Deca 3-7 godina (preskolarci)

Ja moram priznati da od kad smo uzeli kuce, evo ima već 10 meseci od kada je Mini sa nama i pola godine kako se i Miki pridružio, moja Marta sa njima se igra, ljubi, gnjavi, mazi... iiiiiiiii nije bila bolesna ni jednom pu pu pu...
A deca oko nje bolesna :think: kao i ja, suprug... ma čak i sami kučići kijali, ali ona ništa :ok:

mislis afro : ))
ni ja ne mislim da preteruju, jbg treba im olaksati, ja i sama kada idem sa j nosim pola ormara, da ne bih prala itd, kod njih se nikada ne zna koliko presvlaka ce im trebati plus je to zima, voda,sneg itd sto kaze kvinsi

ja cu da siznem koliko j nista ne cuje, ovo je sve gore, bojim se da je februar predaleko, svakako danas idemo privatno na pregled da cujem sta i kako...
kada mu pricam pricu uvece gleda me zbunjeno i kaze da pricam glasnije, napolju me nista ne cuje, ne reaguje iako ide pored mene, tek kada stanemo, priblizim mu se skroz on cuje, o drugoj prostoriji i da ne pricam...
znam da je to prolazno ali znam da moze da ostavi i trajne posledice,zaledim se kada pomislim na to i sada cu videti da se ubrza operacija ako treba i da cujem tog drugog dr za kog dobih preporuke...
odvalicu
pri tom ide u vrtic, zdrav skroz, nista temp, nista nos, ma nista ga ne kaci od kada je krenuo za 2,5 meseca osim jedne upale usiju koja je nagomila sekret...

iskukah se ali moram negde, da ne skrenem

mislis afro : ))
ni ja ne mislim da preteruju, jbg treba im olaksati, ja i sama kada idem sa j nosim pola ormara, da ne bih prala itd, kod njih se nikada ne zna koliko presvlaka ce im trebati plus je to zima, voda,sneg itd sto kaze kvinsi

ja cu da siznem koliko j nista ne cuje, ovo je sve gore, bojim se da je februar predaleko, svakako danas idemo privatno na pregled da cujem sta i kako...
kada mu pricam pricu uvece gleda me zbunjeno i kaze da pricam glasnije, napolju me nista ne cuje, ne reaguje iako ide pored mene, tek kada stanemo, priblizim mu se skroz on cuje, o drugoj prostoriji i da ne pricam...
znam da je to prolazno ali znam da moze da ostavi i trajne posledice,zaledim se kada pomislim na to i sada cu videti da se ubrza operacija ako treba i da cujem tog drugog dr za kog dobih preporuke...
odvalicu
pri tom ide u vrtic, zdrav skroz, nista temp, nista nos, ma nista ga ne kaci od kada je krenuo za 2,5 meseca osim jedne upale usiju koja je nagomila sekret...

iskukah se ali moram negde, da ne skrenem

Моја ћерка је пре терапије и цевчица добила овакав коментар после аудиометрије - чује као да има вату у ушима и капу на глави.

Па ти види како сам се осећала. :confused:

Ајд не брини, биће добро, само да обави то што мора.

tara moj sin prvih 3,5 godina je čuo kao da mu je glava stalno pod vodom,sa brujanjem u glavi svo vreme...jako je teško,ali sigurna sam da će cevčice sve dovesti u red...svakako ako ima mogućnosti ubrzaj operaciju,ne bih čekala toliko ako ima bilo kakve mogućnosti...drži se...:cmok2:

...mislim da, jer sam imala nestasno dete i to bas nestasno pa nije nosila xy presvlaka nego normalan broj za slucaj da se pokvasi obuci ce joj drugo pa ce joj to mokro osusiti, svejedno ih
oni tamo prati nece....a one ski pantalone na tregere rese problem jer su nepromocive...

U potpunosti se slažem :aha:

12313698_10153768641294904_1933891488787925792_n.jpg

evo jedna od juce :)

- - - - - - - - - -

hvala zene, msm sa jedne strane kapiram da je to nista u odnosu na to sta se sve desava ljudima, sa druge strane mi je to nase "nista" preveliko...
sta god da je vezano za dete,roditelju je veliko
bice sve ok :cmok:

- - - - - - - - - -

i Tamari je timpanometrija losa
i ono uvo koje joj je procurilo je bolje od onog koje nije curilo
tako da ce ti biti bolje sigurno kada mu se to ocisti,ne brini

Pogledajte prilog 365562

evo jedna od juce :)

- - - - - - - - - -

sta god da je vezano za dete,roditelju je veliko
bice sve ok :cmok:

- - - - - - - - - -