nama se zloca uvukla u krevet na kvarnjaka, dok je imao sa zubicima problem
i sada ga treba izbaciti .....
i sada ga treba izbaciti .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paki i ja!I meni se Tamara preselila u krevet....krevetac nece vise ni da vidi
pocelo je tako sto je zezala kad treba da spava i popodne i uvece...pa sam je stavila par puta na krevet jer tako brze zaspi
eto
sad nece ni da vidi krevetac vise
al nema veze,to je njen krevet,ja cu ionako da se iselim uskoro,nazad kod mm-a u dnevnu
nego sto to uspavljivanje traje toliko da ja zaspim pa izgubim vreme bez veze
Irina je bila zlatna sto se tice toga
spakujes u krevetac i izadjes i zaspi i kraj

Zsukice, bas mi je zao, ali verujem da ce te beba iznenaditi kad se najmanje budes nadala! Kad si uspela jednom uspeces ponovo, nema razloga da ne bude tako. Saljemo tiPaki i ja!
- - - - - - - - - -
Isti slucaj vec skoro 4 godine, meni ne smeta da spava sa mnom, navikla sam. Ionako smo preko cele nedelje sami. A kako cu ga iz kreveta izbaciti o tome jos ne razmisljam. O uspavljivanju da ne govorim, po sat i po traje i oduvek je tako!

moj spava preko dana oko 2 sata ali zato ne legne pre 10, pola 11....ustaje regularno oko 6 i trazi mleko pa najcesce nastavi do 7....puno je napolju, kolica smo davno izbacili iz upotrebe i jedini nacin je da ga izmorimo, dobro jede i pun je energije....

Cuti zeno, toliko se radujem tome da se sve plasim da ce da mi se izjalovi
jos ako mi S&S odu na plac, ijaaaaaoooooo prazna gajba

probaj bez kremice, ako je kozica ok a pretpostavljam da jeste malo po malo ce sici....bar tri puta povuci maksimalno koliko mozes kod svakog kupanja, ne naglo nego laganije i kada dodjes do kraja jos samo malo nategnes....nemoj da se uplasis ako u jednom momentu samo spadne do kraja, meni se to desilo sa starijim pa sam se uplasila i plakala
...a njemu nista.....
ja povlacim, pa zaboravim ...
ni ove god na more izgleda, bas mi se ne da da se trudna najedem ribice
pocela sam da sanjam Lefkadu i A. N. sa onom malom tavernicom gde smo se godinama rasturali od ribice, hobotnice i girosa
zabrinuce se ljudi sta je sa nama
pitala na pijaci u ribarnici smem li da kupim hobotnicu, oni- nemojte bolje, stigla pre 2 dana
Sto ne idete na more? Zbog tvoje trudnoce? Lekar ti rekao?
opet sa mamom problemi![]()
ne pitaj
zeznu mi obe trudnoce
čičak skidaj taj avatar leba ti, voda mi ide na usta...

Сви би у чаробне тропе, а не у ону субполарну вукоебину што се вика Цанада!

da, da, probacemo mesec-dva bez kremice, mislis 3 puta u toku kupanja ili 3 puta u toku dana?
zaboravih da je pitam da povlacim u vodi ili moze na suvo? ja sam do sada u toku kupanja ali to def nije bilo dovoljno
Cuti zeno, toliko se radujem tome da se sve plasim da ce da mi se izjalovi
jos ako mi S&S odu na plac, ijaaaaaoooooo prazna gajba

samo moja familija pametna ide u kanadu
Сви би у чаробне тропе, а не у ону субполарну вукоебину што се вика Цанада!