Deca Adama i Eve

Mislim da sam jasno "popunio" tu rupu.
tenor.gif

Nesto mi nije jasno.

Ako su Adam i Eva imali dva sina Kajina i Avelja, kako su oni napravili ostatak covecanstva?
Ko je radjao od njih dvojice?
Nije problem sto tebi nije jasno vec sto ne zelis da ti bude jasno.To je taj betonirani ateizam kad mislis da si nesto inteligentan a nisi jer dva i dva zbrojiti ne znaš.
Bilo je van ljudi to se iscitava izmedju redaka u textovima poslije.

ženili se se boginjama tj. vanzemaljkama :p
ne nego su im pali andjeli uzimali kceri za zene, iz te druge linije Setove, pa ih je Bog sve unistio u potopu, a mi smo znali da se odbranimo, KAJINOVA linija, ENOHOV grad, sto ova rece utvrdjenje

zato ja ne priznajem tu Setovu liniju, sve se to zensko dalo palim andjelima, posle vidis i incest da zagovaraju, sve zlo i naopako kod njih... posle kada se setimo oni phederi, isto njihova linija, sodom i gomor

Nije problem sto tebi nije jasno vec sto ne zelis da ti bude jasno.To je taj betonirani ateizam kad mislis da si nesto inteligentan a nisi jer dva i dva zbrojiti ne znaš.
Bilo je van ljudi to se iscitava izmedju redaka u textovima poslije.
e moj deda, daleko sam ja od ateiste ali ne zelim da progutam svaku nelogicnu stvar koja mi se servira kao sto mnogi vernici rade.

Moraš se osloboditi predrasuda Sale. Ovo ti prijateljski govorim.
meni ne smeta tvoje shvatanje (ako ga uopšte imaš) jer si dogmatizovan
ponovo
dogma - u teologiji: verska načela, postavke koje su vernici dužni prihvatiti kao apsolutno tačne, bez ikakve kritike i provere; službena verska doktrina, zvanično učenje crkve;

znači isto kao jw što je dužan da zastupa dogmu watchtauera, adventisti odluke generallne konferencije tako i ti isto radiš bez kritike provere ne dovodiš u pitanje dogmu crkve, meni kažeš da imam predrasude.
a moj savet tebi je da se oddogamatizuješ i otvoriće ti se nebo.

meni ne smeta tvoje shvatanje (ako ga uopšte imaš) jer si dogmatizovan
ponovo
dogma - u teologiji: verska načela, postavke koje su vernici dužni prihvatiti kao apsolutno tačne, bez ikakve kritike i provere; službena verska doktrina, zvanično učenje crkve;

znači isto kao jw što je dužan da zastupa dogmu watchtauera, adventisti odluke generallne konferencije tako i ti isto radiš bez kritike provere ne dovodiš u pitanje dogmu crkve, meni kažeš da imam predrasude.
a moj savet tebi je da se oddogamatizuješ i otvoriće ti se nebo.
Православни догмати нису празнословља којекаквих гуруа већ богооткривене истине.

Back