Sigurna sam da je besmisleno - bila sam sigurnija pre - obzirom da ovo skoro niko ne čita, ali onima koji su svratili da pročitaju pola poglavlja, dve rečenice i slično, želim reći: ne, ovde nema seksa. Ovo nije ljubić.
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što, jel neko pitao u pp kad će akcija, ha ha?@Mita Komita a šta ćeš, moram![]()
Hvala najlepše, drago mi je ako ti se dopadaVolela bih da nastavite sa delovima priče, ako se moja reč ič vrednuje.![]()
Al se ne javljate, pa kako da znamИзвин'те, али има нас који читамо...и чекамо наставак![]()
Ја сам јуче сконтала да ти заправо немаш повратну реакцију, бар од мене...зато сам решила да се огласим.Al se ne javljate, pa kako da znam))
Imam brdo toga do kraja, dosadiće vam
U svakom slučaju, hvala mnogo! Izuzetno cenim vašu pažnju, više i nego pretpostavljate, i mnogo sam vam zahvalna![]()
Nemam povratnu reakciju ni od koga, tako da sam verovala da niko nije ni pogledao.Ја сам јуче сконтала да ти заправо немаш повратну реакцију, бар од мене...зато сам решила да се огласим.
А свиђа ми се прича, необична је, не може се погодити ни даљи заплет, ни крај.
Искрено, једва чекам.
Ima tu ideja koje se mnogima neće i ne bi svidele, a sa kojima se ni ja više skroz ne slažem, međutim, onda sam mislila tako i pisala tako. U principu, samu ideju još uvek zastupam, mada bih je danas verovatno malo drukče oblikovala. Ali, u tome je lepota - svako može da oblikuje kako misli da treba, čak i onaj ko je pisaoО, па нисам ја баш толико љубазна, колико искрена...
Што се философије тиче, то могу да читам у сасвим извесним расположењима, а у последње време јако ретко.
Ваљда је живот довољно компликован и довољно напоран сам по себи...
Мистицизам може увек, чак и у већим количинама![]()