- Poruka
- 51.137
Natalija ko mi te dira tako finu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
r onda odo ja da ne smetamNije napad, baš je zabavno

Natalija ko mi te dira tako finu?
Kad je zenama zabavno , mora da se napiju inace nista od seksa.....Nije napad, baš je zabavno
Supe
r onda odo ja da ne smetam![]()
ok izvini...razlikuju nam se tumacenja tog termina.Nikad nisam bila fina, niti ću da postanem fina.
Kako spajas ono napisano i ovo sto ti napises, to nema nigde nikakve konekcije?
E bas takvi tokovi logike koja nije logika nego neki vec gotovi zakljucci su glavni razlog totalne posandrcanosti drustva ako se pusti uticaj zena....
Bilo bi lepo kad bi step by step objasnila kako si dosla do zakljucka koji si napisala a iz mojih recenica...
Pa tebi...sto?A baš si hteo da pomogneš?
Samo kome![]()
Kad je zenama zabavno , mora da se napiju inace nista od seksa.....
Takav utisak naprave da bez da su olesene, niko im od muskih nece uciniti taj nobles...

Pa tebi...sto?
Mozda ti i ne treba pomoc, ali je iz aviona izgledalo da se branis....od ovih razbojnika.
Da njemu treba zabraniti da zasstupa bilo koga...uvek napravi stetu...Mistični ukopa i UM
![]()
Njih dvojica zenomrsci? Nikad....vise vole zene nego sve ulizice zajedno...Pa baš razbojnici... ali ženomrsci, da.
Mistični ukopa i UM
![]()

Da njemu treba zabraniti da zasstupa bilo koga...uvek napravi stetu...
Njih dvojica zenomrsci? Nikad....vise vole zene nego sve ulizice zajedno...
Njih dvojica zenomrsci? Nikad....vise vole zene nego sve ulizice zajedno...

Vidis da prati tvoju edukaciju, malo slihta i odmah si podantna...Mistični ukopa i UM
![]()
Da ih volim lakomislene i blentave, nikad ne bih napisao post koji ti je dokaz da sam zenomrzac...Tako što ih pljuju, ocrnjuju i smatraju glupim, nižim nerazumnim bićima?
Vole ih kao ljubimce? Lakomislene i blentave..
Nije pomenut u tvom postu, ali ja stavljam Juneta na prvo mesto ljubitelja zena na forumu....Njih dvojica zenomrsci? Nikad....vise vole zene nego sve ulizice zajedno...
Vidis da prati tvoju edukaciju, malo slihta i odmah si podantna...
Ne znam ja kako ti mislis iznutra, ali spolja si podantna kao mala kosutica, samo trepces i kazes, eto eto eto , vidite eto, nije kako on kaze, nego eto eto eto...Niti on ume da se šlihta, a da ne uvredi, niti ja postajem podatna od šlihtanja..
Toliko o poznavanju žena muški..
Da ih volim lakomislene i blentave, nikad ne bih napisao post koji ti je dokaz da sam zenomrzac...
PATH = 1......ajd dobaci bar do 2 ako ne mozes 3...