Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
Meni su oduvek bili odvratni oni sto ih malo jaci vetar oduva.. Malo debeli mi ne smetaju..al' ne bas ono da ima sise i da ne moze da se pokrene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze prihvatice se za moje snazne ruke i ledjaMeni su oduvek bili odvratni oni sto ih malo jaci vetar oduva.. Malo debeli mi ne smetaju..al' ne bas ono da ima sise i da ne moze da se pokrene
Haha nema čega da se bojiš,oni su fenomenalni,krpuni,korpulentni,ima ih...to baš deluje muževno i zaštitnički![]()
Gazela ne pashu ti uz nick.![]()
Ma nije problem, debeo, mrsav kakav god, vec je problem sto treba da proradi neka hemija izmedju vas dvoje i da bude obostrana. Nije dovoljno da je neko sarmantan, dobar, zabavan, mora da postoji i fizicka privlacnost, jer ti treba da spavas sa njim, a ako te ne pali, kako ces? Svi smo mi razliciti i ukusi su nam razlicti i ako se tebi jednostavno ne svidjaju debeli, sta ti tu mozes. Neko drugi je alergican na mrsave muskarce...i nema tu diskriminacije,,ili ti se neko dopadne fizicki ili ne, ali to je bitan faktor da bi bila sa nekim. Ako ti se samo svidja necija licnost a ne i izgled, onda je to dovoljno za prijateljstvo ali ne i za vezu.
Ne kupujem macka u vreci...osh me pazarish![]()
dijeta,sto je sigurno sigurno je,posle bar nije tesko nabaciti cvarkei sta se zene dogovoriste?
ajd neki zakljucak, da znam sta da radim sad pred leto!
dal da se bacim na dijetu ili da krenem da klopam kao sasav?
i sta se zene dogovoriste?
ajd neki zakljucak, da znam sta da radim sad pred leto!
dal da se bacim na dijetu ili da krenem da klopam kao sasav?
Sta mislite o ovoj pojavi?On je lepuskast,pametan,inteligentan,zabavan.....ali DEBEO.Moze li vas kao zenu privuci ovakav muskarac?Nekako svo to salo oko stomaka mi je ruzno i naravno nije sexi.Kako pozeleti takvog muskarca za ljubavnika?Meni je u glavi odmah neka "bljak"slika,cim pomislim na intimu!
moj sadasnji je savrsen (185-85 )
a probala sam i jedne i druge..uuuh..ne volim nista ekstremno
ako je zgoljav, vec ga zamisljam kako se kilavi sa 2 poluprazne kese iz shopinga bluzica i suknjica (kako li bi mu tek uvalila bebu od 5 kila da nosi?? ) ..ako je debeo, to me asocira na lenjost i tromost :?
a svi se na kraju ugoje u braku![]()
Ja uopshte ne volim mushkarce. Zato mi je bolje kad je mushkarac sitniji, tj. kada ga ima manje i zauzima manji vidni ugao.
Aha..i svim zgodnim ribama..fale im kompleksiA ti savrseni su mi najodvratniji..Uvek mi nesto negde fali u glavi
Sta mislite o ovoj pojavi?On je lepuskast,pametan,inteligentan,zabavan.....ali DEBEO.Moze li vas kao zenu privuci ovakav muskarac?Nekako svo to salo oko stomaka mi je ruzno i naravno nije sexi.Kako pozeleti takvog muskarca za ljubavnika?Meni je u glavi odmah neka "bljak"slika,cim pomislim na intimu!