GoshuMaster
Zainteresovan član
- Poruka
- 453
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:Vec napisah na nekom od podforuma, da je kjniga kopija jedne ranije pod nazivom "Sveta krv, sveti gral". Autora su ti ljudi tuzili i ne znam da li je presuda jos uvek doneta, znam da je malo falilo da zabrane zbog toga emitovanje filma (eh, kakva bi to steta bila) .Naravno obe knjige su ciste spekulacije i ne piju vodu....
vazon:Увек се питам како размишљају ти људи који могу да прочитају ту књижурину од 400, 500 страна, а тешко им је да прочитају Еванђеље које има 25 страна? Разумете...?
GoshuMaster:Logicnija je prica u vezi isusa iz filma nego sve te budalashtine iz biblije, sve te gluposti z biblije zvuci kao neka bajka, a najgore od svega je shto ljudi jos i veruju u sve to. A svi ti kvaze vernici koji citaju biblije i koji se pale na boga... nisu ni malo dosledni svega sto pishe u bibliji tako da ispadaju samo smeshne karikature od ljudi. Naravno cast "izuzecima" koje nazalost jos nisam upoznao.
Wilkołak:E što ne volim kada se ljudi ne obrazuju o temi o kojoj hoće da raspravljaju nego odgledaju film i odmah steknu utisak kako su skontali nešto novo.
Batke Gošu, knjigu u šake, čitaj malo ... nigde nemaš znanje u kesici tj. filmu. Pročitaj štogod pa onda izadji sa stavom, nemoj kopirati filozofiju osrednjeg holivudskog izdanja.
Wilkołak:Pazi, osnovno nacelo bilo kakve price ili rasprava je upucenost u temu. Ti znas jednu stranu, nikada se nisi upustio i cuo drugu stranu i vec tako olako sudis sta je logicno a sta ne. To mi je totalno bez veze!
Trujes podsvest izmisljenim pricama? Iskreno, pre bih rekao da je Da Vincijev kod izmisljen, ali tvoj stav je tvoj stav! Sve u svemu, ako bi da razgovaras o Bibliji onda se bar udostoji da je procitas i da saznas sta zaista pise u njoj. Ti uzimas zdravo za gotovo ono sta drugi pricaju i kako drugi tumace stvari. Ne kazem ti da treba da se priklonis mom gledanju stvari vec da izgradis svoj stav a svoj stav ces izgraditi ako saznas i jednu i drugu stranu.
Inace ti si, odnosno tvoja izjava da ne zelis da trujes podsvest izmisljenim pricama je u najmanju ruku, plitka!
GoshuMaster:Pazi planirao sam da procitam tu cuvenu Bibliju i nikad da krenem, sad ste me naterali da krenem i bash me interesuje shta tu moze da pise... Cujemo se kad je procitam pa cemo nastaviti diskusiju...
Goscica:A nekad je bolje procitati je...i to ne jednom nego mnooogo puta, rekla bih da je treba citati ceo zivot...