Davno završeno, interludium

Al se ne javljate, pa kako da znam :)))
Imam brdo toga do kraja, dosadiće vam:)
U svakom slučaju, hvala mnogo! Izuzetno cenim vašu pažnju, više i nego pretpostavljate, i mnogo sam vam zahvalna :heart:
Ја сам јуче сконтала да ти заправо немаш повратну реакцију, бар од мене...зато сам решила да се огласим.
А свиђа ми се прича, необична је, не може се погодити ни даљи заплет, ни крај.
Искрено, једва чекам.

Ја сам јуче сконтала да ти заправо немаш повратну реакцију, бар од мене...зато сам решила да се огласим.
А свиђа ми се прича, необична је, не може се погодити ни даљи заплет, ни крај.
Искрено, једва чекам.
Nemam povratnu reakciju ni od koga, tako da sam verovala da niko nije ni pogledao.
Hvala ti mnogo na pažnji, i obećavam da ću nastaviti, priča ima par tvistova :)

Ponavljam, opet, kako nisam gadljiva na fidbek. Imate li šta reći, bilo bi mi drago i od pomoći. Stvar koju ovde pišem vrlo je stara, i u hodu iz nje izbacujem cele rečenice i poglavlja. Ako imate nešto što vam nije jasno, savet, kritiku, šta god, molim vas da napišete. Ne jedem malu decu :mrgreen:

Ја обожавам да читам, и са нестрпљењем очекујем нове делове...утисак могу да кажем тек на крају, али рецимо да ми твој питак стил, без много сувопарних и високомислених реченица одговара.
Да не говорим о дози мистицизма која се назире, а која уме да заокупи моју пажњу.
Само настави, једва чекам :heart:

O umem ja biti visokomislena itekako, i to ti se sigurno ne bi dopalo :)
Ali u principu samo sam jednu stvar u životu napisala tako filoSofsku, dok su ostale bile klot jednostavne i lake za razumevanje. E sad, šta se meni lično više dopada, nije pitanje trenutno. Zavisi od raspoloženja, i od perioda u životu - barem je tako uvek bilo.
Nadam se da ti kasnije - ako ustraješ, naravno - doza misticizma neće biti problem, jer će je, na neki način, biti malo više. Mada ni onda neće biti opisana komplikovano - u to vreme ništa nisam komplikovano pisala.
U svakom slučaju, mnogo ti hvala na reakciji, odgovoru i tvojem strpljenju sa mnom :) Stvarno si veoma ljubazna!

О, па нисам ја баш толико љубазна, колико искрена...
Што се философије тиче, то могу да читам у сасвим извесним расположењима, а у последње време јако ретко.
Ваљда је живот довољно компликован и довољно напоран сам по себи...
Мистицизам може увек, чак и у већим количинама :lol:

О, па нисам ја баш толико љубазна, колико искрена...
Што се философије тиче, то могу да читам у сасвим извесним расположењима, а у последње време јако ретко.
Ваљда је живот довољно компликован и довољно напоран сам по себи...
Мистицизам може увек, чак и у већим количинама :lol:
Ima tu ideja koje se mnogima neće i ne bi svidele, a sa kojima se ni ja više skroz ne slažem, međutim, onda sam mislila tako i pisala tako. U principu, samu ideju još uvek zastupam, mada bih je danas verovatno malo drukče oblikovala. Ali, u tome je lepota - svako može da oblikuje kako misli da treba, čak i onaj ko je pisao :)
Hvala ti mnogo još jednom

Back