David je zbog nje celo snimanje imao erekciju, muškarci ludeli: Ona završila u krevetu s Mirom i priznala da voli žene

Sensei

Master
Moderator
Poruka
69.479
Samanta Foks je bila seks simbol 80-ih godina. Za njom su uzdisali muškarci širom sveta, a onda je sve šokirala priznanjem da voli žene.

Važila je za ženu sa savršenim merama tela 98-59-84. Veliku popularnost stekla je kada se slikala za Plejboj, anjene slike krasile su zidove mnogih muškarca u Srbiji. Zanimljivo je da je bila još maloletna kad je počela da se slika, a prve provokativne fotografije napravila je sa 16 godina.

Poslovni uspesi počeli su se nizati - uloge u filmovima, reality showovi, voditeljski angažmani..., no uprkos tome, s druge je strane doživljavala životne ‘padove‘. Njen otac Patrik, koji joj je bio menadžer do 1991., potkradao ju je i oštetio za najmanje milion funti. Samanta ga je tužila, ali uspela je vratiti tek 363 hiljade funti. Pre njegove smrti 2000., s ocem nije razgovarala gotovo 10 godina.

Osim oca, život su joj u noćnu moru pretvarali i opsednuti obožavatelji. Zbog njih je od svoje 18. godine morala plaćati telohranitelje. Jedan obožavatelj iz Francuske pokušao se čak ubiti ispred njenog stana.

"Bilo je suludih i histeričnih trenutaka - ljudi su mi se silom hteli približiti, dodirnuti kosu... Razbijali su prozore i riskirali vlastite živote, morala sam bežati u helikopteru s krovova zgrada", ispričala je svojevremeno.

1713199794195.png
 
U dokumentarcu ‘Page 3: The Naked Truth‘ progovorila je i iznela optužbe da ju je pokojna zvezda David Cassidy seksualno zlostavljao tokom snimanja njegovog singla ‘Romance‘.

Prisetila se i kako ju je napao u toaletu jednog restorana nakon snimanja, a njoj je tada bilo 19 godina.

"Kad god bi se pritisnuo uz mene, jasno sam mogla osetiti njegovu erekciju. Činilo se da David namerno otežava snimanje, koje je trajalo celu večnost, baš zbog toga. Bilo je to izuzetno mučno", ispričala je.

1713199842392.png
 
Iako su muškarci širom sveta uzdisali za njom, ona im je priuštila ‘hladan tuš‘. Javno je, naime, priznala da je zapravo privlače žene. Bila je u vezi sa svojom menadžerkom Mirom Straton sve do 2015. kada je ona, nažalost, preminula od raka.

Nakon toga, ponovno je pronašla ljubav i to u zagrljaju Linde Olsen, za koju se 2022. i udala nakon dugogodišnje veze.

(Stil/ Jutarnji.hr)

1713199909809.png
 

Back
Top