debela a lepa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Госпођице, да сте били мало пажљивији у Вашем читању приметили бисте да нисам ја први нарушио правила дискреције...
Али, пошто сте Ви склони предрасудама нећу се упуштати у расправу око тога.
На крају крајева, то је давно продискутовано...
Но, само да Вас упозорим да сте се сад изједначи са мном јер сте и Ви на себе преузели улогу Критичара или Судије.
Једина разлика између нас је та што ја то свесно чиним и спреман сам да сносим поседице...
Толико од мене за Вас.

E ajd sad jedno po jedno, iako je tot offtopic:
- uopste nije bitno ko je prvi narusio pravila diskrecije, da si ti neki vaspitan muskarac i dzentlmen ne bi sebi nikada dozvolio da na takav nacin ofiras zenu sa kojom si imao bilo koji vrstu prisnijeg kontakta; ali ti to nisi, niti ces ikada biti a pravila foruma me sprecavaju da kazem sta zaista mislim o likovima kao sto si ti.
- a odkud tebi da ja nisam spremna da snosim posledice?! Gde si ti to video, Boga ti?
Studiras teologiju, a ne pridrzavas se osnovnih postulata Svete Knjige milosrdja, prastanja, razumevanja... Umesto toga, ti se svetis i uzvracas udarac svom snagom nekome ko je slabiji od tebe u svakom smislu. Bedno.Dok nam je takvih teologa, mene ckrva vidjet nece.
- Da sam preuzela ulogu kriticara i sudije jesam, ali se izjednacila sa tobom nisam...nisam od tih koji ce iz besa, ozlojedjenosti i revanshizma da udare ispod pojasa.

E ajd sad jedno po jedno, iako je tot offtopic:
- uopste nije bitno ko je prvi narusio pravila diskrecije, da si ti neki vaspitan muskarac i dzentlmen ne bi sebi nikada dozvolio da na takav nacin ofiras zenu sa kojom si imao bilo koji vrstu prisnijeg kontakta; ali ti to nisi, niti ces ikada biti a pravila foruma me sprecavaju da kazem sta zaista mislim o likovima kao sto si ti.
- a odkud tebi da ja nisam spremna da snosim posledice?! Gde si ti to video, Boga ti?
Studiras teologiju, a ne pridrzavas se osnovnih postulata Svete Knjige milosrdja, prastanja, razumevanja... Umesto toga, ti se svetis i uzvracas udarac svom snagom nekome ko je slabiji od tebe u svakom smislu. Bedno.Dok nam je takvih teologa, mene ckrva vidjet nece.
- Da sam preuzela ulogu kriticara i sudije jesam, ali se izjednacila sa tobom nisam...nisam od tih koji ce iz besa, ozlojedjenosti i revanshizma da udare ispod pojasa.

У Цркву се не улази због других људи, понајмање због оваквих као што сам ја, већ због свог односа с Богом који се остварује у Цркви. МОжда ће те ово шокирати, али Црква је заједница грешних људи.
А колико си спремна да сносиш последице својих поступака види се по томе што се плашиш да изнесеш своје дично мишљење о оваквима као што сам ја. И да будеш човек који је доследан и сноси последице своје доследности.
А то што ти подразумеваш под џентлменом јесте будала.
Чуди ме само једна ствар, како то да ниси и мене бранила од недоличних постпука с друге стране кад су актуелни, а у периоду док сам ја ћутао?
Ах, да. Вероватно ниси приметила.
И није ми јасно откуд ти право да вређаш нечије способности. У овом случају не моје.
Ово горе је било реторичко питање. Нема потребе да ми одговараш на било шта...
Ја заиста више немам намеру да трошим време на ово.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back