Deca 1-3 godine (toddlers)

Slazem se.
Samo smo mi tad vec bili matori, srednjoskolci
a mama nije bas tako udarala da pucaju bubne opne
ali da je ponizavajuce jeste
to mu je valjda i poenta ;)

Mi smo ih dobili na vratima stana
jer smo kasnili iz grada ahahahahah...
Mama otvara i drzi onaj stari budilnik sa ogromnim brojkama
"Jel ti vidis koliko je sati?!" Pljas... ahahahahahahah
a zakasnili mozda pola sata... ahahahahah

Jednom prilikom, u osnovnoj skoli smo bili buraz i ja, negde 7. i 8. razred
pustila nas mama na ringispil u centar, da dodjemo u 22h
naravno zakasnimo
nije nas tukla
ali nas je posadila na stolicice ispred kuce i morali smo da ocistimo dve pune kofe graska
nije htela da nas pusti u kucu dok ne zavrsimo....

sreca te je bio techa u gostima, pa je negde na pola 'namolio' mamu da nas pusti :)

jednom smo se potukli, i posle toga smo ceo dan stajali pored zida, ruke uz telo
a omiljena kazna, kad smo bili mali pa napravimo neko s.ranje
sednes pored TVa, al da ne vidis sta je na njemu..samo cujes...a ono ide crtani, ili reklame...da popizdis...nista gore od toga :)

moja tetka je terala decu da sede na stolici licem okrenuti ka cosku
stavila je sat i pokaze im gde mora kazaljhka da dodje da bi mogli da ustanu
haos
nikad ih nije udarila...
meni moja nece ni u sobu da ode kad joj kazem...pre godinu dana je htela
ode i place...pa izadje posle nekog vremena i bude dobra
sad jok
ne mozes nikako da je nateras da ode u sobu,jedino da je odneses, al cim izadjes, eto nje

Jexy, čestitamo:heart:, imaćes još jednog bekana ili bekanu! Kad ćete saopštiti malom mišu da će dobiti batu ili seku?
Ja sam planirala da dogodine idem na jos jednu VTO, ali kako stvari stoje necu moci da je finansiram:(. Ostaje mi da cekam da drzava pocne da finansira i drugi pokusaj, ako tada ne budem previse matora:sad2:

Jexy, čestitamo:heart:, imaćes još jednog bekana ili bekanu! Kad ćete saopštiti malom mišu da će dobiti batu ili seku?
Ja sam planirala da dogodine idem na jos jednu VTO, ali kako stvari stoje necu moci da je finansiram:(. Ostaje mi da cekam da drzava pocne da finansira i drugi pokusaj, ako tada ne budem previse matora:sad2:

Odakle si ti ? Vidim u Subotici da grad finansira treći pokušaj, raspitaj se pa menjaj adresu ako treba ;)

Odakle si ti ? Vidim u Subotici da grad finansira treći pokušaj, raspitaj se pa menjaj adresu ako treba ;)

U Somboru zivim,trenutno ;), mozda cu se seliti negde uskoro ako pukne fiirma. Moja je kuca putujuca ;)! Videcu dogodine sta cu po pitanju jos jedne bebe, za sada ostaje tako kako je, a muci me i endometrioza koju ponovo imam pa i to moram prvo da resim. Kod mene je sve komplikovano!
Nama je juce bio zivcani dan, celo poslepodne je kmezio, jer se u podne nije naspavao. Ujeo je jednom mene i jednom mm, mali zverko. Posto je kod nas juce poslepodne padala kisa i duvao vetar nismo isli napolje, pa je zapeo -Pauuuk, pauuuuk!(ispred zgrade u travici trazimo pauke i bube, to nam je omiljena aktivnost). Na kraju smo sisli do igraonice i nije hteo da ide kuci, pa je pokusavao da me ugrize dok sam ga nosila uz stepenice. A ja jos dodatno bila zivcana, valjda me ova situacija sa firmom dovodi do ludila, pa je bio jos nevozniji zbog moje netolerancije. Danas cemo ici da se osisa skroz kratko, samo se ceska po glavi od tolike kose i vrucine. Ja mislila da ima vaske, ali nema, pregledala sam ga detaljno. Pitam ga juce -Kako ce te sisati cika? A on kaze -ecccc, ecccc, ecccc i pokazuje:heart:

Ne znam, taj deo iznad zulufa je tiho i ubojito sredstvo :) Nit ko vidi, nit ko cuje, nit se ti deres, a histerija o'ma prestaje :)
Ma ja sam u stanju bespomucno da objasnjavam, ali ovo je izuzetno u stresnim situacijama u prodavnici, banci i sl. :)

ja je ne cupkam za zulufe al je nekad stipnem za butinu dok je nosim
oma se smiri :lol:

- - - - - - - - - -

sto je postala slatka....pocela je da me ganja da ljubi stomak
i stalno ponavlja kako ce dobiti batu ili seku i kako mama ima bebu u stomaku :heart:
i ne trazi vise da je nosim...a i ako zatrazi, seti se odmah da ne moze i ponovi to za bebu
:sad2:
dusa moja
nije joj odmah bilo jasno sto ne mogu da je nosim pa sam joj kao obkjasnila da nosim bebu u stomaku a ako nju podizem stalno i nosim je beba moze da mi ispadne...odmah je shvatila i prestala da navaljuje da je nosim
haos

- - - - - - - - - -

i stalno ponavlja kako ce dobiti batu ili seku i kako mama ima bebu u stomaku :heart:
i ne trazi vise da je nosim...a i ako zatrazi, seti se odmah da ne moze i ponovi to za bebu
dusa moja
nije joj odmah bilo jasno sto ne mogu da je nosim pa sam joj kao obkjasnila da nosim bebu u stomaku a ako nju podizem stalno i nosim je beba moze da mi ispadne...odmah je shvatila i prestala da navaljuje da je nosim
haos

:heart:

- - - - - - - - - -

dusa moja
haos

Lepota pametna!

- - - - - - - - - -

dusa moja
haos

...:heart:slatko..

- - - - - - - - - -

...aauuuu koliki je momak porastao:heart:

Back