Frtajler
Legenda
- Poruka
- 56.533
1:34:45Зашто опет лажеш? Дај доказ или признај да си патолошка лажовчина!
I šta ćeš sada, javno se poklopiti tim ušesima i zamoliti za oprost?
Slušam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1:34:45Зашто опет лажеш? Дај доказ или признај да си патолошка лажовчина!
Ja ne znam da li će ovo da se sve ponavlja u krug još 50 godina1:34:45
I šta ćeš sada, javno se poklopiti tim ušesima i zamoliti za oprost?
Slušam.
Зашто опет лажеш? Дај доказ или признај да си патолошка лажовчина!
Лажеш од А до Ш.
"Utoliko gore po činjenice!"
I to se videlo po beogradu.Roditelj s djecom.motaju dzointMa, da bre, mene mama odvede kod palasa na vinjak , pa.odatle dole savamala, preskocimo dva , tri pacova i narkomana, pa odatle u Barutanu, naravno, tamo se nadjemo sa tatom, svi kljoknemo po par eksera, i onda pucamo iz vazdušne puške po ljudima u gradskom prevozu
Zanimljive su mi ove svojevoljne konstrukcije događaja iz vaše i naše mladosti. Malo mi vas nekako zao, provedes najbolje godine u BG- u, a nikad ne odes u Mondo ili na Akademiju..pa , bre greota od boga
I to se videlo po beogradu.Roditelj s djecom.motaju dzoint
Mama cerci za rodjendan 18 silicone na poklon haha.
Na jugu srbije je totalno bilo drugacije.
Sasvim normalan svet iako su bili banrkot.
Ala si se nalupetala . Ne blamiraj se, molim te.stvarno doživim transfer blama kad procitam ovako neku provalu u vreme kad Jovana Jeremic vodi emisiju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom
Ne razumem zasto gledas emisije koje ti ne prijaju.
Ja ne gkedam na primer n1.
Ko da gledam ustasku tv koja poziva na klanje srba u sred srbije.
Dinko zajeban u pm. Najmoćniji lik u Srbiji.Pričaju da su Dinka proboli čak i glogovim kolcem i ko zna čime još, a on opet oživeo. I plus seo na državne jasle u javni sektor i odatle prima platu. Brrrr. Svi se bojimo Dinka. Neuništiv je
Ajd okacite ovde to .....ja bih voleo da vidim Slobiu jos jednom kako trpa srbe....a opet ga svi VOLU
То је телевизија. За разлику од B92, Pink и многих других који су гласило СНС-аNe razumem zasto gledas emisije koje ti ne prijaju.
Ja ne gkedam na primer n1.
Ko da gledam ustasku tv koja poziva na klanje srba u sred srbije.
Čula sam da ga strani plaćenici zovu Glavni ArhivatorDinko zajeban u pm. Najmoćniji lik u Srbiji.
То је телевизија. За разлику од B92, Pink и многих других који су гласило СНС-а
Немој да ти пошаљем Ђукин видео где критикује извештавање Пинка и то на самом Пикуs
Ma, jok, to je tvorevina HDZ- a koja poziva na pokolj Srba u Srbiji, moj sin gledao par minuta dnevnik, jes da ima 5 godina, ali bajo moj, kad je dohvatio nož , trči po kuci i vice kolji, kolji, dohvatio komšinicu Snezu jadnu, poreklom iz Srbobrana , valjda nije bas najbolje skontao instrukcije, pa mu zazvucalo kolji ljude iz Srbobrana , jedva sam ga smirila , odmah sam morala da mu pustim Marica da se vrati na fabrička i da, bre, kolje samo ove izdajnike na protestima. Muke zive
E, to, to mi treba za ćerku, slabo reaguje na Maricevu boju glasa, a ona.mi je bas kritična, mentalno se razgibavala pre škole i sad misli da je Kolinda Grabar, a da će se reinkarnirati u PavelicaНемој да ти пошаљем Ђукин видео где критикује извештавање Пинка и то на самом Пику
i to su zanimanja, jesi siguran ti da ne vredjaš sve ljude u Srbiji koji nemaju diplomu ali imaju srednju skolu ?... Recimo Tito je bio limar... ok za prostitutke, tu si u pravu... ali bolje je da radi neki normalan posao nego da bude prostitutka... Naravno treba gledati na pedigre, ali bolje je da se prostitutki obezbedi neko mesto recimo da je frizer nego da je u bordelu.
Ne... nego nisam za to da umesto sadasnjeg rezima dodju veci debili od njih,... a ovi koji su u opoziciji pa i neki medju studentima su žešći debili... nemaju iskustvo, znanje i drugo... ima doduse nekih kvalitetnih ljudi iz opozicije, .. to stoji... ali ne vidim da se formirala neka kvalitetna politicka opcija..Ne znam da li slucajno masis poentu, ili namerno spinujes. Jer nigde nisam nista lose rekao o tim zanimanjima.
Poenta je vise nego jasna.
Pretpostavljam da namerno spinujes, posto vidim da svesdrdno podrzavas nakaradni sistem koji je dozvolio da neko sa tim zanimanjima postane ministar, poslanik ili neki drugi visoki funkcioner.
Pa, ako ne probamo kako cemo znatiNe... nego nisam za to da umesto sadasnjeg rezima dodju veci debili od njih,... a ovi koji su u opoziciji pa i neki medju studentima su žešći debili... nemaju iskustvo, znanje i drugo... ima doduse nekih kvalitetnih ljudi iz opozicije, .. to stoji... ali ne vidim da se formirala neka kvalitetna politicka opcija..
kakvi crni spinovi...ti si jasno prozvao bivše vozače... Vozač je kvalitetna profesija pogotovo sto ih sada nema...pa mora da se uvoze vozači iz Šri lanke u GSB
Samo one koji su kupili diplome i postali ministri, direktori, poslanici..L si jasno prozvao bivše vozače...
Pa zasto su onda kupovali diplome i postali visoki drzavni funkcioneri?Vozač je kvalitetna profesija pogotovo sto ih sada nema...pa mora da se uvoze vozači iz Šri lanke u GSB
Ovo je kazna za roditelje. Preterivanje. Odakle deci te ideje? Deca su mnogo bezobrazna i drska koja idu u OŠ. To je sve ok copy paste od roditelja.Злоупотреба деце у политичке сврхе добила је свој врхунац кроз најновији инцидент у Дрво арт школи у Београду.
Ученици ове школе сликали су се са транспарентом којим се председник Србије Александар Вучић позива да изврши самоубиство.
"Узми више то конопче", порука је на транспаренту.
Ова порука са поносом је објављена на друштвеној мрежи Икс и то на једном од профила које прати Мариника Тепић.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...vucica-da-se-obesi-stvari-su-otisle-predaleko
Pogledajte prilog 1682288
Da li je ovo sloboda govora?
Ovo komunjarsko smeće je nama bilo lider 12 godina. Pa dobro je ijedan Srbin ostao.
https://www.cenzolovka.rs/drzava-i-...-po-dana-ko-je-boban-rajic-njen-novi-vlasnik/Politika, najstariji dnevni list na Balkanu, je sveden na nivo Kurira i Informera.
Iskreno, ja na Krstaricu dolazim samo zbog rata u Ukrajini, ali kad vidim ovakvu "temu" ne mogu a da ne bacim peglu.