Debeljuškasti muškarci se dopadaju mnogim ženama

Moje ime, moje iskustvo​

"Htela sam svasta da napisem ali bilo bi uzaludno trosenje vremena.
Napisacu samo svoje iskustvo, imala sam gi raznih :-) ne mnogo ali razliciti tipovi.

Najgori u seksu je bio onaj koji je fizicki najbolje izgledao, bio je profesionalni sportista, sav izvajan a mlak.

Bio je jedan debeljuskasti, znaci ne debeo, ne slaufi oko njega ali nije se bavio sportom I imalo ga je svuda
na njegovu I moju srecu. Mislim, pobedio bi na izboru najlepse alatke a I znao je sa njom. Bio je dubok, inteligentan,
emotivan I strastven. Definitivno sam se jedino sa njim gubila.

Bila su jos dvojica sportista sa kojima sam bila u vezi, seks sa debeljuskastim je ipak bio the best of all.

Inace, mislim da muskarci koji se previse bave misicima, da se tu neki kompleksi gaje.

Covek treba biti aktivan ali provoditi pola zivota u teretani, tom dosadnom, neprirodnom mestu mnogo govori o karakteru.
Simptomaticno je to da eto, pored trojice aktivnih sportista najlepse u sexu mi je bilo sa onim koji to nije bio ali je zato bio
najvreliji.

Nema strast I srce junacko mnogo veze sa plocicama na koje I inace uopste ne padam. Zabole me za misicnu masu,dlake,
stomak...ako mi covek odgovara I ako ima vatre I ljubavi sve ovo ostalo je jako povrsno"

Mršav VS neki sa viškom?
Biram neuhranjenog. :D
1733249846695.png

Neuhranjen i neodoljiv ;) mislim da nema ni pločice...

Back