Debata: Bajden-Tramp

A ovi što pišu da će nadrogirati Bidena:
1. Budite malo kreativni, ne kupite jeftine fore Trumpa.
2. Ni Trump nije u cvijetu mladosti - možda on to govori iz svog iskustva!
3. Medicinski tim u Americi sigurno neće koristiti kokain. Postoji legalna suplementacija za poboljšanje koncentracije.
Jesi li ti gledao gafove Bajdena? Onaj covek je za tudju negu.

I nije neka prednost s obzirom da je munjen.

Zato što postoje suplementi koji poboljšavaju koncentraciju. Što će uzeti, to mi samo nagađamo. Ali, to nije ni bitno. Ionako neće baš doći do riječi od Trumpa i njegovog dernjanja i prekidanja konstantnog.
Jel si ti uopste imao prilike da pogledas malo kako se ponasa Biden?
Covek u 80% slucajeva nema pojma gde se nalazi, dal je odrzao govor ili je tek dosao I treba da odezi.
Takvom izlapelom mozgu ne bih dao da mi cuva metalni kliker.

I Tramp spremio plan za okončanje rata u Ukrajini: Ako pobedi na izborima, Kijev će dobiti ultimatum​

1714746198-12198790-750x500.jpg
Donald Tramp Foto:EPA-EFE/CHARLY TRIBALLEAU
Dva ključna savetnika republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa predstavila su mu plan za okončanje rata u Ukrajini u slučaju da pobedi na izborima koji uključuje stavku da će Kijev dobiti više američkog oružja samo ukoliko bude pristao na mirovne pregovore.

Jedan od Trampovih savetnika za nacionalnu bezbednost, general-potpukovnik u penziji Kit Kelog rekao je da bi, prema tom planu, SAD istovremeno upozorile Moskvu da bi svako odbijanje pregovora rezultiralo većom podrškom Vašingtona za Ukrajinu, preneo je Rojters.

Prema planu, koji su sačinili Kelog i Trampov savetnik Frederik Flejc, tokom mirovnih pregovora Ukrajine i Rusije prekid vatre bi bio na snazi na većem delu borbenih linija. Kelog i Flejc su predstavili Trampu svoj plan, a prema Flejcovim rečima, Tramp je na taj dokument pozitivno reagovao.

Plan takođe predviđa da se članstvo Ukrajine u NATO-u odlaže na duži period da bi se Rusija podstakla na mirovne pregovore. Tramp je više puta izjavio da će njegov prioritet ako osvoji drugi predsednički mandat, biti hitni pregovori o okončanju rata između Rusije i Ukrajine.
Bivši američki predsednik je prošle sedmice isključio mogućnost upućivanja američkih trupa u Ukrajinu i nagovestio je da će ubrzo preći na smanjenje pomoći Kijevu ako bude izabran na predsedničkim izborima u novembru.

A ovi što pišu da će nadrogirati Bidena:
1. Budite malo kreativni, ne kupite jeftine fore Trumpa.
2. Ni Trump nije u cvijetu mladosti - možda on to govori iz svog iskustva!
3. Medicinski tim u Americi sigurno neće koristiti kokain. Postoji legalna suplementacija za poboljšanje koncentracije.
Нико и не каже да јесте али за Бајдена је као момак.
7yx4lz.gif

U Nemačkoj kažu da treba glasati za onog kandidata od kog biste najradije kupili polovna kola. Baba Merkelica je više izbora dobila na tu foru.
Tako gledajući od Trampa ne bih uzeo ni polovan trotinet, a od Bajdena možda i bih.
Не видим ни један рационалан разлог да било ко нормалан гласа за Бајдена.
Има иза себе гафова као ни један амерички предсједник до сада а ни у САД није ништа боље по питању унутрашњих тема.Напротив.
Није решио ни једно битно питање везано за унутрашњу америчку проблематику.
Плус на вањском плану довео је свијет на ивицу апокалипсе у сваком смислу.

Dva ključna savetnika republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa predstavila su mu plan za okončanje rata u Ukrajini u slučaju da pobedi na izborima koji uključuje stavku da će Kijev dobiti više američkog oružja samo ukoliko bude pristao na mirovne pregovore.

Jedan od Trampovih savetnika za nacionalnu bezbednost, general-potpukovnik u penziji Kit Kelog rekao je da bi, prema tom planu, SAD istovremeno upozorile Moskvu da bi svako odbijanje pregovora rezultiralo većom podrškom Vašingtona za Ukrajinu, preneo je Rojters.

Meni sve ovo deluje kao neki populizam. Tipa "rešiću rat ali neću da kažem kako". Obe strane se čvrsto drže svojih pozicija, Tramp može da "reši" rat tako što pomogne da njegova strana izgubi. To naravno nije nikakvo rešenje nego poraz.

Da sam na mestu njegovih glasača, ne bi gutao "ako me izaberete, završiću rat". Već bih rekao "ajde prvo završi rat pa ćemo te izabrati". Tako se to radi. Nego je narod po pravilu jedna siva masa neinteligencije, voli kad ga političari guze a Tramp je taj tip autokrate da to može i voli ;)

Ma drugova pokojna baba, umrla sa 93 od spese jer se povredila dok je okopavlaa bastu je naspram Biden-a bila devocica.
Већ је нормална вијест "Бајден опет направио гаф".Тај фазон.
Таман када помислиш нема даље он направи некакву смјехотресну ситуацију.
На ово сам оплакао...

Meni sve ovo deluje kao neki populizam. Tipa "rešiću rat ali neću da kažem kako". Obe strane se čvrsto drže svojih pozicija, Tramp može da "reši" rat tako što pomogne da njegova strana izgubi. To naravno nije nikakvo rešenje nego poraz.

Da sam na mestu njegovih glasača, ne bi gutao "ako me izaberete, završiću rat". Već bih rekao "ajde prvo završi rat pa ćemo te izabrati". Tako se to radi. Nego je narod po pravilu jedna siva masa neinteligencije, voli kad ga političari guze a Tramp je taj tip autokrate da to može i voli ;)
Americki interesi u Evropi se ne menjaju zato sto se promeni Predsednik.

Ko god pobedi, mora da se rukovodi interesima Drzave pa i na prostoru Ukrajine, a ne populizmom.

Sem toga, ko je naoruzavao Ukrajinu dok je Tramp bio Predsednik, ko je dao Viktoriji Nuland sva ovlastenja i finansirao njene operacije

Predsednik USA. Nebitno kako se zove.

Ko ce biti izabran je jako jako bitno za unutrasnju politiku USA. Za sve ostale, to nema bas nikakav znacaj jer spoljni interesi su vec planirani na 10-50-100 godina

Da, pogotovo kad ga prevali malo, pa zaspe:
Pogledajte prilog 1571113
Опет понављам за Бајдена је момак.
Трамп је сиров амерички ренџер, луд, сексо, ексцентричан и свашта нешто али није "каша од мозга" као овај.
Огромна је разлика.Ко не види ту разлику не види ништа.Сматрам да су демократе могле понудити доста бољег кадра.
Али то говори доста и о њима и њиховом унутрашњем хаосу и лобирању.

Back