gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
7 miliona godina od kada Zemljom šetaju ljudi???
Dajte ljudi, uozbiljite se malo.
da i to u kravatama...... qq jesi ti isao u skolu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
7 miliona godina od kada Zemljom šetaju ljudi???
Dajte ljudi, uozbiljite se malo.
Ebi ga... Ja videh da priča kreće sa tabletama, pa rekoh ovo obećava... Kada ono, šipak...
!Ja jesam, ali... Za tebe postajem sve manje i manje siguran.da i to u kravatama...... qq jesi ti isao u skolu
i bog stvori sumecu tabletu.![]()

Pa i kućnim ljubimcima ćemo tablete. One koje su 100% prirodne.Pa ne mogu šumeće tablete bez recepta. A šta ćemo sa kućnim ljubimcima, dal da im uzmemo kosku, miriši na meso
!
Pa i kućnim ljubimcima ćemo tablete. One koje su 100% prirodne.
,
,
- ovo moja kuca plače, a ja je tešim...

Forum ili ne - ne dobijamo odgovore na postavljena pitanja.bas ste vickasti mogli bi da imate svoj show kao nadrealisti ...je li ovo forum ili seoska kafana
Ne znam za ostale, ali ja se baš dobro zabavljam. Svašta se ovde da pročitati.bas ste vickasti mogli bi da imate svoj show kao nadrealisti ...je li ovo forum ili seoska kafana
bas ste vickasti mogli bi da imate svoj show kao nadrealisti ...je li ovo forum ili seoska kafana

Daj, neka mu neko ukaže na Forum Krstarice.А више Кустурица не снима по нама своје чувене комедије?![]()
Ох, овај нисам знала, зато што нисам вегетаријанка!Ne znam za ostale, ali ja se baš dobro zabavljam. Svašta se ovde da pročitati.
Setih se onog vica pitalice:
Pitanje: Zašto vegeterijanka nikada ne doživi orgazam?
Odgovor: Zato što neće da prizna da joj zadovoljstvo priređuje komad mesa.

Kakvo je vase misljenje, da li deca mogu normalno i zdravo da se razvijaju i rastu ako jedu samo namirnice biljnog porekla
Bravo za zaključak. Slažemo se.Sto se tice same teme, ishrana djece.
I dobro osmisljena vegetarijanska prehrana, i prehrana koja ukljucuje ne prevelike kolicine zdravog mesa uzgajanog u prirodnim uslovima su dobri.
To bi bio moj zakljucak. Budite pozdravljeni.![]()
Ох, овај нисам знала, зато што нисам вегетаријанка!
Али сам месождерка, што је фрка неком другом у том случају..![]()

ne..kaže, šta je poverenje?
kad ljudožder ljudožderki dozvoli da mu ******![]()

Uf... sada bih nešto prokomentarisao, ali je.... previše bezobrazno...ne..kaže, šta je poverenje?
kad ljudožder ljudožderki dozvoli da mu ******![]()
Sto se tice same teme, ishrana djece.
I dobro osmisljena vegetarijanska prehrana, i prehrana koja ukljucuje ne prevelike kolicine zdravog mesa uzgajanog u prirodnim uslovima su dobri.
To bi bio moj zakljucak. Budite pozdravljeni.![]()
Uf... sada bih nešto prokomentarisao, ali je.... previše bezobrazno...
Pa dobro...Bezobrazan si ako prećutiš, to ti je kao kad i bioskopu iseku ljubavnu scenu...
Forum ili ne - ne dobijamo odgovore na postavljena pitanja.
Da se citiram po iskti put:
"U glavnom, veganima fali vitamin B12 koji mogu da nadoknade putem tableta, ali većina pristalica vegetarijansta i veganstva ovde ima protivnički stav prema medicinskoj industriji, pa me sad zanima na koji način će dolaziti do tog vitamina!"
a šta radi dama u seoskoj kafani? oćeš ja da ti kažem..?![]()
Joj, joj... Ala ste vi vegeterijanci ubilački nastrojeni...ako ti kazem morala bih da te ubijem