A da te pitam jel ti to gatas u pasulj pa tacno znash u kakvoj je situaciji ta zena pa da znash,pa si isprorokovala da ona to radi jer se krese sa svakim? To su tvoje predrasude. postavljeno je pitanje shta se misli ako bi neki muskarac to uradio,odmah neko napise pa shta ce reci svet i odma ma ona to radi da bi stisala glasine kao gluvi telefoni,neko lupi jednu stvar druga osoba to uzme za cinjenicu i okolo idemo. Mozda joj je muz umro,pa se preudala. Mozda je muz stoka i ostavio nju i dete kad je bilo malo i posle 10 godina i dalje niko nishta nije cuo o njemu? Nije otac onaj koji napravi dete vec onaj koji se brine o njemu- znam osobe koji mrze svog oca i ne zele da cuju za njega,i vole ocuha kao da su mu kcerka/sin a i on njih. Da ne pominjem da ima devojaka koje su zlostavljali ocevi,tatica je pijanica, neodgovoran,stoka i mnogo vishe se zblize sa svojim ocuhom. Isto tako ima roditelja koji su zivi i zdravi i daju decu na usvajanje,pa ih drugi preuzimaju i daju im svoje prezime,dete zna za roditelje ali nece da cuje za njih, do oca koji je napustio zenu i dete ali se ponovo ozenio,i drugoj deci je divan tata,a za svoje prvo dete ne zeli da cuje, i dete se onda oseca kao neka prljava greska. Zena se ponovo zaljubi,nadje nekog boljeg, vrednijeg od prethodnog muskarca, uda se za njega i nadje se neko vredniji u detetovom zivotu,neko ko se brine o njemu,ko je voza posle treninga kuci,neko ko je mnogo vishe otac nego shto je prvi ikada bio i moze da bude. Naravno ima takvih koje bi dete da im neko drugi prizna ali u vecem delu slucajeva ne ophode se pema detetu kao da prema stvari koju stavis u korpu i nosis od vrata do vrata.to je vec stvar toga shto te zene,bar ja verujem u nekom delu ne veruju u sebe dovoljno,vec traze ''zastitu od jacheg pola'' , nekog muskarca koji ce paziti na njih...neshto sigurno,..Umesto da shvate da su one ta sigurnost za samu sebe i svoje dete,ima i onih zena koji veruju da dete treba da ima '' i oca i majku'' i iz svog vidjenja da dete samohranog roditelja nece biti bar u potpunosti srecno zele to..Ali staviti tako neki cin u rang milostinje kao shto neki ljudi gledaju mi je...ponizavanje svega toga,kao da gledate to sa visine i zelite da srozate ali na suptilan nacin '' a gle on prihvatio charity case..'' nrp ti Rubi, '' tom tipu shto ih prizna treba dati orden '' kao da govoris o nekim gubavim macicima iz sirotista..