Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Jesi li nabavila ono stakleno zvono sto si htela?
E, ja ti savetujem da izolujes i muza, kad god mi je dete bilo slinavo, fasovalo je od oca!
Salu na stranu, drzim palceve, ebote, meni frka i uhvatila me trema kad sam procitala, mogu misiti kako je tebi!![]()
![]()
ne pitaj me nista!

sve mi trema
ne znam jel to normalno tako il sam ja panicar
a tek kad budemo tamo, tu noc pred operaciju necu oka sklopiti
moracu neke tabletice da progutam

lepo meni rece nasa dr,. za mamu 3x dnevno bromazepam

salu na stranu, stvarno sam u prpi
sto od toga da se ne razboli, sto od samog vadjenja
a muzu sam rekla, nema ljubakanja, nema pipkanja svega po kuci pre pranja ruku kad dodje spolja
iz spavace sobe cu ga isterati u dnevnu
uni pranje sapa kad udje spolja,nema gostiju,nema prodavnice,buseva, nicega
napolje cu je voditi malo svaki dan sa cuclom u ustima i salom preko usta i nosa...zabundanu ko medveda....
komsinicu izbegavamo maksimalno
i tako...znaci naredne dve nedelje ludilo al samo nek prodje sve ovo i onda mozemo da se opustimo
P.S. ako neko zna de da kupimo to zvono nek mi kaze

sad na plucnom tamo kaslju a ja posedela od muke...sve je odvlacim od dece svi me gledaju ko kretena...al sta me briga necu da mi kaslju u nju
a valjda nece da pokupi nesto jbg
pije imuno sirup i ispiram joj nos svako jutro i vece...
i teram je da jede voce i povrce koliko god mogu
jedino jos na trepavicama da dubim

.. e sad, nemam pojma josh mu nisam dala , ali to je veoma mala doza koju je prepisala ... inache danas bash zhut sekret iz nosa, ispirali, izvlachili 
... pa nismo uspeli , pa je tako trchkarao okolo gologuzat, ostavih chashicu kod mm , ja otishla da pristavim kafu, a mali se pokakio na tepih ahhhaaaahhahaaa ... odmah sam se setila ate
... samo moj se nije uvaljao samo ugazio i bezhao pred muzhem ... jaooo slika za poneverovati ...