Datum rođenja i boja novčanika

Manga Hilux

Stara legenda
Poruka
82.469

Datum rođenja otkriva koje boje treba da bude vaš novčanik da biste uvek imali para​

Psihologija i astroPiše: Zadovoljna

Boja novčanika po datumu rođenja
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia
Koja boja novčanika je idealna za vas? Prema numerologiji, odgovor se krije u vašem datumu rođenja.

Kako kaže feng šui, novčanik nije samo predmet za čuvanje novca i dokumenata, već može postati i važan alat za privlačenje energije obilja. Zbog toga se veruje da je važno odabrati pravi novčanik za sebe, vodeći računa o veličini, materijalu i boji.
Numerologija vam može pomoći da odredite pravu boju svog novčanika, koja će privući novac. Potrebno je samo da saberete sve cifre u svom datumu rođenja, pa kad dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre. Na primer, ako ste rođeni 4. aprila 1989. godine, svoj broj izračunavate na sledeći način: 4 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

U zavisnosti od dobijenog broja, pronađite odgovarajuću boju novčanika:
1 – Bronza, zlato, rumenilo, narandžasta
2 – Bela, svetlo zelena
3 – Plava, roze, ljubičasta

4 – Indigo plava, siva
5 – Crna, nijanse crvene i bele, sive
6 – Sve nijanse plave i zelene
7 – Lila, indigo plava, ljubičasta

8 – Crna, smaragdno zelena, braon
9 – Roze, crvena, ljubičasta
Boja novčanika
Foto: Akima Futura / Alamy / Alamy / Profimedia
Nije neophodno da ceo novčanik bude pomenute boje: ako, na primer, ne želite novčanike u potpuno ljubičastoj boji, možete uzeti novčanik druge boje i dodati mu ljubičasti detalj.

I zapamtite – najvažnije je da vam se dopada novčanik, jer ćete svojom dobrom voljom lakše privući obilje.
https://zadovoljna.nova.rs/psiholog...a-bude-vas-novcanik-da-biste-uvek-imali-para/

Datum rođenja otkriva koje boje treba da bude vaš novčanik da biste uvek imali para​

Koja boja novčanika je idealna za vas? Prema numerologiji, odgovor se krije u vašem datumu rođenja.

Kako kaže feng šui, novčanik nije samo predmet za čuvanje novca i dokumenata, već može postati i važan alat za privlačenje energije obilja. Zbog toga se veruje da je važno odabrati pravi novčanik za sebe, vodeći računa o veličini, materijalu i boji.
Numerologija vam može pomoći da odredite pravu boju svog novčanika, koja će privući novac. Potrebno je samo da saberete sve cifre u svom datumu rođenja, pa kad dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre. Na primer, ako ste rođeni 4. aprila 1989. godine, svoj broj izračunavate na sledeći način: 4 + 4 + 1 + 9 + 8 + 9 = 35 = 3 + 5 = 8.

2 – Bela, svetlo zelena

4 – Indigo plava, siva

Boja novčanika
Nije neophodno da ceo novčanik bude pomenute boje: ako, na primer, ne želite novčanike u potpuno ljubičastoj boji, možete uzeti novčanik druge boje i dodati mu ljubičasti detalj.

I zapamtite – najvažnije je da vam se dopada novčanik, jer ćete svojom dobrom voljom lakše privući obilje.
Crni ko da je bio bušan.
E sad kupila i crveni :zaljubljena: Ako mi i ovaj bude pun samo praznih el. kartica, eto mene kod tebe i Agi na kazan. :lol:

2 – Bela, svetlo zelena

4 – Indigo plava, siva

Boja novčanika

https://zadovoljna.nova.rs/psiholog...a-bude-vas-novcanik-da-biste-uvek-imali-para/

Kod mene tačno

57F01BF1-658A-4AEC-813A-E84D7533A1D4.jpeg

Po feng šui-ju novčanik i treba da bude crvene boje. Ja ne volim crvenu boju.
E da znaš da sam ne znam koliko kineskih radnji obišla da nađem crveni novčanik. Kažu, najviše taj kupuju. Pitam pa što šleper takvih ne nabave. Kaže Kinez "nemamo šleper, ne drži" :confused:
Reko gambei, sie, sie i odoh dalje. :confused:

Pogledajte prilog 1632969
Vidi se i drškica od deteline sa 4 lista. :) Nju sam prelepila selotejpom da se ne raspadne
Sladak je skroz, ali u detelinu ne verujem. Milion sam ih našla, dovoljno da pogledam u travu i registrujem neku anomaliju. Delila ih svima.A nisam baš najveći sretnik na svetu. Sem ponekad, kad ti neko neku lepu gestu učini. Njemu sitnica 🤗, a meni sreća. :aha:

Četvorkaš sam, čime jedan numerolog nije bio nimalo oduševljen, ali što se tiče boja, tačno je.
Evo novčanika u koji sam zaljubljena na prvi pogled čitavih 7 godina!
Kad ovaj bude morao u penziju, ništa za to jer sam istog trenutka kupila još jedan isti. :super:
Hmmm... pa, šta znam... Nije da novac sve sam uleće u njega, ali to nije do novčanika već do mene.
Sam pogled na tu ornamentiku me uveseljva.

1730053567453.jpg

Četvorkaš sam, čime jedan numerolog nije bio nimalo oduševljen, ali što se tiče boja, tačno je.
Evo novčanika u koji sam zaljubljena na prvi pogled čitavih 7 godina!
Kad ovaj bude morao u penziju, ništa za to jer sam istog trenutka kupila još jedan isti. :super:
Hmmm... pa, šta znam... Nije da novac sve sam uleće u njega, ali to nije do novčanika već do mene.
Sam pogled na tu ornamentiku me uveseljva.

Pogledajte prilog 1633031
Tvoj unutrasnji svet u ogledalu.Bitno da te cini srecnom :heart:

Tvoj unutrasnji svet u ogledalu.Bitno da te cini srecnom :heart:
Pa, jeste! Zaista...
Mnoge stvari kupujemo, gradimo, radimo i pribavljamo da budu reprezentacija nas samih.
Moj novčanik nije bitan, ali kupujem ga jednom-pa dok se ne raspadnemo-da li on, da li ja, bićemo dobri drugari.
Napravila sam dobar izbor, jer ovaj izgleda kao nov i nakon toliko godina. Bravo ja!

Back