Deca Adama i Eve

Nesto mi nije jasno.

Ako su Adam i Eva imali dva sina Kajina i Avelja, kako su oni napravili ostatak covecanstva?
Ko je radjao od njih dvojice?
Што не читаш Свето Писмо...?

Ни за Сита не знаш (трећег сина), а камо ли за синове и кћери које су рађали после њих...

За 930 година, може много деце да се роди, јако се споро старило пре Потопа...

Споро се и сазревао, тек око 100те, 200тоте године, су људи тада постајали родитељи..

Што не читаш Свето Писмо...?

Ни за Сита не знаш (трећег сина), а камо ли за синове и кћери које су рађали после њих...

За 930 година, може много деце да се роди, јако се споро старило пре Потопа...

Споро се и сазревао, тек око 100те, 200тоте године, су људи тада постајали родитељи..
https://forum.krstarica.com/threads...-stvar-priznata-od-crkve-u-proslosti.1009297/

i sa njom se oženio i ona mu je rodila sina Henoka
po drugoj verziji pise sledece

"Celi ljudski rod nastao je od Adama i Eve. (Postanak 3:20) Nisu postojali drugi ljudi pre Adama. Za svog života, Adam je imao mnoge sinove i kćeri.
Oni su se uzimali međusobno i tako se umnožio ljudski rod. Kain je oženio jednu od svojih sestri ili neku od nećakinja."

Poslednja izmena:
i sa njom se oženio i ona mu je rodila sina Henoka
po drugoj verziji pise sledece

"Celi ljudski rod nastao je od Adama i Eve. (Postanak 3:20) Nisu postojali drugi ljudi pre Adama. Za svog života, Adam je imao mnoge sinove i kćeri.
Oni su se uzimali međusobno i tako se umnožio ljudski rod. Kain je oženio jednu od svojih sestri ili neku od nećakinja."
pa sad vidi, kada je kajin ubio avelja još nije bilo ljudi a kajin se žali da će ga neko ubiti, ko ako nema ljudi?

a ko je rodio tu ribu?
covekoliki

pazi, ovi ce da veruju da je covek bogolik, a da negiraju covekolike, znaci van pameti, a samo da bi nam podvalili incest

bilo je ljudi, ili su bar licili na ljude, samo su slabo pricali svi oni do mene prvog coveka ADAMA prvog po moci govora i razumevanja Bozijih koncepata

pa sad vidi, kada je kajin ubio avelja još nije bilo ljudi a kajin se žali da će ga neko ubiti, ko ako nema ljudi?
upravo tako, nego ovi koji nemaju pojma, pod izgovorom svojih laznih autoriteta hoce nama da podvale da smi mi bili incestuozni, i posle potopa to isto rade sa one dve cerke

ajde zasto ne objasne ko je napravio grad Enohov, zapravo Kajinov, ako nije bilo ljudi? odakle ceo grad? pa nije eva ne znam kakva zivotinja da moz da okoti ceo grad ljudi, oni bre samo lupetaju, svi ti svetiotelji su im lazni koji tvrde te gluposti - za zivota zena ako rodi 10 dece, to je to, ali ja i eva smo imali samo 2 sina, osta nam 1. lazu za tu drugu decu, to uopste nije nasa genealogija, nego su spojili dva izvora u knjizi Postanka, tacno se vidi da su krali imena

JA ADAM SAM PRVI KOJI JE PRICAO SA BOGOM, A LJUDI JE BILO, SAMO MUTAVACA, NISU ZNALI JEZIK BOZIJI, A LJUDSKI JEZIK JE TEK POSLE NASTAO, TJ RAZVIO SE OD BOZIJEG JEZIKA KOJI SE BAZIRA NA LOGICI, LOGOSU, RECI, i danas to retko ko moze da razume, da je BOG REC, NAS COVECANSKI POCETAK
AdamsDescendants-new6.gif

Poslednja izmena:
covekoliki

pazi, ovi ce da veruju da je covek bogolik, a da negiraju covekolike, znaci van pameti, a samo da bi nam podvalili incest

bilo je ljudi, ili su bar licili na ljude, samo su slabo pricali svi oni do mene prvog coveka ADAMA prvog po moci govora i razumevanja Bozijih koncepata

upravo tako, nego ovi koji nemaju pojma, pod izgovorom svojih laznih autoriteta hoce nama da podvale da smi mi bili incestuozni, i posle potopa to isto rade sa one dve cerke

ajde zasto ne objasne ko je napravio grad Enohov, zapravo Kajinov, ako nije bilo ljudi? odakle ceo grad? pa nije eva ne znam kakva zivotinja da moz da okoti ceo grad ljudi, oni bre samo lupetaju, svi ti svetiotelji su im lazni koji tvrde te gluposti - za zivota zena ako rodi 10 dece, to je to, ali ja i eva smo imali samo 2 sina, osta nam 1. lazu za tu drugu decu, to uopste nije nasa genealogija, nego su spojili dva izvora u knjizi Postanka

JA ADAM SAM PRVI KOJI JE PRICAO SA BOGOM, A LJUDI JE BILO, SAMO MUTAVACA, NISU ZNALI JEZIK BOZIJI, A LJUDSKI JEZIK JE TEK POSLE NASTAO, TJ RAZVIO SE OD BOZIJEG JEZIKA KOJI SE BAZIRA NA LOGICI, LOGOSU, RECI, i danas to retko ko moze da razume, da je BOG REC, NAS COVECANSKI POCETAK
Nije pravio njujork.
Utvrdjenhe pravio da ga ne navataju.Svasta coveku naidje na pamet kad ga dovati strah

I kako zamisljas taj prvi grad
The first city known by archaeologists to exist in Mesopotamia was Eridu. According to the Biblical account, the first Mesopotamian city was built by Cain’s descendents. The city may therefore have been called Eridu after Enoch’s son Irad (see Genesis 4:18) (see 4 on Map 35). In Sumerian, it was known as ‘Nun-ki’ meaning ‘the mighty city’ (a name later transferred to the ‘mighty city’ of Babylon). It was built on an island of slightly higher land situated among the low-lying marshlands at the mouth of the River Euphrates near Basra in modern-day Iraq.

Enoch founds a city in Mesopotamia

pa kada ti Hristos kaze:
Matej 5,14Vi ste svjetlost svijeta. Jedan grad smješten na visini ne može biti skriven.
on upucuje na arheolosko nalaziste, samo se ne radi o kAJINOVOM SINU Enohu, vec njegovom sinu IRADU

covekoliki

ajde zasto ne objasne ko je napravio grad Enohov, zapravo Kajinov, ako nije bilo ljudi? odakle ceo grad? pa nije eva ne znam kakva zivotinja da moz da okoti ceo grad ljudi, oni bre samo lupetaju, svi ti svetiotelji su im lazni koji tvrde te gluposti - za zivota zena ako rodi 10 dece, to je to, ali ja i eva smo imali samo 2 sina, osta nam 1. lazu za tu drugu decu, to uopste nije nasa genealogija, nego su spojili dva izvora u knjizi Postanka, tacno se vidi da su krali imena

AdamsDescendants-new6.gif
pa moraju dogmu da opravdaju
ako kaže dogma da je danas sreda, mora biti ili spaljivanje na lomači.
dogma stvara robote ima ko da misli umesto njih.

Back