DEBELI MUSKARCI

Haha nema čega da se bojiš,oni su fenomenalni,krpuni,korpulentni,ima ih...to baš deluje muževno i zaštitnički :D

Ma pusti ti to :) Ne treba da me stiti, dovoljno je da me ne ugrozava! Bas gledam ovog tipa na prethodnoj strani, objektivno zgodan tip... kao i ovaj Hju Dzekman

ali ja se na takve ne palim, vise volim "asketski tip" - vitkiji, sa manje misica, ali lepim kostima :)

Cek' da prikacim i jednog bucu, da ne skrecem sa teme:
f4c396c4-d6e4-4d33-8f2f-8ef0f8ad02e4.widec.jpg

Ovo je najdeblje sto bi doslo u obzir - ali da bude jako zabavan :)

Gazela ne pashu ti uz nick.:)

Pa bas zbog toga...Suprotno od mene...
Nego mi uopste nije jasno sto se dize tolika frka oko toga. Pa sta ako su debeli? Ispada kao da su vanzemaljci, pa neko pita da li biste zene bile sa njim. Telesna tezina nije karakterna osobina. Znam da cete sad da me ubedjujete da to ima veze sa odnosom prema zivotu, ali ja mislim da su debeli muskarci mnogo smireniji od mrsavih i to mi se svidja. Meki su i topli, a vi sad mozete da me ubedjujete do sutra. Probala sam i jedne i druge

Ma nije problem, debeo, mrsav kakav god, vec je problem sto treba da proradi neka hemija izmedju vas dvoje i da bude obostrana. Nije dovoljno da je neko sarmantan, dobar, zabavan, mora da postoji i fizicka privlacnost, jer ti treba da spavas sa njim, a ako te ne pali, kako ces? Svi smo mi razliciti i ukusi su nam razlicti i ako se tebi jednostavno ne svidjaju debeli, sta ti tu mozes. Neko drugi je alergican na mrsave muskarce...i nema tu diskriminacije,,ili ti se neko dopadne fizicki ili ne, ali to je bitan faktor da bi bila sa nekim. Ako ti se samo svidja necija licnost a ne i izgled, onda je to dovoljno za prijateljstvo ali ne i za vezu.

Baš tako. Ja lično volim krupnije muškarece, ali naravno ne debele. Uvek je lepše kada je muškarac krupan a ne neki mršavko, jadničak. Ali takodje i debeli muškarci nisu baš naročito sexy, ustvari nisu uopšte sexy, više su onako bucmasti i simpatični za druženje, meni lično. Ako bi se trebala opredeliti izmedju žgoljavka i nezgrapnog debeljka ipak bi to bio žgoljavko. Ali najlepši su oni sa normalnom težinom, atletski gradjeni ;):oops: :p

Sta mislite o ovoj pojavi?On je lepuskast,pametan,inteligentan,zabavan.....ali DEBEO.Moze li vas kao zenu privuci ovakav muskarac?Nekako svo to salo oko stomaka mi je ruzno i naravno nije sexi.Kako pozeleti takvog muskarca za ljubavnika?Meni je u glavi odmah neka "bljak"slika,cim pomislim na intimu!

Zaista najbitnije je da je muskarac sarmantan, zabavan, intelegentan, vedar... da bi nam bio interesantan...sto se fizickog izgleda tice najlepsa je zlatna sredina. Previse popunjeni - nikako ...a opet sitni i mrsavi... slozicete se ne ostavljaju nikakav utisak na zene. Mislim da je najbolje kada je npr 185 -195 visok...skladno gradjen i krupan muskarac.

moj sadasnji je savrsen (185-85 ) :D
a probala sam i jedne i druge..uuuh..ne volim nista ekstremno
ako je zgoljav, vec ga zamisljam kako se kilavi sa 2 poluprazne kese iz shopinga bluzica i suknjica (kako li bi mu tek uvalila bebu od 5 kila da nosi?? ) ..ako je debeo, to me asocira na lenjost i tromost :?
a svi se na kraju ugoje u braku :lol:

moj sadasnji je savrsen (185-85 ) :D
a probala sam i jedne i druge..uuuh..ne volim nista ekstremno
ako je zgoljav, vec ga zamisljam kako se kilavi sa 2 poluprazne kese iz shopinga bluzica i suknjica (kako li bi mu tek uvalila bebu od 5 kila da nosi?? ) ..ako je debeo, to me asocira na lenjost i tromost :?
a svi se na kraju ugoje u braku :lol:

:shock:

eto kako zene razmisljaju...

Sta mislite o ovoj pojavi?On je lepuskast,pametan,inteligentan,zabavan.....ali DEBEO.Moze li vas kao zenu privuci ovakav muskarac?Nekako svo to salo oko stomaka mi je ruzno i naravno nije sexi.Kako pozeleti takvog muskarca za ljubavnika?Meni je u glavi odmah neka "bljak"slika,cim pomislim na intimu!

O kojoj debljini pricamo, jel ono nesto enormno ili nesto sto bi se moglo doterati? Meni se iskreno isto tako svideo jednom jedan "deblji" lik, isto je bio pametan, zabavan i sl. i iskreno nisam pomislila u tom trenutku da bi mi, to sto ga ima malo vise, smetalo sto se sexa tice. Sto ne znaci da kod nekog drugog ne bi. Zavisi od raznih faktora.

Back