MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Crna Cicak dala si detetu da jede pomfrit.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Crna Cicak dala si detetu da jede pomfrit.![]()

Izvini Čičak, da nema to tvoje dete gliste kad toliko jede a ne goji se ? Da li se nekad dešava da češe uši, to je kod dece pokazatelj za parazite u crevima ?
Inače, mi sinoć zaglavili u bolnici...NG opet počela da gubi svest, prevrće očima, puls 174. Bojala sam se da joj nije opet pao kiseonik, u bolnici izmerili, bilo je ok, puls skočio od spalmotila, dobila inekciju...sad je ok, vratili smo se odmah kući, danas je bolje, ne dajem joj spalmotil. A muž na koncertu u Beogradu, nisam mu do jutros ni ispričala kakvu smo frku imali, vozio nas je komšija do bolnice...nisam htela da mu kvarim doživljaj, ionako nam ne bi mogao pomoći na 200 km udaljenosti, samo bi se džabe nervirao.

..i dalje o pedji i porcijama..
..i moji malci jedu dosta, tek sad kad su (bili) bolesni kontam koliko su lepo jeli.. 

..ali kad spadne, tj kad je spustimo, dete je sasvim ok, jede, igra se, ne zali se ni na shta..

svim klincima da ozdrave ....
... e stvarno mi je doshlo da sednem i da ridam
... a i mm je kenjkav, uhvatila ga redovna alergija, ali bash za'ebano ove godine ... + komshije ispred nas muzika tuc-tuc sa osvrtom na srbiJANSKI rep, a iza nas ide mali Knindzha pa ponekad preseku sa Plavim orkestrom ... naravno sve sa pojachalima kao da su na koncertu Metalike
.... i taaako , prosh'o i ovaj prvi maj Pa ne znam.Izvini Čičak, da nema to tvoje dete gliste kad toliko jede a ne goji se ? Da li se nekad dešava da češe uši, to je kod dece pokazatelj za parazite u crevima ?
Inače, mi sinoć zaglavili u bolnici...NG opet počela da gubi svest, prevrće očima, puls 174. Bojala sam se da joj nije opet pao kiseonik, u bolnici izmerili, bilo je ok, puls skočio od spalmotila, dobila inekciju...sad je ok, vratili smo se odmah kući, danas je bolje, ne dajem joj spalmotil. A muž na koncertu u Beogradu, nisam mu do jutros ni ispričala kakvu smo frku imali, vozio nas je komšija do bolnice...nisam htela da mu kvarim doživljaj, ionako nam ne bi mogao pomoći na 200 km udaljenosti, samo bi se džabe nervirao.
Ima ekcem.Marge je pomislila gliste, ja sam pomislila da joj dete mozda nema neku alergiju na neku hranu tipa gluten (ili nesto drugo), jer obicno kada se dete hrani necim na sta je alergicno ne dobija na tezini.
P.S. Marge svaka tebi cast, ja mislim da bi flipnula sama sa bolesnim detetom. Sto kaze Ija nadam se da ima neko da ti pomogne![]()

Čičak, u narodu kažu gliste, ali to su , uglavnom sitni paraziti, crevni. Leče se sa jednom dozom lekova, izbace se iz organizma. Mada, postoje i opasnije stvari tipa pantljičara koja može jako da naraste u stomaku, ali, onda su simptomi vidljiviji, naglo se mršavi.
Mm mnogo jede, ali stvarno mnogo (doručak 12 jaja, plus sve što ide uz to, hleb, sir...) a na 180 cm visine ima ispod 80 kg. Naterala sam ga da ode da se pregleda. Dr mu je na kraju rekao "Gospodine, vi ste srećan čovek, idite kući i jedite koliko želite, sve je u redu".
Nosi se uzorak stolice na pregled, ništa drugo, pa, ako niste to nikad radili, možda bi mogli da odradite, ili, samo bris iz guze, to rade u laboratoriji, kao sa selotejpom, nije bolno.
Znam da je bratov klinac imao neke parazite i da su jedini simptomi bili taj svrab ušiju, dr je zbog toga tražila pregled stolice.

Cuti nije to sve...
i limun sam mu dala da zagrize... kad je bal nek je maskembal... ahahahahah...
- - - - - - - - - -
A pre toga je liznuo i euroblok(koji je mama smandjarila)
PS. Mislim, jos i caj da mu dam... i pakao mi ne gine... ahahhahaha
Izvini Čičak, da nema to tvoje dete gliste kad toliko jede a ne goji se ? Da li se nekad dešava da češe uši, to je kod dece pokazatelj za parazite u crevima ?