Деца позивају Вучића да се обеси - ствари су отишле предалеко

Slažem se. Dodaću i da je morončina na državnim jaslama i saveznik vlasti
Мени је само жао што такви блате целу, једну од најлепших и најплеменитијих, професију...Мој некадашњи сабрат из богословије "Св.Арсеније Сремац" у Ср. Карловцима је дуго година био професор, ректор и декан на Универзитету у Новом Саду и јуче се је расплакао када сам га позвао, јер ни сам не може да поверује да су такви идиоти доспели у просвету...

nije to u redu..pogotovu da su deca otrovana mržnjom...ali kako seješ tako i žanješ...da je Vučić sejao ljubav prema političkim neistomišljenicima ljubav bi i žnjeo...
Alo, tip je još kao balavac za skupštinskom govornicom urlao "ubićemo 100 za jednog".

Deca indoktrinirana od nevaspitanih roditelja.

Ali 'ajde sto su nevaspitani, to manje vose, nego sto su glupi - ko bi se ubio i zasto kad ima podrsku vise od polovine biraca?
Gde je na transparentu neko ko ima podršku više od polovine birača?

Dobro. Usmeri svoje nezadovoljstvo na Politiku a ne na krstaricu.
Politika, najstariji dnevni list na Balkanu, je sveden na nivo Kurira i Informera.

Iskreno, ja na Krstaricu dolazim samo zbog rata u Ukrajini, ali kad vidim ovakvu "temu" ne mogu a da ne bacim peglu.

Pa dobro, zna se da se na njega misli. Ovo je snimlejno verovatno danas, kad jos uvek izlaze iz skola da "protestuju".
Ne zna se. Opet karikirate i plašite se za nekoga ko deli free pasteu i jeftin parizer... a možda i džaba lekove (likovala si na toj temi), iako isti nisu bili džaba nego su bili propaganda skupljena od povećanih akciza. Jako ste smešni

Jesi li ti siguran da su ovo deca?

Zamućene su im face.
Ja lično ne znam. Možemo da polemišemo do koje godine se neko računba u dete, ali se obiično za školski uzrast kaže "deca", pa čak i za one na fakultetima. To smo svi videli sada oko sludentskih blokada i demonstracija

Politika, najstariji dnevni list na Balkanu, je sveden na nivo Kurira i Informera.

Iskreno, ja na Krstaricu dolazim samo zbog rata u Ukrajini, ali kad vidim ovakvu "temu" ne mogu a da ne bacim peglu.
Imaš pravo da izneseš svoje mišljenje. Što se mene tiče, neće "glava da ti ode"

Ja lično ne znam. Možemo da polemišemo do koje godine se neko računba u dete, ali se obiično za školski uzrast kaže "deca", pa čak i za one na fakultetima. To smo svi videli sada oko sludentskih blokada i demonstracija
Ne samo to. I za izvesnog Danila kažu da je "dete", iako ima više od 25

Злоупотреба деце у политичке сврхе добила је свој врхунац кроз најновији инцидент у Дрво арт школи у Београду.

Ученици ове школе сликали су се са транспарентом којим се председник Србије Александар Вучић позива да изврши самоубиство.

"Узми више то конопче", порука је на транспаренту.

Ова порука са поносом је објављена на друштвеној мрежи Икс и то на једном од профила које прати Мариника Тепић.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...vucica-da-se-obesi-stvari-su-otisle-predaleko

Da li je ovo sloboda govora?

Промашили су мету.

Вучић се не понаша нити повлачи аутодеструктивне потезе.
То је могло пок Милошевићу да се каже, Вучићу никако !

Слушам ја шта навијачи (значи млади) узвикују на утакмицама,
у стању су да 90 минута исијавају врло довитљиве критике и похвале и савете,
а да не понове ни једану реченицу ..!

Ово "Узми конопче ..." није њихово !
Кажем звучи познато и безвезно !

Deca indoktrinirana od nevaspitanih roditelja.

