Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
Ja sam za Davea...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dave naravno....AAAAAAAAAAAAAAAAAH morao sam pre spavanja da se javim...ae otvori anketu da izglasam pa da nunam
James je CARINA u svakom pogledu!
Covek maltene da je pesnik,a ne textopisac. Znao je sta hoce i znao je kojim smerom Metallica treba da ide i put koji je James trasirao zajedno sa Larsom je dao neverovatan rezultat.
Najvecu pohvalu James kao mozak Metallice (uz Larsa) zasluzuje za to sto je Metallicu doveo do samog vrha bez ijednog jedinog yebenog spota sa tri albuma, u eri opste pomame za video spotovima (ovo danas nije pomama za spotovima,ovo je bolestina). Taj i takav stav i uspeh Jamesa Hetfielda sa Metallicom ne moze da ponovi niko. Covek je uvek propagirao i u prvi plan stavljao svoje umece i svoj stav,svoja razmisljanja,svoju muziku...na tome je gradio karijeru za Metallicom,a ne sa besomucnim snimanjem spotova i blejanja po TV tj, MTV.
Dejv ne moze ni "kopacke da mu cisti". Eventualno da mu na stejdzu dodaje gitare.
I sam je Dejv jednom izjavio da Megadeth nikada nije i nece ostvariti ono sto je Metallica. Ne ulazim u kreativnost i umetnicki rad Dejva,ali covek je bio problematican od samog pocetka,a James i Lars nisu hteli karijeru da grade na skandalima,pre svega ne na alco/drugs skandalima,vec da ispred sebe stavalju samo svoju muziku.
Rezultat se vidi za vijek i vjekova.
Хм... Он је рекао да Металика никада неће снимити спот, а онда је дошао One... Није остао доследан себи дакле... Што се тиче скандала, довољно је рећи Alcohollica... Били су тешки алкохоличари, Џејмс је морао ићи на рехабилитацију скоро... А и Бартонова (Буртон :? Штагод), благо речено, чудна смрт... Па шта су урадили Џејсону на његовој промоцији... Полили га пивом... Како су га вређали само... Дакле, скандала је било итекако, и доста су подигли њихову популарност, тако да ти аргументи нису баш јаки. Једино са чиме се слажем јесте да је Џејмс цар xD
Само сам хтео да кажем да Џејмс није толика цвећка као што си написао Џејмс јесте бољи, наравно. Као и сама Металика. Позз.