ddr2 spd

robocap22

Obećava
Poruka
64
imam obican ram nije gejmerski radi na 886mhz dram 431 5-6-6-18-21 minimalno mi je 4-4-4-12-16 na 266mhz ali bice malo vise zbog veceg fsba cpu q6600 na 3.1 bus speed 345 a rated fsb 1381zanimame jel bolje manji spd ili feca freq znam da mogu da menjam i testiram benc al ako je razlika 2% neisplati se smaratise sa time maticna p5w dh deluxe gpu gtx 750ti hvala unaprd

lepo pisi,owako ostawljas utisak dasi nepi smen. drugo,bolje je da ima vecu frekvenciju i manje latencije u isto vreme. nadjes manuelna podesavanja u biosu za latencije,naguras sto vise mhz,a pokusas to da odrzis na sto nizim latencijama. kod mene recimo imas 816mhz ram,ali zato 4-4-4-13,a i sve ostale latencije spustene za po jednu brojku. trece,to u igrama nista ne vredi,a ni ovako ne mozes primetiti razliku,to osecaju samo benchmark programi,koji ti sami po sebi nista ne vrede. vise koristi imas od dodavanja memorije,nebitno na koliko mhz radi,samo nek je ima vise. ddr3 se nije nista proslavio u odnosu na ddr2,niti ima razlike u igrama,ali to je sve osmisljeno samo da ljudi kupuju i time bildaju svoj EGO,znaci ako je ddr3 nesto najnovije i kvazi 'najbolje'',on ga mora imati,inace ce se osecati zaostalo i staro. :) pozz

Poslednja izmena:

Back