Debata Donalda Trampa i Kamale Haris: Događaj koji će pratiti ceo svet, objavljena pravila

Камала је лош говорник. Нервозна, неповезана... лош.

Најпаметније би јој било да ескивира било какве дебате, или бар да инсистира да прича са Венсом јер је Трамп већ причао са Бајденом. Може врло лако да се изјебе у овој дебати.

Камала је лош говорник. Нервозна, неповезана... лош.

Најпаметније би јој било да ескивира било какве дебате, или бар да инсистира да прича са Венсом јер је Трамп већ причао са Бајденом. Може врло лако да се изјебе у овој дебати.
Kako zamišljaš da predsednički kandidat ima debatu sa VP kandidatom?

То је најмањи проблем. Већи проблем је што има добре шансе да изгуби изборе ако изгуби дебату са Трампом.
Proći će gore nego Bajden, jer on bar ima izgovor da je stariji od Trampa i ne baš u najboljem mentalnom stanju. Ona može da se k**či svojim AG iskustvom medijima koji je već podržavaju i NPC koji glasaju za nju, u debati nema šanse. A zbog isključenih mikrofona neće moći da gura ono "ja sad pričam..."

1725910702059.png

Proći će gore nego Bajden, jer on bar ima izgovor da je stariji od Trampa i ne baš u najboljem mentalnom stanju. Ona može da se k**či svojim AG iskustvom medijima koji je već podržavaju i NPC koji glasaju za nju, u debati nema šanse. A zbog isključenih mikrofona neće moći da gura ono "ja sad pričam..."

Ове дебате су добровољне. Не мораш да пристанеш ни на једну ако нећеш.

Мислим да би јој било паметније да одбије дебате и да медији гурају неки изговор. "Трамп лаже, бесмислено је" и сл. Можда грешим, али чини ми се да су шансе слабе да прође добро.

Back