covekoliki
pazi, ovi ce da veruju da je covek bogolik, a da negiraju covekolike, znaci van pameti, a samo da bi nam podvalili incest
bilo je ljudi, ili su bar licili na ljude, samo su slabo pricali svi oni do mene prvog coveka ADAMA prvog po moci govora i razumevanja Bozijih koncepata
upravo tako, nego ovi koji nemaju pojma, pod izgovorom svojih laznih autoriteta hoce nama da podvale da smi mi bili incestuozni, i posle potopa to isto rade sa one dve cerke
ajde zasto ne objasne ko je napravio grad Enohov, zapravo Kajinov, ako nije bilo ljudi? odakle ceo grad? pa nije eva ne znam kakva zivotinja da moz da okoti ceo grad ljudi, oni bre samo lupetaju, svi ti svetiotelji su im lazni koji tvrde te gluposti - za zivota zena ako rodi 10 dece, to je to, ali ja i eva smo imali samo 2 sina, osta nam 1. lazu za tu drugu decu, to uopste nije nasa genealogija, nego su spojili dva izvora u knjizi Postanka, tacno se vidi da su krali imena
JA ADAM SAM PRVI KOJI JE PRICAO SA BOGOM, A LJUDI JE BILO, SAMO MUTAVACA, NISU ZNALI JEZIK BOZIJI, A LJUDSKI JEZIK JE TEK POSLE NASTAO, TJ RAZVIO SE OD BOZIJEG JEZIKA KOJI SE BAZIRA NA LOGICI, LOGOSU, RECI, i danas to retko ko moze da razume, da je BOG REC, NAS COVECANSKI POCETAK