rade deteyu sada :)

A to sto je tata odsutan - pa i deci ostalih roditelji koji placaju privatne skole- biznismeni, direktori, diplomate, politicari svakako su odsutni.

Ja imam svoj stav. Zivotno proveren :p
Smatram tvoj kompliment sasvim na mestu.

I mislim da ste ljubomorni na ljude koji imaju lovu .

ja nemam svoj stav, ja krompir pisem kako mi sargarepa, kelj i keleraba diktiraju...nista u zivotu nisam naucio, sve mi je dato na tacni a nemam pare
i da prezirem sve vas iz "Dinastije" !!! .... uaaaaa bogati ljudi....sram Vas bilo sto imate pare a ja nemam...

kmeeee eee ee kme uf kah kah kme :(

Ne razumem.
Nekad nadmasis samu sebe, a to nije lako da ti kazem. :lol:

a u ovom slucaju skuplje je bolje? nije novac merilo za sve, ova zena ima problem sa detetom, a ne sa okruzenjem. To ne resava novac, vec nesto drugo, ali ne vredi da ti objasnjavam, neces razumeti.
Meni se cini da ovde dete ima problem sa roditeljima vise nego sto oni imaju sa njim. Uvodni post, kao i par narednih prosto vriste od nelogicnosti i insistiranju na tome da su oni u svemu iznad svog okruzenja, a u prvom redu ona sama. Ostali ukucani njoj mogu da zahvale.
I ne samo da su uspesni, a uspesni su u svemu, vec imaju i pravi vrednosti sistem, za razliku od okruzenja koje onako djuture zivi u najgorem jadu, bedi, ljubomori, zlobi... Koliki pritisak nabijaju detetu koje mora da zadovoljni njihove visoke kriterijume, pa je lep, sarmantan i vanserijski uspesan u skoli i u sportu, a opet i moralno superioran, sto je, ne treba zaboraviti, sve majkina zasluga, to je sve podvedeno pod prirodno stanje, jer je od starta jasno da on drugaciji pored takvih roditelja ne bi ni mogao biti... Kao takav bi bio najpopularniji decak u bilo kojoj skoli, i medju devojcicama i decacima, sto mozda i jeste, ako ti konflikti sa drugom decom nisu previse cesti i dramaticni.
O cemu se tu radi, da je njen subjektivni osecaj da su na meti nepravde i zavisti, doveo do toga da se izoluju iz okruzenja, da promene skolu detetu, a da ni na trenuitak ne sagledaju ima li tu u svemu tome udela i njihove krivice i njihovih gresaka.

a u ovom slucaju skuplje je bolje? nije novac merilo za sve, ova zena ima problem sa detetom, a ne sa okruzenjem. To ne resava novac, vec nesto drugo, ali ne vredi da ti objasnjavam, neces razumeti.

Pokusavas da me ubedis da su drzavne skole po Srbiji bolje od privatnih....

To je glupost.

U privatnim (mozda ne svakoj) se vodi vise racuna o djacima....
Eto to zameram postavljacici teme.

Ali ostanite ubedjeni, narocito ova besna kanarinka..

To je glupost.

Ne pokusavam da te ubedim ni u sta, samo pokusavam daobjasnim svoj stav.

Ako si pazljivo citala temu, mogla si da primetis da ovo dete nema problema samo u skoli vec i u svakom drugom okruzenju u kome se nalazi. Ne postoji niko drugi ko moze da mu resi taj problem, vec mora samo da nadje nacin da opstane medju ljudima i sada i do kraja zivota.

Kada bi prelazak u privatnu skolu to mogao da resi, to bi bilo odlicno, ali zapravo na taj nacin situacija postaje jos gora. Situacija se predstavlja kao da je problem spolja, a nije. Samim tim se ne ide na trazenje sopstvene roditeljske odgovornosti i trazenje realnih resenja.

