- Poruka
- 71.710
i to mi ga uz kalemegdanej, upecaju se u lazi i posle nece da priznaju
necemo tako da se igramo
mene bog nije stvorio da drugi misli za mene
oni su odabrali tako sad eto im ga nek vrše razne akrobacije da budu još smešniji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to mi ga uz kalemegdanej, upecaju se u lazi i posle nece da priznaju
necemo tako da se igramo
U glavi je rupa.rupa u mitu.
mada prvo bog stvori muško i žensko a kasnije piše da je stvarao adama i evu od adamovog rebra.
za objektivnog čitaoca konfuzno i nelogično, za dogmate njima je sve jasno. to je bila neka navodna sestra al opet se postavlja pitanje otkud kajinu strah da će ga neko ubiti kada nije bilo ljudi.
deoba amebe iz bareU glavi je rupa.
Prvo je androgin a onda dioba na polove.
Ti jesi Jevrej no nisi jos Duhovne razine.deoba amebe iz bare
I kao adam bio momce kad rodi kaina.a sita koji je mlađi od kajina rodio u 130-oj god
ni matematika vam ne ide
Od tebe se jako malo ocekuje pa mozes koliko te volja.I kao adam bio momce kad rodi kaina.
Preko stotke je imao ako je to tvoje tacno za sita
A do stotje ko zna kolko dece praunuka cukununuka .I koga je kan ulovio.Nije sigurno adamovu cerku babu uzeo za zenu.
Neko mesto jeste suprotno od raja.Da je pravi grad u pitanju bilo bi detalja.
Dakle poenta je drugo.
Haha tacno dedaOd tebe se jako malo ocekuje pa mozes koliko te volja.
sit je treće dete posle kajina i avelja, pa nek je adam imao i 500 godina ništa ne menja jer između kajina i sita nije bilo dece.I kao adam bio momce kad rodi kaina.
Preko stotke je imao ako je to tvoje tacno za sita
A do stotje ko zna kolko dece praunuka cukununuka .I koga je kan ulovio.Nije sigurno adamovu cerku babu uzeo za zenu.
Nije se zeznuo mozes.Ja mogu ali boli me uvo.sit je treće dete posle kajina i avelja, pa nek je adam imao i 500 godina ništa ne menja jer između kajina i sita nije bilo dece.
reci mozesu da se zaebo žešće
od kurđela nisam, a za ranije pojma nemam pojma, ali čim je imao srpsko ime vrv da mu je i tatko bio srbin.Ti jesi Jevrej no nisi jos Duhovne razine.
niko ne zna jer nije ih bilo ili mozes laže ko pasNije se zeznuo mozes.Ja mogu ali boli me uvo.
Vec u vreme kaina i abela ko zna koliko ih je bilo.i mladih i bas starih.
I to sto kazes.niko ne zna jer nije ih bilo ili mozes laže ko pas
Прво се у генералним цртама описује стварање а затим детаљније.rupa u mitu.
mada prvo bog stvori muško i žensko a kasnije piše da je stvarao adama i evu od adamovog rebra.
Зато што су људи тада живјели стотинама година што је сасвим довољно да други Адамови потомци одрасту и пожеле се осветити Кајину за почињено убиство.za objektivnog čitaoca konfuzno i nelogično, za dogmate njima je sve jasno. to je bila neka navodna sestra al opet se postavlja pitanje otkud kajinu strah da će ga neko ubiti kada nije bilo ljudi.
gde to, čitaj genologijuЗато што су људи тада живјели стотинама година што је сасвим довољно да други Адамови потомци одрасту и пожеле се осветити Кајину за почињено убиство.
Pa Kain je sigurno živio stotine godine sasvim dovoljno da Adamovi drugi sinovi porastu. Mi pričamo o periodu dugom vijekovima.gde to, čitaj genologiju
posle avelja ide sit, jel ti razumeš srpski, šta izmišljaš hleba ti nasušnog
Nije napravio grad da se brani od sita bebe nego od copora.Pa Kain je sigurno živio stotine godine sasvim dovoljno da Adamovi drugi sinovi porastu. Mi pričamo o periodu dugom vijekovima.
ama ko će da ga ubije kad nema nikogPa Kain je sigurno živio stotine godine sasvim dovoljno da Adamovi drugi sinovi porastu. Mi pričamo o periodu dugom vijekovima.
Ima bebe sita jedan starac adam i starica eva.ama ko će da ga ubije kad nema nikog
jel ti uopšte čitaš šta se piše ili samo publikuješ ko sekte
Pa ubiće da njegovi rođaci kad porastu. Krvna osveta klasična. Šta je toliko teško za shvatiti?ama ko će da ga ubije kad nema nikog
A jel ti citas sta ti covek kaze ili i dalje ides glavom u pesak ?ama ko će da ga ubije kad nema nikog
Gledao si u kainovu kristalnu kuglu.NerealnoMislim da sam jasno "popunio" tu rupu.