Daš ne daš gubiš..

@Nataly Ciottolo učinila si nešto nemoguće, ti si prva žena koju UM poštuje
Jeste da je rekao "ljudima i ženama", za njega izgleda žene još nisu ljudi, ali veruj mi, od njega ovo ne da je mnogo nego se umalo ne onesvestih 😂👏
Predlog za nov nick UMa: Ukroćena_goropad lol
Bez ljutnje
Evo ovako ....Ljudima, zenama, lekarima, policajcima.......da bi razumela sta je moguce osim tvog nacina razmisljanja...

@Nataly Ciottolo učinila si nešto nemoguće, ti si prva žena koju UM poštuje
Jeste da je rekao "ljudima i ženama", za njega izgleda žene još nisu ljudi, ali veruj mi, od njega ovo ne da je mnogo nego se umalo ne onesvestih 😂👏
Predlog za nov nick UMa: Ukroćena_goropad lol
Bez ljutnje

Negde sam već pisala.. Ja nikad nisam imala problem sa poštovanjem od muške strane, ali stvarno.
Da li sam imala sreće, ne znam. Ali nikad se nisam osećala manje vrednom u muškom društvu.

Samo jedan, koji je trebao da me najviše poštuje jer je najviše dobio, nije to umeo.

Nego, svi me napadoše i svi muški tvrde da može i postoji..

Pa oće li neki da mi objasni kako to izgleda, ako umaju prijateljicu, ženu.

Ali ne koleginice koje viđate samo na poslu, ni školske drugarice sa kojima razmenite par reli usput ili par poruka na FB.

Nego ako imate neku prijateljicu koju ste upoznali kao već seksualno aktivni, sa kojom se družite..
Kada se druzis sa prijateljima i njihovim zenama, valjda su ti i one prijateljice? Ili nisu?

Konkretno, svidja ti se neka osoba i krenete da se upoznajete.
Vremenom, shvatas da ti ta osoba ne odgovara za vezu vec samo za drugarstvo.
Zato pri upoznavanju ne treba istrcavati u vezu i seks pre nego sto se sve kockice ne sloze.
Ne tako. Prvo prijateljstvo a za ostalo cemo da vidimo.

Ti razumeš o čemu pričam.

To sam čekala da neko drugi napiše, da bi se bolje shvatilo.

• Podržavam
Reactions: DUH
Sa znam, mogo je ljudi sa tim 'sta ja imam od toga' pristupom svemu u zivotu, pa i medjuljudskim odnosima. 'Use, nase i podase' zivotna filozofija.
Onda je i odnos sa zenom u tom tonu- sta ja imam od toga (a pride mi vrijedjas ego zato sto me ne dozivljavas seksualno, ili mi uskracujes neko zadovoljstvo).
To je sve ok i razumljivo.

• Podržavam
Reactions: DUH
Sa znam, mogo je ljudi sa tim 'sta ja imam od toga' pristupom svemu u zivotu, pa i medjuljudskim odnosima. 'Use, nase i podase' zivotna filozofija.
Onda je i odnos sa zenom u tom tonu- sta ja imam od toga (a pride mi vrijedjas ego zato sto me ne dozivljavas seksualno, ili mi uskracujes neko zadovoljstvo).
To je sve ok i razumljivo.
Jeste razumljivo ali nije OK.
To je posledica pogresnog vaspitavanja.U tom usmerenju osoba ne trazi duhovnu vezu vec samo telesnu , a to je nivo zivotinje.

Ako bi ste prvo prijatelji onda dalje, čemu ljutiš kad i zbunjen otkud prijatelj/ica oće više?

---

Da se ne ponavljam kako se neki olako sprijateljuju
Obrnuto.Mnogi se ljute kada kao prijatelji ne dobiju vise.
U tome se ogleda licemerje njihovog "prijateljstva".
Ako prizeljkujes vise od prijateljstva, nemas pravo da zahtevas.
Prijateljstvo to ne podrazumeva.

E sad, moze se biti seksualan i sa prijateljima....ali na drugi nacin seksualan...
I mora se biti jasan...najjasniji sto moze..
Npr jedna od mojih prijateljica, sa kojom sam striktno i ona sa mnom, je kao i ostali pevaci imala problem prilikom jednog koncerta koji je trajao 7h...ljudi ne mogu da izdrze da stoje toliko pocnu da padaju u nesvest...
I sad vidim , posto ona stoji iza mene, takav je raspored bio, da se malo ljulja, i da joj nije potaman...
I da bih skrenuo paznju sa muke, uzmem i stipnem je ne za dupe ali za nogu blizu...od pozadi , iako sam ispred...
Sad joj je paznja ka tome, a malo shush, sapatom, nesto se nasalimo , isto kao sto pomaze radnicama u supermarketu.. i aktiviraju se i ostale iz tog reda, malo zivne narod, pocne dublje da dise i nema nesvestice...

To je ono postujes njenu seksualnost, ali ne za sebe da odvajas...samo shvatas da nije samo aseksualna nego je i seksualna...Isto se desava i sa onim devojcicama sa kojima ste odrasli...Ili ste u nekoj igri malo se dovatili za sise ili ste se ljubili na skriveno, kao ni ona ni ti ne znate...ali ste i dalje deca iz dvorista...

Strah je najveci problem....strah kako ces biti shvacen, ili pogresno protumacen...
Zato je moguce nemati gej predrasude i sumnje ako se znas sa prijateljima sa kojima stalno muvate devojke pa mozete spavati u gacama svi u istom krevetu...
Zvuci neverovatno danas, kad mediji ubacuju gej prizvuk svakom muskarcu koji je pored muskarca...a i ljudi su to poceli da rade...
Gejonizovani...

Back