- Poruka
- 71.878
Mislim da sam jasno "popunio" tu rupu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sam jasno "popunio" tu rupu.
Moraš se osloboditi predrasuda Sale. Ovo ti prijateljski govorim.
jel koristio vijagru?Moze biti i sestra da mu rodila zenicu.
Ako je adam imao 90 a mozda i 190 kad je rodio kaina mozda mu zena ko zna koje koleno.
ženili se se boginjama tj. vanzemaljkamaNesto mi nije jasno.
Ako su Adam i Eva imali dva sina Kajina i Avelja, kako su oni napravili ostatak covecanstva?
Ko je radjao od njih dvojice?
Nije problem sto tebi nije jasno vec sto ne zelis da ti bude jasno.To je taj betonirani ateizam kad mislis da si nesto inteligentan a nisi jer dva i dva zbrojiti ne znaš.Nesto mi nije jasno.
Ako su Adam i Eva imali dva sina Kajina i Avelja, kako su oni napravili ostatak covecanstva?
ne nego su im pali andjeli uzimali kceri za zene, iz te druge linije Setove, pa ih je Bog sve unistio u potopu, a mi smo znali da se odbranimo, KAJINOVA linija, ENOHOV grad, sto ova rece utvrdjenježenili se se boginjama tj. vanzemaljkama
e moj deda, daleko sam ja od ateiste ali ne zelim da progutam svaku nelogicnu stvar koja mi se servira kao sto mnogi vernici rade.Nije problem sto tebi nije jasno vec sto ne zelis da ti bude jasno.To je taj betonirani ateizam kad mislis da si nesto inteligentan a nisi jer dva i dva zbrojiti ne znaš.
Bilo je van ljudi to se iscitava izmedju redaka u textovima poslije.
Ako je adam ziveo 930 godina valjda je mogao radjati decu do 300.jel koristio vijagru?
msilim u tim godinama..svaka cast...
mislim da Adam nije mogao da rađa decuAko je adam ziveo 930 godina valjda je mogao radjati decu do 300.
I do 300 eto naroda kolko volis .
meni ne smeta tvoje shvatanje (ako ga uopšte imaš) jer si dogmatizovanMoraš se osloboditi predrasuda Sale. Ovo ti prijateljski govorim.
Православни догмати нису празнословља којекаквих гуруа већ богооткривене истине.meni ne smeta tvoje shvatanje (ako ga uopšte imaš) jer si dogmatizovan
ponovo
dogma - u teologiji: verska načela, postavke koje su vernici dužni prihvatiti kao apsolutno tačne, bez ikakve kritike i provere; službena verska doktrina, zvanično učenje crkve;
znači isto kao jw što je dužan da zastupa dogmu watchtauera, adventisti odluke generallne konferencije tako i ti isto radiš bez kritike provere ne dovodiš u pitanje dogmu crkve, meni kažeš da imam predrasude.
a moj savet tebi je da se oddogamatizuješ i otvoriće ti se nebo.
tipičan odgovor dogmatizovanogПравославни догмати нису празнословља којекаквих гуруа већ богооткривене истине.
Ne trebas gutati vec malo proširiš kontext no za to treba intelektualni napore moj deda, daleko sam ja od ateiste ali ne zelim da progutam svaku nelogicnu stvar koja mi se servira kao sto mnogi vernici rade.
Androgin Adam jest.mislim da Adam nije mogao da rađa decu
Znači da smo svi iz incesta nastali, zato smo tako defektni i bolesni.Nesto mi nije jasno.
u engleskoj sad i adame pitaju jel su trudni. sad nema veze sto ne mogu da radjajumislim da Adam nije mogao da rađa decu
To su kraljevske krviZnači da smo svi iz incesta nastali, zato smo tako defektni i bolesni.