- Poruka
- 5.887
Jel' turska? Po obliku šoljice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' turska? Po obliku šoljice
Evo ovako ....Ljudima, zenama, lekarima, policajcima.......da bi razumela sta je moguce osim tvog nacina razmisljanja...@Nataly Ciottolo učinila si nešto nemoguće, ti si prva žena koju UM poštuje
Jeste da je rekao "ljudima i ženama", za njega izgleda žene još nisu ljudi, ali veruj mi, od njega ovo ne da je mnogo nego se umalo ne onesvestih
Predlog za nov nick UMa: Ukroćena_goropad lol
Bez ljutnje
@Nataly Ciottolo učinila si nešto nemoguće, ti si prva žena koju UM poštuje
Jeste da je rekao "ljudima i ženama", za njega izgleda žene još nisu ljudi, ali veruj mi, od njega ovo ne da je mnogo nego se umalo ne onesvestih
Predlog za nov nick UMa: Ukroćena_goropad lol
Bez ljutnje
Kada se druzis sa prijateljima i njihovim zenama, valjda su ti i one prijateljice? Ili nisu?Nego, svi me napadoše i svi muški tvrde da može i postoji..
Pa oće li neki da mi objasni kako to izgleda, ako umaju prijateljicu, ženu.
Ali ne koleginice koje viđate samo na poslu, ni školske drugarice sa kojima razmenite par reli usput ili par poruka na FB.
Nego ako imate neku prijateljicu koju ste upoznali kao već seksualno aktivni, sa kojom se družite..
Kada se druzis sa prijateljima i njihovim zenama, valjda su ti i one prijateljice? Ili nisu?
Pa eto. Znaci da mogu biti samo prijatelji.Jesu, to se podrazumeva.
Pa eto. Znaci da mogu biti samo prijatelji.
Mogu biti slobodni i da ne zele seks i vezu , vec samo drugarstvo.Da, tako mogu. To sam na početku i rekla.
Da mogu da budu prijatelji ako su na neki način zaštićeni svojim partnerima, ali ako su slobodni, bliskost razvije uglavnom i erotsku privlačnost.
Konkretno, svidja ti se neka osoba i krenete da se upoznajete.
Vremenom, shvatas da ti ta osoba ne odgovara za vezu vec samo za drugarstvo.
Zato pri upoznavanju ne treba istrcavati u vezu i seks pre nego sto se sve kockice ne sloze.
Ne tako. Prvo prijateljstvo a za ostalo cemo da vidimo.Prvo je isprobaš pa ako ti ne odgovara, ponudiš joj prijateljstvo.
Konkretno, svidja ti se neka osoba i krenete da se upoznajete.
Vremenom, shvatas da ti ta osoba ne odgovara za vezu vec samo za drugarstvo.
Zato pri upoznavanju ne treba istrcavati u vezu i seks pre nego sto se sve kockice ne sloze.
Ne tako. Prvo prijateljstvo a za ostalo cemo da vidimo.
Jeste razumljivo ali nije OK.Sa znam, mogo je ljudi sa tim 'sta ja imam od toga' pristupom svemu u zivotu, pa i medjuljudskim odnosima. 'Use, nase i podase' zivotna filozofija.
Onda je i odnos sa zenom u tom tonu- sta ja imam od toga (a pride mi vrijedjas ego zato sto me ne dozivljavas seksualno, ili mi uskracujes neko zadovoljstvo).
To je sve ok i razumljivo.
Obrnuto.Mnogi se ljute kada kao prijatelji ne dobiju vise.Ako bi ste prvo prijatelji onda dalje, čemu ljutiš kad i zbunjen otkud prijatelj/ica oće više?
---
Da se ne ponavljam kako se neki olako sprijateljuju
Kada se druzis sa prijateljima i njihovim zenama, valjda su ti i one prijateljice? Ili nisu?
Da se dobro oženiŠta sve čovek mora egzistencijalno da prođe, da bi stekao prijatelja suprotnog pola !