Debakl na koncertu Ane Bekute u Čačku 13.1.2026. Samo demonstranti došli

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
17.394
Sinoć Čačani, za doček Srpske Nove Godine, izviždali i gadjali Anu Bekutu koja je došla da održi koncert na trgu za 40 000 eura.

Estradna zvezda je gađana grudvama i ledenecima, psovana, izviždana..

Zvala je policiju, i drala se u mikrofon kako ovo nije doživela za 40 godina..

Da li podržavate ovaj vid bojkotovanja preplaćenih koncerata?

Poslednja izmena od moderatora:
1768377960665.png

Sinoć Čačani, za doček Srpske Nove Godine, napumpali Anu Bekutu koja je došla da održi koncert na trgu za 40 000 eura.

Estradna zvezda je gađana grudvama i ledenecima, psovana, izviždana..

Zvala je policiju, i drala se u mikrofon kako ovo nije doživela za 40 godina..

Ja apsolutno podržavam..

Где је била милиција да је брани.. Могла је милицији дати 20 000 па да млати

37320842.gif

Da.

Ćaci estradni umetnicu nisu maloumni da ne znaju koga promovišu pristankom na ovakve dilove, a od čijih para se ti netraženi koncerti plaćaju. Kad su već uzeli taj novac, nek njim brišu suze ako im ne prija tretman od strane publike.

Poslednja izmena:
Није естетски прихватљиво гађати неку стару жену леденицама и чим све већ.

Дивљаштво вам лежи, другари. Не треба много да искочи.

Дивљаци су оне и они који паре из буџета уместо на Чишћење ЧаЧка троше на 'треш'

https://nova.rs/vesti/politika/srbi...dine-skoro-40-000-evra-za-koncert-ane-bekute/

1768219046-collage-cacak-d-750x480.jpg

Da li je u redu da uzme novac od opljackanog naroda? Da li je u redu da podrzava propast ove zemlje podrzavajuci Vucica? Gadjanje grudvama je smejurija

Jeste divljaštvo, ja je ne bih gađo ali...kako da kažem... baš me zabole uvo za nju, da se izrazim pristojno :mrgreen:

Da li je u redu da uzme novac od opljackanog naroda? Da li je u redu da podrzava propast ove zemlje podrzavajuci Vucica? Gadjanje grudvama je smejurija

Тако нешто се у принципу не ради.

Знаш онај детаљ из Капорове "Зелене Чоје Монтенегра" кад деца на улицама (улици?) Цетиња гађају камењем заробљеног турског Пашу, а пролазник их растера уз опаску да су псећи синови?

Ne podržavam. Zato što nije postupano isto prema njenim muškim kolegama, Đorđu Davidu npr, koji je istaknuti sns-ovac, takođe je dobijao od raznih opština lovu za nastupe svih ovih 14 godina. Radi se o mentalitetu rulje koja mrzi žene i kojoj je lakše prema ženama da iskali svoj bes, ovog puta, starijoj ženi. Bez obzira na kojoj smo strani borbe, mizoginija je sveprisutna, deo naše patrijarhalne tradicije.
Kao što je Iva Štrljić podložnija javnom sramoćenju nego Dragoslav Bokan, koji je zločinac, veće zlo, nije ni obrazovaniji od nje. Ali naš mentalitet je - udri po ženama, lakše je, navikli smo, manje su posledice. Jer, ko zna, da je kamenica ili ledenica poletela ka Đorđu Davidu možda bi uskočio u binu i nekog odvalio po nosu. Ovako, hajmo revolucijo na ženu od 70+. Uspeli smo, da ne peva na bini već iz auta.
Mnogi delovi Srbije i dalje nemaju struje, a svi smo kolektivno u mraku. Niko i dalje nije zapalio sveću, ni za našu dušu.

Тако нешто се у принципу не ради.

Знаш онај детаљ из Капорове "Зелене Чоје Монтенегра" кад деца на улицама (улици?) Цетиња гађају камењем заробљеног турског Пашу, а пролазник их растера уз опаску да су псећи синови?
Ne znam.

"... Crnogorke, kada ga spaze, zatvaraju drvene kapke na prozorima, kao da su videle antihrista! Paša stoji sam na sredini trga i ne zna kuda da krene. Tu su i dečaci, koji počinju da bacaju na njega kamenje. Pritrčava im stariji Crnogorac i tera ih vičući: „Sram vas bilo, pasiji sinovi? Kad porastete, ubijte ga, ako mognete, a sad - sikter u kuće!”

Bes naroda je opravdan, godinama trpi zlo od strane sns-a. Problem nastaje kad takav bas izoblici coveka, pa i sam sebe degradira na nivo zveri. Ne kazem da se to desilo u slucaju Brkute, niko nju nije lincovao, gadjali je snegom, to je benigno, ali znate na sta mislim. Vazno je ne dozvoliti sebi da te Vucic i ostali sljam naprave na necoveka.

Back