Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 84.945
Onakvi kakvi ste bili i kakvima su vas drugi dozivljavali dok ste bili takvi kakvi ste bili i niste jos postali ovakvi kakvi ste sad ?
Iepote ? a
Iepote ? a
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onakvi kakvi ste bili i kakvima su vas drugi dozivljavali dok ste bili takvi kakvi ste bili i niste jos postali ovakvi kakvi ste sad ?
Iepote ? a
Iepote ? a
Iskustvo, godine, životni ožiljci su me promenili. U nečemu na bolje, u nečemu, na gore. Na sreću, još uvek se prepoznajem u ogledalu.Onakvi kakvi ste bili i kakvima su vas drugi dozivljavali dok ste bili takvi kakvi ste bili i niste jos postali ovakvi kakvi ste sad ?
Iepote ? a
Promenilo se vremenom svašta nešto. Sako prilagođavanje.Onakvi kakvi ste bili i kakvima su vas drugi dozivljavali dok ste bili takvi kakvi ste bili i niste jos postali ovakvi kakvi ste sad ?
Iepote ? a
Mislim da je trebalo je da baciš na Svaštarudelovalo mi je kao da je tema vise za filozofiju, pa sam premestio ovde, ako sam pogrešio Lagerta nek ispravi.
On se evo vec pola sata muci gde ce jednu temu da premesti upravoMislim da je trebalo je da baciš na Svaštaru
Ja kad ne znam kud ću s temom zviznem je kod Senseia
i ja mislim, al kasno sad.Mislim da je trebalo je da baciš na Svaštaru
Ja kad ne znam kud ću s temom zviznem je kod Senseia
Pa da, zafrljačiš kod njegai ja mislim, al kasno sad.
Znaci spam na Senseia xD
pa to, uvek mogu okriviti tebe ako me napadnePa da, zafrljačiš kod njega
(boli te briga)
Slobodno, meni ne sme ništa da kažepa to, uvek mogu okriviti tebe ako me napadne
ne bih da se mesam u vase odnose, al vime si ga zoliko uplasila?Slobodno, meni ne sme ništa da kaže![]()
Al bi ipak da čačnešne bih da se mesam u vase odnose, al vime si ga zoliko uplasila?![]()
hteo sam, al sam izgubio interesovanjeAl bi ipak da čačneš