- Poruka
- 6.710
Ja sam ženio kupio auto Mercedes Benz B klasa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Даш Србину милион евра а он купи Мерцедес или BMW!
Ја сам мислео да је тема о томе да кад се заради мелеон евра, да треба да се улажу паре у бизмис и тиме обрне капитал, а вама куповина бемвеа и мечке смета јер су њемачка возила.
А да купи москвича са мелеон евради, не би вам сметало, а?
Ја сам мислео да је тема о томе да кад се заради мелеон евра, да треба да се улажу паре у бизмис и тиме обрне капитал, а вама куповина бемвеа и мечке смета јер су њемачка возила.
А да купи москвича са мелеон евради, не би вам сметало, а?
Ај ба, какав си ти то Мениђер.
Не мере се зграда украсти блесавко један, ш'а ти је?
Donekle je i u pravu postavljač teme. Rětko ćete nabasati na Francuza ili Italijana koji će se pohvaliti da voze švapska kola.
Njihova autoindustrija je uglavnom za njih stvar nacionalnog ponosa.
- - - - - - - - - -
Jеbiga našu su Zastavu do temelja srušili 1999.
Ja sam ženio kupio auto Mercedes Benz B klasa.
Ономад си кукао на мале плате секјуритија и мед. сестара а купујеш Мерцедесе.
Иначе... мислим да терба мало да мислиш о томе да је форум ипак место за анонимно ћаскање, а ти толико приватних ствари пишеш, да знамо и ко си ти и ко ти је жена и адресу и радна места, и шта возите и шта доручкујете и колико ти је жена партнера имала пре брака и после брака и све остале појединости.
Мсм..не мораш све да нам причаш.
si ti uopste bio u italiji i francuskoj?
Pa realno, ne može svako da kupi Njemačko avto i na sreću, ne treba.
Ma ne može, evo ti probaj pa nam javi kako si prošao. I gde si kupio takav auto za 500 €, to obavezno napiši.
Nema to veze sa tim sto pricas.
Evo zasto:
Jel smo bili 500 (380) godina pod Turcima?
Jel su ovi izBosne naucili pravit bureka kao zastitni znak?
NISU!!!
Ej bre!?
Makedonci prave najbolji burek
- - - - - - - - - -
Razumes sta hocu da ti kazem?
ti ne razumes sam sebe, a mislis da bi neko drugi trebao da te razume. nekad je pametnije cutati, to vazi i za straksa