Dragan_srbcg
Ističe se
- Poruka
- 2.640
Pogledajte ovu interesantnu emisiju, o EU.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam uživo.Pogledajte ovu interesantnu emisiju, o EU.
Све је човек лепо описао, објаснио и рекао. И то је тачно.
Једино проблем је што је све то већ описано у Протоколу сионских мудраца а он се зове Давид - тако да ми његов наступ изгледа веома чудно..
Такође у оговарању прихватања Вавилонских божанстава поредио је Исуса Христа и Мајку бжију - али не и Господа Оца...тако да ми се поједини делови у излагању не допадају - али гледајући све заједно, има пуно истине у свему што је рекао.
David Icke je onaj celomudreni prorok i starac iz katakombe koji je objasnio da su Dzordz Bus i engleska kraljica gusterskog roda i da gusteri nalik ljudima vladaju svetom i piju nam krv.
Dakle, covek od poverenja.
Ја у ту причу о гуштерима уопште не верујем. Глупост, човечја маштарија и лудорија. Шта остали кажу на ту причу о гуштерима ?
David Icke je onaj celomudreni prorok i starac iz katakombe koji je objasnio da su Dzordz Bus i engleska kraljica gusterskog roda i da gusteri nalik ljudima vladaju svetom i piju nam krv.
Dakle, covek od poverenja.
Дејвид Ајк о предстојећем "поновљеном" референдуму у Ирској везаном за Лисабонски споразум (европски Устав).
http://irishsideofthemoon.blogspot.com/2009/09/irish-side-of-moon-12.html
Пре годину дана Ирци јасно и гласно рекли НЕ некаквој наднационалној франкештајн творевини где би главну реч водили политички комесари и њихови финансијери. Међутим, из Брисела стиже порука у стилу: то је био погрешан одговор, ајде ви лепо поново на гласање "Ми" имамо план за Европу и неће тамо нека малецка Ирска да на ремети оно што је давно зацртано. Људи, јел ово демократија или диктатура.
Ирце сад покушавају да уцене и исперу има мозак да ако се не интегришу у ЕУ, следи им економска катастрофа. По истом моделу су "приволели" Исланд, кога су прво финансијски уништили, а онда људе застрашили и испрали им мозак како је једина "логична алтернатива" улазак у ЕУ. После ранијих неуспеха у Француској и Холандији, назив Европски Устав су променили у "Лисабонски споразум", а људима у већини европских земаља одузели право да се изјасне на референдуму.
Да је неко после 2. светског рата само поменуо људима некакву уједињену Европу, јавност би га појела за доручак. Али да се Власи не би досетили, применули су тактику "корак по корак" илити "све у своје време", па прво пласирали идеју о европској заједници за угаљ и челик, кобајаги из чисто економских разлога, ни речи о некој политичкој позадини. Када је прва генерација људи одрасла са том идејом, полако су ишли даље са својим плановима, додајући све већу политичку конотацију у читаву причу, да би на крају отворено признали да им је циљ тотална узурпација моћи и контрола из једног центра на чему би им позавидео и Хитлер. Практично су "скували" људе и испрали им мозак кроз више мањих и постепених итерација, како што би жабу скували полако подижући темпрературу воде. Да су одмах рекли шта им је на уму, људи би се масовно побунили, јер потив тога су се борили и масовно изгинули. Сад су решили да им увале централизовану државу на фињака, а да маса људи није ни свесна шта се дешава.
EU ce postati nesto slicno sovjetskom savezu ili SFRJ , nasa prednost je sto smo proziveli njihovu buducnost, i taj model ne pije vodu, tj raspasce se, osetili smo na sopstvenoj kozi
Au contraire Europa je imperija neokolonijalnih sila kakvu su nekada sanjali Napoleon Bonaparte,Hasburg i Hitler
postoji tu jedna kvaka, oni nemaju resurse i podcinjeni su americi, razjedinjeni.
Ali voditelj je bas seksi. Mnogo mi se svidja u uvodu na toj poljani.
Pogledajte ovu interesantnu emisiju, o EU.
I nema puno toga da kaze, ista podloga samo razlicite uloge i scenarija. Ni on ne veruje u to sto govori.