MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
hocu i ja na moreeee, meni ce ove godine biti trece ljeto kako nigdje ne idemo, prve godine malac se rodio gdje cu sa bebom od nekoliko nedelja, druge ja morala da se vretim na posao a sada sam vec 7 mjesec nije mi bas pametno putovati u ovom stanju... a tako mi se ide .... okupajte se jednom i za mene a sledece godine obavezno idemo bez obzira sto ce beba imati manje od godinu dana
Nisi jedina...

Mada muz predlaze ludu kombinaciju,da idemo na vikend u CG...
hocu i ja na moreeee, meni ce ove godine biti trece ljeto kako nigdje ne idemo, prve godine malac se rodio gdje cu sa bebom od nekoliko nedelja, druge ja morala da se vretim na posao a sada sam vec 7 mjesec nije mi bas pametno putovati u ovom stanju... a tako mi se ide .... okupajte se jednom i za mene a sledece godine obavezno idemo bez obzira sto ce beba imati manje od godinu dana

imao je svojih pet stvari koje ne bi ni mrtav pojeo i to je to..takav je i danas, samo je lista od pet - otishla na dvadesetak..
. Vecina stvari je tu isprobana i na zalost bez uspeha. Dopalo mi se ono o zameni obroka pa cu to da probam, a i videla sam danas nesto interesantno u Ikeinom kuvaru za decu, pire krompir + jos neko povrce i malo mleka , jaje, malo brasna isprziti u nekom kalupu interesantnog oblika. Ako uspem da izvedem da izgleda ko sendvic mozda i uspem