Debela devojka

Toxique

Poznat
Poruka
9.807
Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....

Aj da vas pitam ovako nesto iskreno,vozim tako bajs svaki dan i malo malo pa vidim neke full momcine lep zgodan sexy,a ona debela ogromna naspram njega....i sad mene interesuje da li je to vrsta fetisa pa taj voli gojazne pali se na to,ili je nesto drugo u pitanju tipa mala ima love itd....

Вероватно је та корпулентна девојка фина према том мушкарцу, за разлику од неке претходне згодњичаве која је мислила да има тај луксуз да не буде фина према свом мушкарцу јер је згодна.

Jednom mi se omakla bucka. Nisam oduševljen mada vuče kao Sloboda Čačak.

1000016321.jpg

Uglavnom mislim na ovaj tip dama

Meni to nikada nije bilo čudno.
Ima situacija gde su i lepe, zgodne devojke, žene sa muškarcima koji i nisu baš previše atraktivnog izgleda, pa nikom ništa.
Mislim, malo mi to svrstavanje u određene grupe, podgrupe i iščuđavanje tipa "Kako može sa njom/njim?" skakuće po nervima.
Svako bira sebi ono što mu odgovara, zašto bih ja oko toga "lupala glavu", ili bilo ko drugi?
A, gojaznost u današnje vreme nije retka pojava, pogotovo kod mlađih generacija.

Вероватно је та корпулентна девојка фина према том мушкарцу, за разлику од неке претходне згодњичаве која је мислила да има тај луксуз да не буде фина према свом мушкарцу јер је згодна.
Postoji mit da punije devojke navodno nastoje da vise ugadjaju i povladjuju muskarcima u svemu (a u seksu narocito), jer su svesne da su slabije fizicki privlacne i da im je teze da nadju partnera. U kojoj merti je to zapravo tacno, to vec ne bih znao reci.

Prvo, ti kad vidiš muškarca i ženu zajedno, otkud znaš njihov odnos? Možda su prijatelji, kolege, brat i sestra... Drugo, otkud znaš zašto je ona tako građena? Možda se trenutno ugojila, možda se porodila, možda ima neki poremećaj... Treće, šta tebe bile uši ko je sa kim i zašto i kakav je njegov motiv? Jel možda ti izdaješ i potpisuješ neki sertifikat ljudima koji su u vezi pa je bitno šta on voli kod nje?

Prvo, ti kad vidiš muškarca i ženu zajedno, otkud znaš njihov odnos? Možda su prijatelji, kolege, brat i sestra... Drugo, otkud znaš zašto je ona tako građena? Možda se trenutno ugojila, možda se porodila, možda ima neki poremećaj... Treće, šta tebe bile uši ko je sa kim i zašto i kakav je njegov motiv? Jel možda ti izdaješ i potpisuješ neki sertifikat ljudima koji su u vezi pa je bitno šta on voli kod nje?
Mmmmm ja vec vidim na par tema da si ti neki nadrk boy mislim da je red da ides na ignor prosto jer mi ne odgovaras da te citam,nekako si mi ....bolje da ćutim ....

Legnem sa debelom a ujutru zamišljam mršavu. Nestabilan sam totalno
Promene.
Ko će svaki dan isto pečenje jesti. Dosadi i naajlepša

Možda neki od njih zaista baš vole debele, ali verovatno im se svideo njihov karakter, ili imaju slične planove u životu :)
ne verujem da ima puno tih koji vole bas debele... a niti to da im se svidja karakter/planovi... pretostavljam da u vecini slucajeva tih koji imaju debele ribe, se radi o tome da ne mogu da navataju nista bolje, pa su im ove cisto da imaju sta da *ebu dok ne nadju zgodniju zemsku :rtfm: ;)

Back