Debela devojka

Buce vole
Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....
Kad vidiš takav par u 90% slučajeva muškarac voli/mora bar 3 puta dnevno ....a bucke su poznate po tome. :cool:

Moja omiljena debeljuca...
1000021595.jpg

Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....
Није фетиш. То му је максималан домет у том тренутку.

Pre jedno mesec dana,slavlje neko u restoranu,muzika uzivo...ludilo..šizenje....ona lepa, haljinica,dekolte na izvolite,mršava....on mali ,debeo, celav jednom rečju nikakav.
Ili je invalid treca noga do kolena....ili ima debeo novčanik.
:malav:

Volim koscate bez kukova posto znam da ce tesko da se porode pa ne razmisljaju o decurliji stomi sad najmanje treba u zivotu pored ove dve vanbracne.

Moj pojam neke debele bi bio da imaju klasicne dimenzije sa malo vecim sisama sto mi je fuj nekad pa izbegavam. Nesto kao ovo ispod.

024_michelle7.jpg

Sad se te utripovale da su ribe odkad poceli pavijani da balave na mreze...plus jos i placaju sa gledaju kako zderu...ne znam mozda neki kao food fetish je u pitanje

Ima koji vole, evo moj cimer ostavio prezgodnu devojku s kojom je bio 8 godina da bi bio sa gojaznom

Baš pretile to je ajme, Al ono guze noge jače, sise..to je prva liga..A mršavice mi nikad nisu bile drage, ja to iz ženskog kuta gledam( ja sam prosječna izgleda)
Без мршавица би умро очију ми. Још ако су двије, једна оздо друга озго, мршавица и дебељуца, мој свет и живот добијају смисао.

e davno je bila jedna dokumentarna emisija "i to je amerika" gde su davali zanimljive stvari koje ljudi rade tamo..svasta je tu bilo, a zavrsava se originalnim snimkom egzekucije jednog zatvorenika na elektricnoj stolici.

e izmedju ostalog je bilo o klubu ljubitelja debelih zena i jedan lik prica...ja obozavam kad me poklopi svojom telesinom .. a lik ono 50kg sa sve krevetom :rotf:

Не верујем.

Пре бих рекао из твог описа, да су "full momcine lep zgodan sexy" зграбили неке стварно рибетине, а када су се венчали, наставили по принципу "ко се још секса са својом женом" и кренули да јуре комшинице, колегинице, гошће и конобарице по кафићима.

Ономад сам био са девојком, 165 цм 65 кг, преслатка и радознала.

После месец, месец и по дана интензивног (и незаборавног) секса, она је дошла на 48 кг, да сам се негде уплашио. Код мене никаквих промена није било.

Међутим, никада боље није изгледала.

Људи не схватају неке ствари које су буквално нацртане.

Прво, секс је брачна ДУЖНОСТ и о томе МОРА да се води рачуна.

За нормалан брак, мислим да је секс два пута недељно, нпр. уторак и петак, минимум који свако треба да обави, хтео или не.

Плаћање пореза, струје, телефона, инфосана је такође дужност, па нико не поставља питање и тражи изузетак.

Ето, ја рекох...

.

Poslednja izmena:

Back