qwwwq
Aktivan član
- Poruka
- 1.270
Da...ima i toga..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad vidiš takav par u 90% slučajeva muškarac voli/mora bar 3 puta dnevno ....a bucke su poznate po tome.Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....

Buce vole
Kad vidiš takav par u 90% slučajeva muškarac voli/mora bar 3 puta dnevno ....a bucke su poznate po tome.![]()
Није фетиш. То му је максималан домет у том тренутку.Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....
Не може да има бољу рибу од те и онда иде са њом.Tema je postavljena,imam posla nemam vremena da se ganjam sa pojedincima ,niti raspravljam pišite,osudjujte od volje vam![]()
![]()

Pa kada smo debeli.Cela tema tešenje, svako došao da se teši na svoj način.

Sad se te utripovale da su ribe odkad poceli pavijani da balave na mreze...plus jos i placaju sa gledaju kako zderu...ne znam mozda neki kao food fetish je u pitanjeAj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....
Ima koji vole, evo moj cimer ostavio prezgodnu devojku s kojom je bio 8 godina da bi bio sa gojaznomAj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....
Без мршавица би умро очију ми. Још ако су двије, једна оздо друга озго, мршавица и дебељуца, мој свет и живот добијају смисао.Baš pretile to je ajme, Al ono guze noge jače, sise..to je prva liga..A mršavice mi nikad nisu bile drage, ja to iz ženskog kuta gledam( ja sam prosječna izgleda)
Тачно пијесниче драги.raspodjela i sve na svome
ne može se nazivati gojaznošću...
Moze , prihvatam oberucke
Preko ovoga, ne bih dalje išao sa kilažom, niti sebi skakao u stomak. Sudbinom se ne treba igrati.
Pogledajte prilog 1888499Pogledajte prilog 1888500Pogledajte prilog 1888501Pogledajte prilog 1888502
Misliš -rasna
e davno je bila jedna dokumentarna emisija "i to je amerika" gde su davali zanimljive stvari koje ljudi rade tamo..svasta je tu bilo, a zavrsava se originalnim snimkom egzekucije jednog zatvorenika na elektricnoj stolici.A, ovo, nešto sasvim drugoPogledajte prilog 1888493Pogledajte prilog 1888494Pogledajte prilog 1888495

Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....