- Poruka
- 54.388
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zurku ,jurku....Gde bre
![]()
Na zurku ,jurku....
Zabava, zurka, jurka,A ko pravi žurku
Zabava, zurka, jurka,
A ja? Mogu li puštam muziku?
Necu ovde ne bih spamujem ali nisam los a ni skup
Necu ovde ne bih spamujem ali nisam los a ni skup
Pusti ono "dala ne dala uvenućeš"...
Životami pametniji si kad ne pišeš![]()
kad ne umeš da se zezaš
Nije spam, pusti muziku, UM i ja ćemo da plešemo. Slobodno.
Al nemamo da ti platimo, samo ako ćeš da volontiraš.![]()
Samo recite kakva je zurka u pitanju I spremicu nezaboravan repertor. Bicete toliko zadovoljni pa ce me zovete I na vencanju da vam pustam
Pa ako je pravi DJ onda mora da pipka , zavisno da li hoce da pravi sedeljku od zurke ili muvaljku od zurke...Pa zabavna žurka, jurka
@Umri_muski kakvu muziku da nam puste za žurku
Pa ako je pravi DJ onda mora da pipka , zavisno da li hoce da pravi sedeljku od zurke ili muvaljku od zurke...
Muzika uvek zavisi od publike i od onog sto DJ hoce da napravi od zurke, , obicno se dogovori sa gazdom...ili gazdaricom..
E sad, sta bi gazdarica to ja ne znam...ne od muzike nego od ciljeva....koja zabava....
Vidis pade mi na pamet, to moze da se odradi, da napravis zurku za zene a da se muski smore nevidjeno , a mozes da uradis i obrnuto, , kad sam ja radio , a verovatno moze i sada....znaci moze natali da kaze i napravi feminaci zurku....
Ja ionako uhvatim neko sedece mesto iza zavesa, ormana, blizu saksija , peci , pepeljuga....
Postoji, pogotovo kad si ozenjen...Postoji li uopšte muško - žensko prijateljstvo?
Istina. Žene se glupiraju kad počnu da stare a onda kukaju zašto nema seksa, ljubomorišu i sumnjiče.Postoji, pogotovo kad si ozenjen...