Red_Zmaja
Domaćin
- Poruka
- 3.211
Steta u cvetu mladosti... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili ne sreca...toliko godina ces biti mator i sav nikakav i ti to zoves srceom...to je nesreca...Cheaf:Ja mislim da sam najbolje proso ja cu umreti 2067 u 81 godini.Kakva sreca. 8)![]()
Primi moje saucesce u napredAnonymous:avgust 10, 2006
ubistvo :shock:
Cheaf17:Da bas steta 8) .Ali ja ipak mislim da sam najbolje prosao.![]()
![]()
![]()
UBICE TE....Anonymous:Cheaf17:Da bas steta 8) .Ali ja ipak mislim da sam najbolje prosao.![]()
![]()
![]()
da da, blago tebi, a sta cu ja?![]()
Anonymous:Cheaf17:Da bas steta 8) .Ali ja ipak mislim da sam najbolje prosao.![]()
![]()
![]()
Red_Zmaja:UBICE TE....Anonymous:Cheaf17:Da bas steta 8) .Ali ja ipak mislim da sam najbolje prosao.![]()
![]()
![]()
![]()
Red_Zmaja:Ma samo da te podsetim...samo hrabro...i dostojanstveno...iskoristi pametno te dve godine...ali ne na forumu... :wink:
A sta si to pa prezivela crna ti da mozda netrebas jos gore da zavrsisAnonymous:Red_Zmaja:Ma samo da te podsetim...samo hrabro...i dostojanstveno...iskoristi pametno te dve godine...ali ne na forumu... :wink:
uh, sta sam sve prezivela nije ni cudo sto cu tako zavrsiti... :wink:
da da...a sto ne probas da se registrujes...Anonymous:hi hi, ma nisam ja...
ovaj, mislim... mafijas! 8)
Red_Zmaja:da da...a sto ne probas da se registrujes...Anonymous:hi hi, ma nisam ja...
Red_Zmaja:da da...a sto ne probas da se registrujes...Anonymous:hi hi, ma nisam ja...
Red_Zmaja:Plavo je u modi.... :wink: ...mozda sad prezivis 2006...reci samo da si drug clan... :wink:...ako te neko napadne![]()
Da ako si se uclanila sada kako onda kad na tvome opisu pise 14 februar.Da slucajno ti nemas neku vrmensku masinuangel_a:Red_Zmaja:da da...a sto ne probas da se registrujes...Anonymous:hi hi, ma nisam ja...
evo,jesam... 8)
Cheaf17:Da ako si se uclanila sada kako onda kad na tvome opisu pise 14 februar.Da slucajno ti nemas neku vrmensku masinuangel_a:Red_Zmaja:da da...a sto ne probas da se registrujes...Anonymous:hi hi, ma nisam ja...
evo,jesam... 8)8)
Red_Zmaja:Da a a ti odma da pogledas profil...c c c... :wink:![]()
...a zasto onda gost...???