sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.577
Zasto muskarci beze od debelih zena i niko ih nece torbat, umesto da puste masti na volju i naprave od nje vlastitu prasicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto muskarci beze od debelih zena i niko ih nece torbat, umesto da puste masti na volju i naprave od nje vlastitu prasicu?
ja bas gotivim dembele guzate i sisate najbolje su za one stvari <3
iskreno sinnke debele zene traze debele muskarce
debela zena pored mrsavog izgleda tolko cudno da je vrlo lako skontati da je ona objekat njegove perverzije
E jesi perverznjak stari grbavi. Znao sam 
iskreno sinnke debele zene traze debele muskarce
debela zena pored mrsavog izgleda tolko cudno da je vrlo lako skontati da je ona objekat njegove perverzije

E jesi perverznjak stari grbavi. Znao sam
![]()
perverz

zasto sam perverz ?
i kako ti znas da i ja nisam dembeo ?![]()

pa ako jesi onda nije perverz
![]()
))
pa ne samo te pratim kako ispaljujes gluposti))
a i da sam mrsavko sta onda?
sta je tu perverzno sto neki mrsavi frajer oce da opali seksi prasicu ?
ja ne kapiram ,deder objasni![]()

e svasta stvarno pa ja cu da zakljucim sad da si ti imbecil![]()

e svasta stvarno pa ja cu da zakljucim sad da si ti imbecil![]()
ja nisam perverzna i sa mojim viskom nikad nebi nasla coveka koji je mrsavij od mene
))http://www.google.com/url?sa=t&sour...9e3qAw&usg=AFQjCNFXch3jxsEPufQNCT_novq3zkqqhw
gde si ti ovde pronasla perverziju ...u odnosu mrsavog lika i debele zenske ???![]()
sta ti bre sad hoces da dokazes!?
norma je da covek trazi sebi slicnog partnera sto po pameti to po visini i izgledu
norma je da covek trazi sebi slicnog partnera sto po pameti to po visini i izgledu
eeee samo da kazem da me nerviraju oni sto se nalaze podudarnosti
ono debeo s debelom, grbav s grbavom...