Daš ne daš gubiš..

Pridjes zenskoj i kazes znas sve, zelim da ti budem prijatelj...
Njena sujeta ce reci , bas mi je drago sto me smatras akrepom, rado cu ti biti prijateljica....

To je muška pretpostavka da su žene sujetne toliko da žele da svakome budu privlačne je tako MŠ.

Zašto bi zamerala nekome ako mu nisam seksualno privlačna, uvek ima onih kojima jeste određena žena privlačna.

I to ne znači da se oseća kao akrep ako nekome nije privlačna. Božemesačuvaj pta ću sve od vas da pročitam 🙄

• Podržavam
Reactions: DUH
Smiri se, njemu su "felerični" svi :lol:
Nekoliko puta je isticao da je visok 2m, čovek je toliko "pun sebe" i svojih 2 metra i iako misli da je dubok toliko je plitak i površan.
Najgore je što on za sebe stvarno misli da su mu ljudi "do kolena", možda jer su bukvalno 😂
A žene mrzi, ni toga nije svestan.
Dok sam pisala pod starim imenom isto tako je i sa mnom razgovarao, od kad sam duh totalno drugačije, jer misli da sam muško.
Ok sad sam se razotkrila, toliko je pun sebe da je slep, uopšte nije ukapirao ko sam, ali drugi su skapirali.
Pola foruma promenilo ime, pa rekoh hajde da vidimo da li su neki forumaši napadali baš mene lično ili moje postove- ispostavilo se da nije bilo ni jedno ni drugo, nego su napadali ženski pol.
Ti isti ljudi me sad citiraju i slažu se sa mnom.
Alea iacta est. (Ili bi prikladnije bilo napisati "bomba" je bačena, a ne kocka, no...da vidimo šta će sad biti...)

Hahhaha, ti baš povela rat. 😁

Ma ja se samo zabavljam, ne brini. I kad deluje da sam iznervirana, veruj da nisam.

Samo pretpostavim kako bi se neka fina, normalna žena iznervirala i tako i reagujem.

A znamo da JA nisam ni fina, a ni baš normalna. :mrgreen:
Jedino je sigurno da sam žena.

A UM i ja volimo da se preganjamo. 😊

Smiri se, njemu su "felerični" svi :lol:
Nekoliko puta je isticao da je visok 2m, čovek je toliko "pun sebe" i svojih 2 metra i iako misli da je dubok toliko je plitak i površan.
Najgore je što on za sebe stvarno misli da su mu ljudi "do kolena", možda jer su bukvalno 😂
A žene mrzi, ni toga nije svestan.
Dok sam pisala pod starim imenom isto tako je i sa mnom razgovarao, od kad sam duh totalno drugačije, jer misli da sam muško.
Ok sad sam se razotkrila, toliko je pun sebe da je slep, uopšte nije ukapirao ko sam, ali drugi su skapirali.
Pola foruma promenilo ime, pa rekoh hajde da vidimo da li su neki forumaši napadali baš mene lično ili moje postove- ispostavilo se da nije bilo ni jedno ni drugo, nego su napadali ženski pol.
Ti isti ljudi me sad citiraju i slažu se sa mnom.
Alea iacta est. (Ili bi prikladnije bilo napisati "bomba" je bačena, a ne kocka, no...da vidimo šta će sad biti...)

:kafa: ... kako da ne !?

Hahhaha, ti baš povela rat. 😁

Ma ja se samo zabavljam, ne brini. I kad deluje da sam iznervirana, veruj da nisam.

Samo pretpostavim kako bi se neka fina, normalna žena iznervirala i tako i reagujem.

A znamo da JA nisam ni fina, a ni baš normalna. :mrgreen:
Jedino je sigurno da sam žena.

A UM i ja volimo da se preganjamo. 😊

Ne zabavljaj se konfliktima i rascepljenošću. Nezdravo je !

Postaćeš bolesnija od onih koji stvaraju takve globalne i internacionalne strukture.

To je muška pretpostavka da su žene sujetne toliko da žele da svakome budu privlačne je tako MŠ.

Zašto bi zamerala nekome ako mu nisam seksualno privlačna, uvek ima onih kojima jeste određena žena privlačna.

I to ne znači da se oseća kao akrep ako nekome nije privlačna. Božemesačuvaj pta ću sve od vas da pročitam 🙄
Otvori temu pa ces videti koliko ce ti muskaraca reci muke koje imaju zbog zenske sujete u vezi toga da li je neka druga zena privlacnija od nje same....i da li su privlacne nekom muskarcu, tj tom muskarcu...
Ja stvarno ne znam odakle tebi iskustvo ali mislim da si tu tipicna pozerka, jer samo pozerke imaju taj govor, ja imam 20 drugarica i sve one su kul i nijedna od njih se ne oseca ruznom i ugrozenom od drugih zena po pitanju lepote i nisu sujetne i sve su superiska...

