- Poruka
- 9.647
ниси ти баш јасан скроз...да није пустињска грозница
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dokle god ovde vladaju komunjare,bilo stambolicevci bilo miloshevicevci mi smo ga ugasili.
све што иде западу на руку је то глупост наших политичара којима су још ивек у глави идеје једнакости и правде...а не спознавање ситуације и окружења у коме се налазимо
Pa ako bas moram da ti nacrtam...ниси ти баш јасан скроз...да није пустињска грозница
Ne deca komunizma,već deca titoizma koji je nešto najgore...Naši političari (bar većina osim SRS i DSS) [/B]se nisu otreznili titoizma...Ovi LDP ko da su neke demokrate,a u stvari su titoisti...I Evropa prema Srbiji postupa po receptima titoizma...

Najveca deca komunizma zive na Dedinju, to jeste najveci deo...........Jedan mada nije na Dedinju predstavlja pravo dete komunizma : Miskovic pa onda ostali.......Obdaniste im se zvalo."Cvetak u kosi"

Da su sadasnje vajne demokrate deca titoista ili njihovi unuci pa cak i oni sami ... nej nikakva tajna .. sme za glasaze ds-a i ldp-a. Cak bi se ldp-ovci iznenadili koliko su 90tih njihovi istaknuti clanovi bili NACIONALISTICKI nastorjeni i kako su lepe patiotske tekstove pisali. Vec sam te primere postovao na forumu.. ranije unekoj raspravi.
Poenta je u tome da njih drzi bolesna zelja za novcem i mrznaa prema sopstvenom narodu... neamju oni nikkvih ideala .. a ono sto pricaju uopst ene veruju u to.

A zar se covek ne uci dok je ziv ?
Zasto neko nema pravo da promeni stranu ili misljenje, stav , ako je jednog dana shvatio da je bio u zabludi ?
Zar su deca komunista - obavezno komunisti ?
Besmisleno se poistovecuje genetika i ideologija.
Zato bi lepo doshla jedna lustracijica ko u Cheshkoj...malo zakasnelo ali to bi za nas bilo ko kec na 11-svako ko je bio drug chlan partije nee bi semo da se bavi politikom.
Samo shta mislite,zashto nisu/nikada nece to uraditi?
Prvi koji bi morao da leti sa funkcije je drug Boris pa nadalje.
Da si naucnik kao sto tvrdis da jesi, znao bi da okruzenje igra ogromnu ulogu u razvoju dece.
Ne zaboravite crvene doktorate...
Produbljena analiza pravih motiva "Srpske politicke scene" pokazala bi po koju cenu je Titova politicka,policijska i finansijska elita,preko bezprizorne dece komunizma,delegirane u sve segmente drustva,od spoljne politike do ekonomije i vojnih formacija do renta intelektualaca u NVO,postala gospodar sveukupne sudbine ovog naroda.
Mislim da je to kapitalno pitanje na koje niko ni iz pozicije ni iz opzicije ne trazi pravi odgovor.Razumljivo,ako se njihovi,uglavnom fingirani,sukobi protekle dve decenije,svode na podelu plena u okviru tzv. demokratskih promena!
Mali,smiri hormone!
Ako je ovo uvreda za tebe znaci da ovo gore napisano neme veze sa mozgom,tvojim.
Procitaj ponovo temu pa se javi.
Ja sam napisao da je ovo za pametne!?![]()
Tja, ima nas i brzopletih! Ponovo pročitano . Ponovo odgovoreno. Shvaćeno.