Debilizam

Aj, brzo, molim vas da vas cujem.
Druagrica je u braku. U poslednje vreme tripuje da je muz vara. Da zlo bude vece, poznanik mi u poverenju rece jos ranije da joj muza vidja s nekom ribom. Ja precutah njoj sve, jer bese 'u poverenju', a i prica kuloarska, ja se ne uverih u to.
Ona sad ne znajuci da ja znam hoce da pokusam da joj zavodim muza ne bi li ga navatala.
E, sad! ja jesam vrlo, vrlo specifican tip, ali mi se takve price gade. Iskreno sam joj to i rekla. Medjutim ona insistira i pada u depresiju. Lako bih joj rekla 'pali', al' ne mogu.

S druge strane, pa i taj muz joj nije ovca da nasedne na tu foru. Realno. A i od toga moze na kraju da ispadne samo takvo s.ranje.

Sta mislite, sta je najpametnije da uradim?

Najpametnije da se kresnes sa njim rasturis joj brak i onda nju posljas kod nas da je tesimo. :lol:

Reci joj lepo da mislis da joj je ideja debilna i da ti ne bi zelela da se mesas u njihove intimne stvari, da ne zelis da imas moralnu odgovornost za neko eventualno njesra...

A ako je ona u tom tripu i ima takve ideje... brak joj visi o koncu... Peri ruke od toga... ;)

Aj, pameti ti tvoje sta bi ti uradila da si ja? Aj, da cujem!
A ne da mi tu prosipas kojekavu pamet i moralises u prazno, vredjas me i moju iskrenost dovodis u pitanje.
Gukni,macko!:)

meni se čini da sam već napisala šta bih uradila. pretpostavila bih da tako nešto predlaže u šoku. rekla bih da mi se to ne dopada i da nemam nameru da tako nešto uradim, da ona ne razmišlja racionalno i sa tim bih završila. ako insistira i bezobrazna je, onda bih joj rekla da ne želim da se viđamo dok se ne smiri, pošto me vređa. zbilja je takav predlog uvreda. i ne bih o tome više mislila.
ne znam gde vidiš moralisanje? zašto se misli na moralisanje kada se govori o emocijama. ja sam jako zatvorena osoba i ne može svako da mi bude blizak. ali ako jeste onda nema teorije da bih za tu osobu rekla da je debil niti bih se ljutila na jedan.

Aj, brzo, molim vas da vas cujem.
Druagrica je u braku. U poslednje vreme tripuje da je muz vara. Da zlo bude vece, poznanik mi u poverenju rece jos ranije da joj muza vidja s nekom ribom. Ja precutah njoj sve, jer bese 'u poverenju', a i prica kuloarska, ja se ne uverih u to.
Ona sad ne znajuci da ja znam hoce da pokusam da joj zavodim muza ne bi li ga navatala.
E, sad! ja jesam vrlo, vrlo specifican tip, ali mi se takve price gade. Iskreno sam joj to i rekla. Medjutim ona insistira i pada u depresiju. Lako bih joj rekla 'pali', al' ne mogu.

S druge strane, pa i taj muz joj nije ovca da nasedne na tu foru. Realno. A i od toga moze na kraju da ispadne samo takvo s.ranje.

Sta mislite, sta je najpametnije da uradim?
Znači ne mogu da verujem koja krava. Šta će da uradi ako uspeš da ga "zavedeš"? Šta će on da misli o tebi, ako ne uspeš? A ona? Krava. Drugarstvo je svetinja. Bar bi trebalo da bude.

Ne mogu da shvatim ljude koji uvlače druge u svoje lične probleme. :?:
Jedno je požaliti se prijateljici (čoveku je nekad lakše i kad smo ispriča nekom svoju muku), ili je pitati za savet, a sasvim dugo tražiti da se lično umeša u tako neku prljavštinu.:thumbdown:
Šta ta osoba misli o sebi, svom mužu, i prijateljici? Mislim da nkog ne ceni, a sebe najmanje.:???:

Poslednja izmena:

Back