A da ne pricam o tome bozemesacuvaj na nesto sto je toliko cesto da bozemesacuvaj ako ti nisi lazov ili debil sto uopste pokusavas da ovo zamaskiras...

Kako su se sad obrukale zene...nevidjeno ...
Jedna od njih uvaljuje tezu da dok se ponasa u liku , da je ne diraju zato sto ne provaljuju da je zensko , a kad pocne da se ponasa kao zensko onda je napadaju...
Cuj cuda...
Pa normalno je da dok se kulturno izrazavas i prikrivas kakva si, da ce sa tobom da se ponasaju bez repova i bez ratobornosti ili diskreditovanja i ograda, a kad pocnes da sviras qujcu kao neka feminacistkinja da ce da te drugacije tretiraju , ili bi htela da te isto tako tretiraju i kad se normalnije i prikrivenije ponasas?

Koja je to sociopatologija.....a nema sanse da uklaviri da je sociopatologija...
Mislis da citajuci ovo moze da shvati da ljudi zele da se ponasaju fino prema osobama koje se ne prikazu kao obojeni feminacisti....
A kad se vec deklarisu, onda je valjda normalno da se upotrebi poslovica ko je lud ne budi mu drug nego raspali po njemu..

Druga takodje ne vidi tu povrsnu i nezrelu logiku i takodje je ima, samo malo ublazeno....i jos kad budu naisle i ostale, bice i tih ostalih na gomili...

Ja stvarno ne znam odakle tebi iskustvo ali mislim da si tu tipicna pozerka, jer samo pozerke imaju taj govor, ja imam 20 drugarica i sve one su kul i nijedna od njih se ne oseca ruznom i ugrozenom od drugih zena po pitanju lepote i nisu sujetne i sve su superiska...

A da ne pricam o tome bozemesacuvaj na nesto sto je toliko cesto da bozemesacuvaj ako ti nisi lazov ili debil sto uopste pokusavas da ovo zamaskiras...

Božemesačuvaj kako generalizuješ.
Jesam lažov i debil, ali svejedno ne želim da svakome budem privlačna.

I ne radi me sujeta na izgled, ama baš nikad. A znaš li zašto?

Jer ga ne smatram bitnim, kao što ni seks ne smatram najvažnijim.

Neke druge stvari su mi važnije kod muškarca i od muškarca. Ali ti to ne možeš da shvatiš, ne vredi da objašnjavam.

Božemesačuvaj kako generalizuješ.
Jesam lažov i debil, ali svejedno ne želim da svakome budem privlačna.

I ne radi me sujeta na izgled, ama baš nikad. A znaš li zašto?

Jer ga ne smatram bitnim, kao što ni seks ne smatram najvažnijim.

Neke druge stvari su mi važnije kod muškarca i od muškarca. Ali ti to ne možeš da shvatiš, ne vredi da objašnjavam.
Ne ti, ali da ti mislis da zenama u okolini to nije bitno , to je apsurd, previd, ili namerno debilizam koji kreiras...
Ti mislis da se ja ljutim kad mi kazu Srbin si , mora da si lopov.
Ne ljutim se, jer velika je sansa da to bude tacno , da peskiric iz hotela nestane, da sve ono sto nije kradja a opet je kradja bude u tom trenutku u tom prostoru...
Nece ako sam ja tamo , ali da je neko drugi iz Srbije, bilo bi tako...uz osmeh i smeh..

Mene cak i zaebavaju za to sto komplikujem odnose , skoro sam komplikovao , covek ostavio relativno vrednu stvar, ali mu vise ne treba, pa je ostavio u starom stanu....ali to je kad citas ljude i ja procitam da covek bi rado da proda tu stvar nego da je da za dz....I dzabe sto svi ostali tumace da je napustio , ostavio tu stvar, ja to ne gledam tako , i stvarno kad su rekli da dodjem i pokupim to , ja ne dodjem, ali se pojavi on , da bi odigrao onu srpsku igru , dodjes mi koliko kosta polovna ta stvar za novac...
Zato sto znam kako neki razmisljaju to je jace od svega...

Onaj vic o pirocancu koji kad cuje kvrc kaze daj boze da je kicma nije daleko od sustine...jeste od istine ali ne od sustine..

Back