kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 44.006
ja se pitam ko ce lepse izgledati na toj debati ?
moramo reci da je po tom pitanju borba veoma tesna!
moramo reci da je po tom pitanju borba veoma tesna!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prica se prica da rusi dolazeeeeeИли..нпр... никада оволико нисмо разговарали о ТВ дебати председничких кандидата у Руској федерацији.
prica se prica da rusi dolazeeeee
opterecen si rusofobijom.
pomoc strucnjaka je pozeljna
A zamisli tek Ruske izborePonekad me malo frustrira koliko se pažnje posvećuje Americi u globalu, nejnim izborima, nejnim dešavanjima u Kongresu i Senatu. Sada ova debata se prežvakava na svim svetsim medijima, televizijama internetu. Nikada se na primer izbori u Nemačkoj, UK, Italiji, Francuskoj, Brazilu ili gde već tako nametali svetu. Deluje mi da ljude u Srbiji više zanima američki izbori nego naši.
A šta o tome misli njegov sin imenom ¦45@)(„Nikada nećemo stići na Mars ako Kamala pobedi“: Oglasio se Ilon Mask povodom debate
Uspešna misija na Mars zavisi od rezultata predsedničkih izbora u SAD, rekao je Ilon Mask, šef SpaceX-a i pristalice republikanskog predsedničkog kandidata, prenosi Politico.
Bogu mi tramp je ovu pocepaoLink za ABC news direktan prenos debate
prosto je tako.Neko drugi je replicirao, ova nema mentalnog kapaciteta da parira Trampu na najjednostavnijoj temi.
zato usa ima predsednika koji ne zna u koji avion treba da sedneA zamisli tek Ruske izbore
Nestrpljivo čekaš rezultate, Putin protiv ljutog protivnika za kojeg ni Rusi ne znaju kako se zove
Nije ona tako loše prošla koliko su joj moderatori pomogli. Niti su pitanja za nju bila "opasna", niti je ona na njih odgovarala, na šta oni nisu reagovali. Na samom početku je upitana da li se građani osećaju bolje ili lošije u ekonomskom smislu poslednje 4 godine, na šta je ona počela priču kako je ona odrastala, kako ima neke planove... nije dala odgovor na pitanje. Više vremena je provela pričajući o Trampu, ponavljajući neke već provaljene laži.Bogu mi tramp je ovu pocepao
Ona je veoma los kandidat to se vidi. Sve je na njoj sarena laza i vidi se da je necija napuderisana starleta...
Koga je Kamala pobedila u izborima u demokratskoj stranci? Onog... kako se zove... čekaj, nije ni učestvovala. Drugovi delegati doneli odluku.A zamisli tek Ruske izbore
Nestrpljivo čekaš rezultate, Putin protiv ljutog protivnika za kojeg ni Rusi ne znaju kako se zove
Zato sto nema pozitivan odgovor pa skrece temu....Nije ona tako loše prošla koliko su joj moderatori pomogli. Niti su pitanja za nju bila "opasna", niti je ona na njih odgovarala, na šta oni nisu reagovali. Na samom početku je upitana da li se građani osećaju bolje ili lošije u ekonomskom smislu poslednje 4 godine,
Kako Kapetane pobogu pocepao Trump Kamalu? On je jucer izgubio izbore zbog loseg nastupa na debati. Pogledaj cijenu Trump media kompanije , udarila danas na najnizi nivo koliko je Trump los bio.Bogu mi tramp je ovu pocepao
Nezaposlenost opala, BDP snažno porastao u 2021. godini i vratio se na nivoe pre pandemije brže nego što se predviđalo, stopa nezaposlenosti opala sa oko 6,3% u januaru 2021. na oko 3,8% sredinom 2023, Infrastructure Investment and Jobs Act usvojen u novembru 2021. godine - dugoročna investicija od 1,2 biliona dolara za unapređenje infrastrukture širom zemlje, CHIPS and Science Act, Inflation Reduction Act... S obzirom na to u kakvom je stanju privreda bila posle pandemije kad je Bajdenova administracija preuzela kormilo, odlično su se snašli.Nemaju nikakvih uspeha u prethodnom mandatu u privredi to obilaze, a to građane zanima i sve im je jasno...
Dobra mu trumpfeta.Šta je to Trump?