Ali 'ajde sto su nevaspitani, to manje vise, nego sto su glupi - jer ko bi se ubio i zasto kad ima podrsku vise od polovine biraca? Ljudi ga vole, jednostavno, i to neki nikako da shvate.
pola Srbije ga voli, pola ga mrzi iz dna duše...i to zato što on voli samo onu poovinu koja ga obožava...nije predsednik svih...nije za budućnost sve dece...samo za njihove...egomanijak je u pitanju..da može streljao bi on sve koji nisu za njega

Ovo sto si postavio je tekst koji je zloupotreba dece, ali od strane SNS rezima.

Znaci u ovom sramnom Politikinom tekstu, SNS rezim samno zloupotrebljava i proziva decu.

Ne zna se. Opet karikirate i plašite se za nekoga ko deli free pasteu i jeftin parizer... a možda i džaba lekove (likovala si na toj temi), iako isti nisu bili džaba nego su bili propaganda skupljena od povećanih akciza. Jako ste smešni
Ne znam o cemu pricas, ali svakako je ruzno i deca zato ne treba da se bave politikom. Ne znaju da ljudi Vucica vole i da nema razloga da se obesi.

pola Srbije ga voli, pola ga mrzi iz dna duše...i to zato što on voli samo onu poovinu koja ga obožava...nije predsednik svih...nije za budućnost sve dece...samo za njihove...egomanijak je u pitanju
Nije egomanijak, nego radni manijak i u principu takve ljude lenstine, neradnici i zabusanti najvise mrze, i da, polarizuju se oko takvih - ili ga jako vole i cene, ili ga mrze.

Nije egomanijak, nego radni manijak i u principu takve ljude lenstine, neradnici i zabusanti najvise mrze, i da, polarizuju se oko takvih - ili ga jako vole i cene, ili ga mrze.
nije polarizacija po pitanju radne etike..to mu niko ne spori...polarizacija je oko toga kako postupa prema političkim neistomišljenicima...on stalno unižava one koji ga ne podržavaju...egomanijak i hvalisavac...a po meni i lopov gori od Đilasa

Gde je i kada radio?
Ne mora da se radi u firmi, on je jedini koji obilazi ljude i koji ih saslusa, mozda prvi posle Tita.

Nije ceo narod samo krug dvojke i nekakvi nadmeni intelektualci. Tu je njegova jacina jer ima sluha za obican narod, a radi svakodnevno makar sada kao predsednik i premijer dok je bio, ranije nije, ali i ne mora. Vazna je volja i poverenje koje uziva.

nije polarizacija po pitanju radne etike..to mu niko ne spori...polarizacija je oko toga kako postupa prema političkim neistomišljenicima...on stalno unižava one koji ga ne podržavaju...egomanijak i hvalisavac...a po meni i lopov gori od Đilasa
Pa neko ne moze da istrpi uvrede i zato odgovara, ali to je malo u odnosu na mrznju ka njemu. Ja nisma videla predsednika, premijera, kod nas da ga od prvog dana bas toliko mrze, a mrze ga joj od poplava, ma jos od Feketica. Kao da je to nesto lose sto je uradio i bio na licu mesta, ali to je, osecaju da im je neprijatelj jer nece da im se ulizuje a radi nesto na terenu za razliku od njih koji vole samo fotelje.

Ne mora da se radi u firmi, on je jedini koji obilazi ljude i koji ih saslusa, mozda prvi posle Tita.

Nije ceo narod samo krug dvojke i nekakvi nadmeni intelektualci. Tu je njegova jacina, a radi svakodnevno makar sada kao predsednik i premijer dok je bio.
Ма како их то саслушава? Тако што крене дивљати чим му неко каже нешто што му се не свиђа. Оцу погинулог момка је рекао да му погинули син "није радио као манекен", кад га је овај инвалид питао како да преживи са ниским примањима кренуо је пјенити и говорити како му се неће додворавати. Бесрамник. Непомјаник.

Back