ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Juche popodne ga presvlachim, nekako vruc ... ono T 37,9 ...... merila posle sat vremena, isto... stavila ga u mlaku vodu, nije hteo, derao se ( a inache obozhava da se kupa) , pa posle pokushala da mu dam Efferalgan, nije hteo da popije ( a inache NIKAD nismo imali problema, samo bi progutao sirup ) ... pa se par puta zacenjivao od placha
... na kraju nije pojeo ni pola mleka i zaspao ... danas 37,4 konstantno , nisam mu davala lek, jede onako
, videcu sad kako ce da rucha ... molim Boga da je od zuba( kako njemu obichno to bude) i da nismo navukli neshto, proshle nedelje od chetvrtka zaredjali neke posete
tachno sam znala, chim treba da krenem neka dezhurstva na poslu, neshto ce da usere .... a sveki ne sme sama sa njim da ostane kad je bolestan, zhena je panichar u PM![]()
Nadam se da je Armin dobro. Pisi kako je, sta radi kako T

Juniorov virus je bio tri dana sa T<37.5, a poceo je sa povracanjem i prolivom. Jos uvek kaslje po malo, ali je dr rekao jos pre dve nedelje da moze u vrtic, jer ovo sto sada ima je samo ostatak onoga sto je imao (tj da nije zarazan vec da kaslje jer nije imao kada da se skroz ocisti, jer ide u vrtic svaki dan). U prosli petak je rekao da moze i dalje u vrtic i da mu sipamo fizioloski kada je potrebno. Sve je poslusao i maltene pitao sto smo dosli. Rekla sam "bolje da dodjem i da mi kazete dzaba ste dolazili sve je ok", nego da mi kazete "trebali ste doci pre dve nedelje, ovo je upala pluca, uha itd"
Dr je samo odgovorio "u pravu ste".U ponedeljak treba da ode najzad da primi MMR, a ne znam da li ce mu dati. Ako mora 100% da bude zdrav primicee ga tek pred zenidbu :sad:
... merila posle sat vremena, isto... stavila ga u mlaku vodu, nije hteo, derao se ( a inache obozhava da se kupa) , pa posle pokushala da mu dam Efferalgan, nije hteo da popije ( a inache NIKAD nismo imali problema, samo bi progutao sirup ) ... pa se par puta zacenjivao od placha
... na kraju nije pojeo ni pola mleka i zaspao ... danas 37,4 konstantno , nisam mu davala lek, jede onako