Ovako sujetni roditelji mogu i dalje da nastave da misle o sebi sve najlepse umesto da pomognu detetu. Kada se ne bude snalazio i ubuduce, onda ce se dete osecati jos gore i nesposobnije. Iskreno, zao mi je ovog deteta...

- - - - - - - - - -

To je glupost.

Kanarinka je upravo odlican primer kako se odgovoran roditelj ponasa u takvoj situaciji i svaka joj cast! Vaznije joj je dete od sujete! Veoma to postujem!

@brankich: Ja sam se lose uklapala kid uciteljuce.... osecala sam se jako usamljeno.
S 5.razredom me mama prebacila u drugu skolu, u kojoj idu kulturnija deca,,u centru grada.
Ja sam plakala.
Ta deca su me od prvog dana prihvatila maximalno.... i bula sam mnogo ispunjwnija sto se tice drustva.
I kasnije u srednjoj , nikad nisam imala problema sa ostalim djacima...
Znaci, u mom slucaju je bilo do skole, i nekulturne dece.

@brankich: Ja sam se lose uklapala kid uciteljuce.... osecala sam se jako usamljeno.
S 5.razredom me mama prebacila u drugu skolu, u kojoj idu kulturnija deca,,u centru grada.
Ja sam plakala.
Ta deca su me od prvog dana prihvatila maximalno.... i bula sam mnogo ispunjwnija sto se tice drustva.
Ti si verovatno kulturnija od ostatka sveta, ja sam ovo komentarisala za nas obicne.

Ja sam plakala.
I ja sam menjala skolu u cetvrom razredu. Moji su se zbog posla selili, s tim sto sam do cetvrtog razreda zivela u drugoj ex yu republici i imala sam slicno iskustvo, da sam se u drugoj skoli daleko bolje uklopila, u prvoj sam se lose snalazila. Ali ne mogu da kazem da je to zato sto deca nisu bila na mestu. Deca ko svaka druga deca, mozda drugaciji malo mentalitet, ali jednostavno je bilo tako, nisam mogla da se uklopim, a nisam nesto ni osecala da tu treba da se uklapam.
Dok je, eto, moja rodjena sestra imala sasvim suprotno iskustvo, iako smo isle u iste skole. Ona je u toj drugoj skoli upala u odeljenje u kom je bilo problematicne dece i ona je posto je eksresno postala miljenjica nastavnika i nije htela da se uklapa u sistem odmah postala njihova stalna meta, nije bilo sanse da je jednostavno ne konstatuju. Opet treba reci da nisu sva deca u odeljenju bila takva, svega par decaka i devojcica, ali toj deci je morala redovno da izlazi na crtu. Bilo je i tuca sa decacima i svadja, i mozda je u takvom slucaju bolje promeniti skolu, jer pored nepotrebnih stresova, i kriterijum profesora u takvom odeljenju je daklo nizi. To bi bilo opravdano, mada su nasi roditelji pustali da se borimo za sebe dokle god im se cinilo da se dobro nosimo sa problemima, sto mozda i nije pametno jer se tu lako preracunas i mozes pogresno da procenis deciju snagu. Posle se ona jos i fino druzila sa decakom sa kojim se najvise tukla, ispostavilo se da ni on uopste nije los koliko se tada trudio da bude.

Ali u uvodnom postu nije rec o tome da su neka deca u tom odeljenju nevaspitana, ili neka bude i bas sva. Po njenoj verziji takvi su bas svi u njenom okruzenju, i komsije i roditelji i babe i dede te dece, i to sve zato sto su ljubomorni na njih jer su materijalno potkovani i sto je jos jako bitno, vrlo uspesni u svemu cega se late, ''prepoznati kao vrhunksi strucnjaci'' i kod njih je u porodici inace sve idealno, idealan brak, posao, dete, savrsen sklad, svi su jako vredni, ispravni, humani, i svi do jednog zrtve. To ne stima.

Back